Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhabalar benim kilo bildirimini hic yapasim yok cunki degisen bisey yok ne yazikki. Oyuzden uzatmadan yazayim beni sabitlerin arasina alirsaniz sevinirim. Kilom 92.90 kg gecen haftada ayniydi.

Yuzdeside 0

bugünkü menüm....
sabah:iki haşlanmış yumurta peynir ceviz bitki çayı içtim...
akşamazı kavurması buğday çorbası salata..

Çok iyi mi dedin Süper bence, maşşallah..

geçen hafta: 80.6

bu hafta: 78.8

fark:1.800 gram

YÜZDE: 2.233

Tebrik ederim arkadaşım, 1800 gr. çok iyi..

Canım Karatay belli prensip içinde kendi yemeğini kendinin belirlediği bir düzen.. Sen ana hatlarını anlayacak ve ona göre uyarlayacaksın, bunun için herhangi bir Karatay kitabını okumanı tavsiye ederim, hatta e-kitap olarak da okuyabilirsin.. Hoşgeldin bu arada..

rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 69.7
bu hafta: 69.3

fark:-400 gr
toplam fark:12.2kg
yüzde:%-0.573
spor: 5 gün jillian,

Canım bir süredi yapıyorsun bu jillianı, kaçıncı leveldesin, dedikleri kadar incelme oluyor mu?

Rumuz:Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:77.2
Bu hafta:76.9
Fark:-300
Toplam fark:1,1
Beden:42
Spor:yok
Boy:163
Hedef:70
Yüzdesi: 0.388

Felluzum az veren candan biliyorsun , bence süpersin..

Bence çok iyi, bir de bolca kaçamağa rağmen..

Canım hoşgeldin, gelelim artık değil mi? Karatayı gözden ırak tuttukça, gönülden de ırak oluyor.. 500 gr için de tebrikler..

Öğlen ekmeksiz nohut yemeği yedim.akşam da kuru fasulye var.bu şekilde Üst üste baslayip yenir mi?ben işe geliyorm.sabah sekizde gün başlıyor.iki öğün bana çok zor olur.

2 öğün yemek zorunda değilsin, güne erken başlıyorsan 3 öğün yap..

teşekkürler canım inşallah hepimiz istediğimiz kilolara en kısa zamanda kavuşuruz

anlamadığım bir konu var kahvaltıdan sonra örneğin 4 saat acıkmadık akşama kadar aç durunca leptin çalışmazmı
leptinin çalıştığını anlayabiliyormuyuz

Son düzenleme:
Nohut sakıncalı mı kızlar ya? Tam da akşam yemeğinde sadece 1 tabak nohut yemişken bir kaç sayfa önceki nohutu nişastadan dolayı pek tercih etmemeliyiz yazısını gördüm çok üzüldüm şuan (

Degerli hanim arkadaslarim

Biliyorsunuz ben bir aydir takili kaldim bu kilolarda ve aksam yemegimde vucudumu sasirtmayi planliyorum. Yemek yapmadim disardan soyleyelim dedik ben lahmacun yicektim esim pide yicekti bende dedim dur bende pide yiyim ustunede yarim kunefe yiyim dedim yarin noral devam edeyim dedim. Henuz bisey yapmadim bana bilen arkadaslar ne tavsiye edersiniz? Kahvaltim kkk idi.

Size sormadan da bisey yapamiyorum vicdanim rahat vermiyor (

Kestane kebap, acele cevap...

Nohut sakıncalı mı kızlar ya? Tam da akşam yemeğinde sadece 1 tabak nohut yemişken bir kaç sayfa önceki nohutu nişastadan dolayı pek tercih etmemeliyiz yazısını gördüm çok üzüldüm şuan (

Uzulme canim niye uzuluyorsun alt tarafi bir tabak yemissin. Nohut yiyebilirsin ama biraz daha dikkatli olmalisin.

20 dakika yürüyüş yatmadan önce..

senin kilonda sıkıntı yok o kadar 5 kilon kalmış. 1 tabak sıkıntı olmaz bence

bir iki sefer bende yaptım öyle ama yinede bu hafta 1.5 kilo gitmiş bilemiyorum

ilbatum bana detoks hakkında bilgi verirmisin neler yaptın
tebrikler iyi kilo vermişsin

ben çok kansızım kansızlığa çare varmı acaba 70 - 180 olması lazımmış benimki 50 çıktı çok düşük demirim bir çare varmıdır bilginiz varmı

sıra inar80 de arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…