Başlangıç tarihi:16.01.2014
Başlangıç kg: 93
Geçen hafta: 89.5
Bu hafta: 88
Fark: 1.5 kg
Toplam fark: 5 kilo
Beden: 44
Spor:yok
Boy:1.78
Hedef:75
Verılen kılo yuzdesi: -%1.67
bir buçuk haftada 5 kilo çok iyi
geçen hafta: 80.6
bu hafta: 78.8
fark:1.800 gram
YÜZDE: 2.233
Canım Karatay belli prensip içinde kendi yemeğini kendinin belirlediği bir düzen.. Sen ana hatlarını anlayacak ve ona göre uyarlayacaksın, bunun için herhangi bir Karatay kitabını okumanı tavsiye ederim, hatta e-kitap olarak da okuyabilirsin.. Hoşgeldin bu arada..önceden bi ara yapmıştım.bir hafta kadar.o zaman sadece et türü beslenmiştim.araya çerez yerleştirmiştim.kuru fasulya yiyen bi arkadaş gördüm.yeniyor mu?sebze tüketimi nasıl?mesela ; sadece ıspanak mı yoksa etli ıspanak mı yenmeli?
rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 69.7
bu hafta: 69.3
fark:-400 gr
toplam fark:12.2kg
yüzde:%-0.573
spor: 5 gün jillian,
Rumuz:Felluz
Başlangıç tarihi:9 mart 2013
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:77.2
Bu hafta:76.9
Fark:-300
Toplam fark:1,1
Beden:42
Spor:yok
Boy:163
Hedef:70
Yüzdesi: 0.388
Herkese merhaba,
Bugün itibari ile bir haftam doldu. Kilo bildirim günleri, yüzdeleri vs. konularında henüz çok bilgili değilim kusura bakmayın.
Pazar günü yaptığım bolca kaçamakların sonucu +200 gr olarak bana geri döndü.
Sonuç olarak ilk haftamı 1.700 vererek tamamladım.
İyi mi sizce?
selam kızlar
yeniden gelmeye çalışıyorum aranıza, geçen hafta ara ara okudum ama yazamadım.
diyete tekrar başladım. ve aldığım yaklaşık 2,5 kg yu geri verip kaldığım yerden devam etmeyi umuyorum.
inşallah yoğunluğum azalırsa tekrar geleceğim.
hepinizi seviyorum
bol leptinli, çok zayıflamalı günler..
Rumuz: Bicnv
Boy:167
Başlangıç tarihi: 20 ocak 2014 (tekrar başlangıç)
Başlangıç kilo: 73,2
Geçen haftaki kilo: 70,3
Bu haftaki kilo: 69,8
Fark: -500
Toplam fark: -3,4 kg
Yüzde:- % 0,711
Öğlen ekmeksiz nohut yemeği yedim.akşam da kuru fasulye var.bu şekilde Üst üste baslayip yenir mi?ben işe geliyorm.sabah sekizde gün başlıyor.iki öğün bana çok zor olur.
Çok iyi mi dedinSüper bence, maşşallah..
Tebrik ederim arkadaşım, 1800 gr. çok iyi..
Canım Karatay belli prensip içinde kendi yemeğini kendinin belirlediği bir düzen.. Sen ana hatlarını anlayacak ve ona göre uyarlayacaksın, bunun için herhangi bir Karatay kitabını okumanı tavsiye ederim, hatta e-kitap olarak da okuyabilirsin.. Hoşgeldin bu arada..
Canım bir süredi yapıyorsun bu jillianı, kaçıncı leveldesin, dedikleri kadar incelme oluyor mu?
Felluzum az veren candan biliyorsun, bence süpersin..
Bence çok iyi, bir de bolca kaçamağa rağmen..
Canım hoşgeldin, gelelim artık değil mi? Karatayı gözden ırak tuttukça, gönülden de ırak oluyor.. 500 gr için de tebrikler..
2 öğün yemek zorunda değilsin, güne erken başlıyorsan 3 öğün yap..
Nohut sakıncalı mı kızlar ya? Tam da akşam yemeğinde sadece 1 tabak nohut yemişken bir kaç sayfa önceki nohutu nişastadan dolayı pek tercih etmemeliyiz yazısını gördüm çok üzüldüm şuan(
Degerli hanim arkadaslarim
Biliyorsunuz ben bir aydir takili kaldim bu kilolarda ve aksam yemegimde vucudumu sasirtmayi planliyorum. Yemek yapmadim disardan soyleyelim dedik ben lahmacun yicektim esim pide yicekti bende dedim dur bende pide yiyim ustunede yarim kunefe yiyim dedim yarin noral devam edeyim dedim. Henuz bisey yapmadim bana bilen arkadaslar ne tavsiye edersiniz? Kahvaltim kkk idi.
Size sormadan da bisey yapamiyorum vicdanim rahat vermiyor(
Kestane kebap, acele cevap...
Nohut sakıncalı mı kızlar ya? Tam da akşam yemeğinde sadece 1 tabak nohut yemişken bir kaç sayfa önceki nohutu nişastadan dolayı pek tercih etmemeliyiz yazısını gördüm çok üzüldüm şuan(
20 dakika yürüyüş yatmadan önce..
Degerli hanim arkadaslarim
Biliyorsunuz ben bir aydir takili kaldim bu kilolarda ve aksam yemegimde vucudumu sasirtmayi planliyorum. Yemek yapmadim disardan soyleyelim dedik ben lahmacun yicektim esim pide yicekti bende dedim dur bende pide yiyim ustunede yarim kunefe yiyim dedim yarin noral devam edeyim dedim. Henuz bisey yapmadim bana bilen arkadaslar ne tavsiye edersiniz? Kahvaltim kkk idi.
Size sormadan da bisey yapamiyorum vicdanim rahat vermiyor(
Kestane kebap, acele cevap...
Ye diyorsun yani oylemi ?? Spor yapmak aklima gelmemisti.
çok teşekkür ederim canım. benimde 80 yapışmıştı 3 hafta 1ileri 2 geri 80de ilerledim . ben bu hafta detoks yaptım. hatırlarsan geçen hafta demiştim bir denemek istiyorum diye. aynı senin gibi kiloya isyan etmiştim :) bu haftada aynen devam bakalım.
hoş geldin canım. benimde bebişler üst üste oldu seni çok iyi anlıyorum :) benim küçük daha 6,5 aylık sen kolaylamşsın maşallah...
sebze yemekleri serbest canım istediğin kadar ye. meyve sabahları 1 porsiyon olabilir şart değil. ıspanağı nasıl seviyorsan öyle yapıp yiyebilirsin canım.
geçen hafta: 80.6
bu hafta: 78.8
fark:1.800 gram
YÜZDE: 2.233
bu hafta listeler inar80 de umarım bol --- li bir liste olur
ben haftaya pzt de yokum bildirim yapabilirsem yapacağım lütfen haftaya sırası gelen arkadaş unutmasın
yüzde hesağlama
bu hafta verilen kilo(kg cinsinden)/geçen haftaki kiloX100
1. efes yaptı
2. avşarlı75 yaptı
3. afatmas yapmadı
4. capadocia yaptı
5. gurbet-izm yaptı
6. ilbatum yaptı
7. badelem yok
8. huzis yaptı
9. edut yok
10. nergis123 yok
11. goncagül-ce yok
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
didyenne
beril01
lufias
zeynom
ria
hopisu
alanis
redddd
lizbeth
emriye
talhagizem
pekmez
ben çok kansızım kansızlığa çare varmı acaba 70 - 180 olması lazımmış benimki 50 çıktı çok düşük demirim bir çare varmıdır bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?