kızlar kaçamak kilo vermeyi engelliyor bir ısırık bile olsa bu böyle ben anladım bak güzel gidiyordu kilolar gecen haftalarda
cuma günü öğrencilerim piknik yapcaktılar kuruyemes meyve kek tarzı seylerle ben mısır patlamıs yedim meyve yedim kaçamak gibi gelmimsti öğlen yediydim çünkü ve az yemistik
salı arkadaslar geldi mil föy börek-mozaik-tiramisu-kazandibi yapmıstım- tiramisu ve milföylerden yedim ama sabah önemsemediydim.
cumartesi kısır yedim 10 tane falan
işte bunlar beni bozdu sıfır kılo verdim. bu hafta düzenli beslendim ve bak bugun persembe 58.5 im sonuç zaman kaybıııııııııııııııııı

yemeeyinnnnn diyetisyenim derdiki tatlı isteğini yenmenin tek yolu irade derdi onu ye bunu ye tatlı isteğin geçmezz derdi yemiyceksin tek yolu bu
face de dolasan bisi varya zayıflamanın formülu çok basit size uzatılana kafanızı sağa sola slallyarak cevap verin işte o zaman zayıflarsınız derdi. ben inanıyorum kiloluyken
pisboğaz gibi nne verilrse yerdim hayır diyemezdim. gecen velilerim gözleme getirmislerdi çocuklara verdiler hayır dedim yemedim valla ısrar etiler zaten zayıfsınız hocam aa bi
taneden ne olcak dediler yemedim . dün öğlen arkads sigara böreği yapmıs 1 tane bari ye dedi yemedim valla yersem o 2 olur 3 olur dedim

şu an boy 158 kilo 58 tam kıvamdayım ama zayıf değilim bennim isteğim söle kotu giyim üstüne beyaz badimi giyeyim ve çıkayım önce yapamıyordum ya bıngıl bıngıl
oluyordum kolar göbek sırt hepsi ayrıyda yanı simdi daha iyiym bide 2 aydır düzenli yürüyünce daha sıkıyım yanii