10 gun dukan diyeti sonrasi karatay'a basladim.Bugun 5 haftam ve su an itibariyle 6 kilo verdim.Dukan'i biraktigim icin tum verdiklerini geri alirsin diyorlardir ama cok sukur oyle olmadi ama biraktigim ilk hafta kilo vermem durdu.1 gr bile veremedim ama sonra normale dondu.Birde adet donemlerimde oncesi ve sonrasi kilom neredeyse 1,5 kilo fark ederdi bu sefer 500 gr anca fark etti.Az tuzlu yememden kaynaklaniyor sanirim.
birde sunu fark ettim; vucudunuzun su tuttugunu hissettiginizde imkaniniz varsa saunaya veya hamama gidin.Vucuttaki odemi acaip aliyor.Ama bu bir kilo verme yontemi degil kesinlikle.Ayrica sauna sonrasi atilan ter normal ter gibi olmuyormus.Saunadaki atilan terde daha cok toksik madde icerikli oldugu icin fazla mineral kaybi yasanmiyormus.Ayrica sauna sonrasi dogal mineralli su icerek kaybinizi da dengeleyebilirsiniz.
Su an henuz dogum sonrasi fazlaliklarin uzerine aldigim fazlaliklari verebildim:)Bir bu kadar hatta daha fazlasi var.Umarim devam edebilirim.
Bu arada esim hicbir zaman kilomu dert etmezdi hatta evde yemek varken bile disariya yemege giderdik,yemedigim zaman sinir olur zorla bana da yedirirdi.Buna ragmen,simdi bu kadari bile cok fark etti,cok iyi oldu,baya bir kilo almistim gidisat pek iyi degildi gibi seyler soyleyerek tabiri caizse beni dumura ugratti.Demek ki bu erkeklere hicbir konuda guven olmaz:)
canımmm tecrübene ihtiyacım var bende yaklaşık 3 ay dukan yaptım ama artık böğkk gelmişti bana dr uyarısıyla bıraktım dukanı birde emziriyorum karatay uygun gibi geldi bugün ilk günüm vermem gereken 6 yada 7 kilom var haziran sonuna kadar vermek istiyorum sence gidermi? karataya geçtiğime iyi yapmışım değilmi?