Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

10 gun dukan diyeti sonrasi karatay'a basladim.Bugun 5 haftam ve su an itibariyle 6 kilo verdim.Dukan'i biraktigim icin tum verdiklerini geri alirsin diyorlardir ama cok sukur oyle olmadi ama biraktigim ilk hafta kilo vermem durdu.1 gr bile veremedim ama sonra normale dondu.Birde adet donemlerimde oncesi ve sonrasi kilom neredeyse 1,5 kilo fark ederdi bu sefer 500 gr anca fark etti.Az tuzlu yememden kaynaklaniyor sanirim.

birde sunu fark ettim; vucudunuzun su tuttugunu hissettiginizde imkaniniz varsa saunaya veya hamama gidin.Vucuttaki odemi acaip aliyor.Ama bu bir kilo verme yontemi degil kesinlikle.Ayrica sauna sonrasi atilan ter normal ter gibi olmuyormus.Saunadaki atilan terde daha cok toksik madde icerikli oldugu icin fazla mineral kaybi yasanmiyormus.Ayrica sauna sonrasi dogal mineralli su icerek kaybinizi da dengeleyebilirsiniz.

Su an henuz dogum sonrasi fazlaliklarin uzerine aldigim fazlaliklari verebildim:)Bir bu kadar hatta daha fazlasi var.Umarim devam edebilirim.

Bu arada esim hicbir zaman kilomu dert etmezdi hatta evde yemek varken bile disariya yemege giderdik,yemedigim zaman sinir olur zorla bana da yedirirdi.Buna ragmen,simdi bu kadari bile cok fark etti,cok iyi oldu,baya bir kilo almistim gidisat pek iyi degildi gibi seyler soyleyerek tabiri caizse beni dumura ugratti.Demek ki bu erkeklere hicbir konuda guven olmaz:)

canımmm tecrübene ihtiyacım var bende yaklaşık 3 ay dukan yaptım ama artık böğkk gelmişti bana dr uyarısıyla bıraktım dukanı birde emziriyorum karatay uygun gibi geldi bugün ilk günüm vermem gereken 6 yada 7 kilom var haziran sonuna kadar vermek istiyorum sence gidermi? karataya geçtiğime iyi yapmışım değilmi? :16:

arkadaşlar sabah menüm bugün ilk günüm sizce nasıl?

2 yumurta tereyağlı bir avuç ceviz 2 tane incir 3 tane hurma birazcıkta fındık ve bir bardak kahve kahvesiz duramıyorum :50::50:

Karatay'i bilmiyorum ama gecen gun doktorum programinda Taylan Kumeli diyet yaparken,misir,bezelye ve emin olmamakla birlikte sanirim havuc bunlardan uzak durun dedi.Benim de dolapta duruyor kac gundur ama emin olamadigimdan yapamadim.
Ayrica bakla'nin hele de yogurtla sorun olacagini sanmiyorum .Ayrica o programda hem vucudumuzdaki toksinleri atmak icin hem de cabuk acikmamak icin her seyin yanina yogurt yememiz gerektigi soylediler.Ben normalde de surekli yiyorum bir sorun olmadi.Ama ben gunluk sutten bulamazsam kutu sutten yogurdumu kendim mayaliyorum.Yeni yogurt yonetmeligiyle artik market yogurtlarinin pek bir faydasinin kaldigina inanmiyorum

Bezelyeyi yedim,artık bi dahakine dikkat ederim...
Yoğurt konusunda sana katılıyorum,oğullarıma(biri 5,diğeri 2 yaşında) hergün evde kendim mayaladığım yoğurttan yediririm.Hatta büyük oğlum yoğurtsuz akşam yemeği yemez.bende bir programda izlediydim,etrafımızda yiyecek.içecek,hava,su herşey kansorejen.Korunmak zor ama hergün evde yapılmış bir kase yoğurdun korunmakta çok faydası olduğunu söylemişti.
Bu arada omega hala alamadım.Mar...cap alacaktım ama geçmiş sayfalarda daha iyi markalardan bahsetmişler,onlardanmı alsam acep???

canımmm tecrübene ihtiyacım var bende yaklaşık 3 ay dukan yaptım ama artık böğkk gelmişti bana dr uyarısıyla bıraktım dukanı birde emziriyorum karatay uygun gibi geldi bugün ilk günüm vermem gereken 6 yada 7 kilom var haziran sonuna kadar vermek istiyorum sence gidermi? karataya geçtiğime iyi yapmışım değilmi? :16:

Arkadasim emzirmedigim halde 10 gun zor dayandim korkumdan hemen biraktim,emziriyor olsam hayatta dukan yapmam.Ve karatay senin yapabileceginin en uygun diyet.Kaldi ki Canan hoca bu diyet degil yasam sekli ama insanlar ciddiye alsin diye boyle demek zorundayim dedi.Hele de emziriyorsan cocugun icin sutun eminim cok kaliteli hale gelecektir.
6-7 kilo verirmisin bilemem ama kilo verecegin garanti ama ben ayrica hergun en az 1 saat sporumu mutlaka yaptim.Yapamadigim gunun ertesi gunune illa ki en az yarim saati ekledim.

Bu arada benim de bir sorum olucak ben sabahlari normal kahvalti yapiyorum ogleden sonra 5-6 ceviz ve 10 tane findik veya yogurt aksam da diyeti uygun yemegimi yiyorum.bu arada ki 3. Ogun gibi oluyor.Sizce sorun olur mu.

:60::60::60::60:
Canımız istedi anlaşılan:60:
lahmacun ince hamurlu ve mayasız olduğu için serbest canımcım.. Maya da yasak ya ondan:34:
Ama benim bakıcım ekmeği mahalle fırınında kendi yaptığı ekşi maya ile yapıyor ondan yidimdi geçen hafta taze taze:1:

Bi de konyanın etli ekmeği serbest Destinam yiyodur yesin gari mahhalle fırınında da malzemesini verince yapıveriyolarmış ohhh miss

bende konyada yaşıyorum.etli ekmek serbest mi gerçekten:52:

Kesinlikle iyi yapmışsın.Diğer arkadaşlarında dedikleri gibi karatay sağlıklı yaşamak için yapılmalı aslında.Bende eylül-aralık arası dukanla6-7 kilo verdim ama artık böğğğğ geldi,karatay daha esnek ve yapması daha kolay.
Heleki bebiş varsa amannnnn haa,onu sakın riske atma bence.Ewet dukanda daha hızlı gidiyor kilolar ama bebişini düşün bence.
Hadi kolay gele.......

Arkadasim emzirmedigim halde 10 gun zor dayandim korkumdan hemen biraktim,emziriyor olsam hayatta dukan yapmam.Ve karatay senin yapabileceginin en uygun diyet.Kaldi ki Canan hoca bu diyet degil yasam sekli ama insanlar ciddiye alsin diye boyle demek zorundayim dedi.Hele de emziriyorsan cocugun icin sutun eminim cok kaliteli hale gelecektir.
6-7 kilo verirmisin bilemem ama kilo verecegin garanti ama ben ayrica hergun en az 1 saat sporumu mutlaka yaptim.Yapamadigim gunun ertesi gunune illa ki en az yarim saati ekledim.

Bu arada benim de bir sorum olucak ben sabahlari normal kahvalti yapiyorum ogleden sonra 5-6 ceviz ve 10 tane findik veya yogurt aksam da diyeti uygun yemegimi yiyorum.bu arada ki 3. Ogun gibi oluyor.Sizce sorun olur mu.

vallaha ben bilmem tecrübeli arkadaşlar bilir

tünaydın kızlar.sabah erkenden kalkıp 1 saat yürüdüm:8:sonra kahvaltımı yaptım:56:

1 haşlanmış yumurta
1 küçük dilim salam
:26:
1 dilim peynir
domates
salatalık
birkaç tane erik
3 omega 3

Kesinlikle iyi yapmışsın.Diğer arkadaşlarında dedikleri gibi karatay sağlıklı yaşamak için yapılmalı aslında.Bende eylül-aralık arası dukanla6-7 kilo verdim ama artık böğğğğ geldi,karatay daha esnek ve yapması daha kolay.
Heleki bebiş varsa amannnnn haa,onu sakın riske atma bence.Ewet dukanda daha hızlı gidiyor kilolar ama bebişini düşün bence.
Hadi kolay gele.......

saol canım :16: herkese kolay gele zaten bebeğimde benim yüzümden kilo alımı durdu demiri düştü inanamazsın kendimi ne kadar suçlu hissettim :14: dr fındık fıstık ceviz yicen deyince karatay uygun geldi geçtim gerçekten ama gerçekten karatay türklere daha uygun bize hazır gıda ve sürekli et dayatmalı beslenme uygun değil ben sebzesiz duramıyorumm dukanı yaparken canım nasılll sulu yemek çekiyodu anlatamam zeytinyağlı salata ama yiyemiyordum neyse geride kaldı o günler hadi hayırlısı karatayda :16::9:

sabah:1 bardak süt
4 kuru kayısı
1 çay bardağı badem
12 adet zeytin
öğle:
1 adet karnıyarık
1 kase cacık
akşam: saat 19:30 da yemeğimi bitirmiştim
1 tabak taze bakla yemeği
3 adet yaprak sarması
az haşlanmış karnıbahar,2 adet zeytin
1 kase yoğurt
yarım avuç çekirdek
spor: 70 dk tempolu yürüyüş toplam: 15,300 adım :52:
su: 3,5 litre :46:

sabah yediklerim;
:56:2 zeytinyağda kızartılmış yumurta
:56:6-8 zeytin
:56:avuç içinden az köy peyniri
:7:ve 2 bardak yeşil çay.
uyanıncada 2 km 13,2 hızla yürüdüm.:10:
tartıda bugün 500 gr az çıktm.acaba kilo mu kaybediyorum:9:

sabah yediklerim;
:56:2 zeytinyağda kızartılmış yumurta
:56:6-8 zeytin
:56:avuç içinden az köy peyniri
:7:ve 2 bardak yeşil çay.
uyanıncada 2 km 13,2 hızla yürüdüm.:10:
tartıda bugün 500 gr az çıktm.acaba kilo mu kaybediyorum:9:

biz aynı günmü başladık almira42 hadi inşallah kısa zamanda ulaşırız hedeflerimize yahuu lahmacun serbestmiş allahım işte buuu türk usulü beslenme ohh bee :16::16::16:

Demin teneffüste arkadaş geldi çay içiyordu. Ben çay sevmediğim için tadını sevmediğim liptonun form plusundan yaptım kendimee... Arkadaş da kabızlığa iyi gelir bu, bağırsakları temizler dedi.. Ondan ben kaç gündür kabız diğilim demek kii. İçeriğine hiç bakmamıştım.:1:
rezene, kiraz sapı, böğürtlen, sinameki, mate yaprağı, biberiye, stevya yaprağı, maydanoz, funda çiçeği, açai varmış sevdim şimdi bakın:1:
Kızlar sinemaki bir-iki kullanım için iyi ama sürekli içilmemesi gereken bir bitki!:20: Uzun süreli kullanımı bağırsaklara zararlıymış, hatta kabızlık yapıyormuş bünye alışınca!

Back
X