Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar
aksam menüm :
sulu köfte yaptım köftelerin içindede pirinç yerine ince bulgur kullandım .. Cok guzel olmuştu
pazardan yesil lahana almıştım onu haslayip sarimsakli yogurt ile yoğurtladim o da guzel olmuştu
kocisle mac izledik bu sırada bi kase tuzsuz çekirdek citledim :26:
afiyet olsun canım..yidimm yidimm..ama haslama deiltam haşlamak için yumurta alıodum dolaptan lor gördüm
çok da severim. lorlu yumurta yaptım bi de cay babamla yedik
5 zeytin ve çay çay çayyy
sana da afiyet olsun canım
merhaba kızlar
aksam menüm :
sulu köfte yaptım köftelerin içindede pirinç yerine ince bulgur kullandım .. Cok guzel olmuştu
pazardan yesil lahana almıştım onu haslayip sarimsakli yogurt ile yoğurtladim o da guzel olmuştu
kocisle mac izledik bu sırada bi kase tuzsuz çekirdek citledim :26:
Sersum, "sürk salatası" nı okuyunca, acaba bir harfi yanlış mı yazdı iskenderunlu diye düşünüp, hızlıca alternatifleri gözümün önünden geçirdim. Sirk salatası, türk salatası vs. Baktım ki bildiğim bir salata ismi çıkmadı, sorayım dedim. Sen de böyle düşündün mü merak ettim. Genelde aynı şeyleri yazıyoruz ya...
Hepiniz iyi geceler kızlar
sabah (09:00)3 tereyağında yumurta,5 zeytin,5 badem,1 kk beyaz peynir,az sucuk
akşam (18:30)1 tbk kıymalı kapuska ,1 tbk yoğurt
(19:00)1 kase çiğdem![]()
afiyet olsun canım..
sana da afiyet olsun canımben sulu köfteye hep pilavlık bulgur koyuyorum çok da güzel oluyor canım
valla kızım yanımda çitliyo ama tutuyom kendimi![]()
Bende kaneel de yok, melexinde var. Arkadaşlarımız mı acaba? Sen benim arkadaşım mıydın ki??? Hatırlamıyorum da...![]()
afiyet olsun canım..
sana da afiyet olsun canımben sulu köfteye hep pilavlık bulgur koyuyorum çok da güzel oluyor canım
valla kızım yanımda çitliyo ama tutuyom kendimi
he kıss aynı kafayız yine..dedim bende yanlış yazdı herhal ama benzeri bi salata da yok ki.:44:.kaneelden kelemin lahana olduğunu öğrenmiştim..bunu da sorayım dedim ama çıktı sanırsam
![]()
Sağol annemmmÇitlek çok yedim bu aralar çitlege hayırrrrr
![]()
"1-2 tane çekirdek çitleyip, sonra durabilen kişiye hayatımı emanet ederim. O nasıl bir iradedir!"
İnternette okumuş ve çok gülmüştüm:)))
Canım gözün aydın![]()
Merhaba![]()
Sen demi haftalık yapıyorsun yemekleri kaneel...
2 sabah 2 akşam canım
afiyet olsun canım![]()
Ayy bugün çok enerjiğim yaa açtım müziği duramıom yerimde90'ların şarkılarını açtım. sezen aksuu şinanay
![]()
aaaa olabilürr...evet benim arkadaşım onlar
...ondan ötürüüü
sen de arkadaşımsın kıss
..unuttun mu beniiii
![]()
O zaman kaneel le iyiniyetlim benim arkadaşım değil mi acaba??? Hemen ekleyeyim. Gerçi ne farkediyor, onu da anlamadım ya...
şu farkediyoo ++ oluyoo![]()
Afiyet olsun canım..HAngi takımlısın bakim![]()
ewet canım esim de cok beğendi bundan boyle ince bulgurlu acılı yapacagım heeeeee hu arada bravo ben başlarsam o çekirdek biter arkadasafiyet olsun canım..
valla kızım yanımda çitliyo ama tutuyom kendimi
he kıss aynı kafayız yine..dedim bende yanlış yazdı herhal ama benzeri bi salata da yok ki.:44:.kaneelden kelemin lahana olduğunu öğrenmiştim..bunu da sorayım dedim ama çıktı sanırsam
![]()