Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

istediği kiloya inen ben vardım canım ama yaz tatilinde b 12 iğnesi vurulmam gerekti.6 tane vuruldum , o sırada tokluk hissim yok olmuş gibiydi.öğün aralarını 5 saat tuttum ama öğün saatinde ölçüsüz yiyince; yaz sıcaklarından dolayı spor da yapmayınca hoooooooop 2 kilo alıverdim. oysa 2 kiloyu 1 ayda zar zor veriyordum.şimdi çizelgemdeki kiloya ulaşmaya çalışıyorum.jıllıan yapıyorum bu akşam 7. günü yapıcam.hafta içi her gün 50 dk yürüyorum.üstüne üstlük birde bağırsaklarımı düzene sokmaya çalışıyorum.Karatay a minimum kaçamakla devam.pazartesi 1 kilo vermiş olurum inşallah....2 öğün yapıyorum.sabah öğlen şeklinde.akşamlarıda 1 tabak salata yada 1 kase ev yoğurdu yiyorum.
KISACASI DİYETTE SPORDA ÇOK NANKÖR. BIRAKINCA GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMIYOR; GELSİN KİLOCUKLAR:((((((((

Canım tebrikler. İki kiloyuda kolaylıkla verirsin umarım.
Ben de zaten en çok koruma evresinden korkuyorum. şimdiden kendimle pazarlık yapıyorum.

kızlar 2 gündür menü yazmıyorum midemi üşütmüşüm biraz da gastrite benzer şikayetlerim var hazımsızlık yaşıyorum ilaca da başladım bir öğünde çok yiyemiyorum öyle olunca da acıkıyorum o nedenle az az yiyorum midemi yormadan
umarım yarın normal düzenime dönerim zira karnım davul gibi şiş ve ne yazık ki kiloma yansıdı:50::50:

gerçekten ekmeksiz hayat ne kadar güzel.. canım ilgin için teşekkür ederim',, bana örnek bi akşam yemeği yazar mısın?

örnek menü listeleri var ama bence önemli olan işin mantığını kavramak. benim anlasığım özetle şu umarım arkadaşlarda eklerler unuttuklarımı bilmediklerimi
kahvaltı çok önemli kahvaltı eksiksiz uygulanırsa 4-5 km yürümüş gibi metabolizma hızlanıyor
yemek araların. 4-5 saat muhakkak olmalı katı hiç bişey. sekersiz çaylar, ayran ve süt serbest
öğlen akşam farketmiyor sebze yemeği+ et tavuk balık+yoğurt ve bulgur pilavı 2,3 kaşık günde bir kere olabilir
mutlaka 2,3 l su
1 çk ketwn tohumu yoğurt veya salataya
saat 20:00 den sonra katı tuzlu tatlı giç bi içecek
en aZ 20 dak yürüyüş
yemekler zeytinyağ ve tereyağla ve kavurmadan . bunlarla pişirirsen bol bol kullan kilo yapmaz
hertürlü, ekmek, pirinç ,patates mısır yasak
bunların nedenlerinş öğrenince herşey daha uygulanabiliyor o da beni aşıyor muhakka makaleler vardır nette. dolma parmaklarla cepten ancak bu kadar yazabiliyorum. bi dr burda bulundukça daha çok fırsatın olur öğrenmek için .?benim 1.5 ay oldu kitabınıda okudum ama hala yeni şeyler öğreniyorum

bende bahsedeyim bugunden
sabah muz fındık ve süt
öğlen semizotu yoğurt çorba 3 çatal kavun:(
akşam mercimek ç semizotu yoğurt yarm bardak üzüm suyu bir ısırı cevizli sucuk:(

kızlar 2 gündür menü yazmıyorum midemi üşütmüşüm biraz da gastrite benzer şikayetlerim var hazımsızlık yaşıyorum ilaca da başladım bir öğünde çok yiyemiyorum öyle olunca da acıkıyorum o nedenle az az yiyorum midemi yormadan
umarım yarın normal düzenime dönerim zira karnım davul gibi şiş ve ne yazık ki kiloma yansıdı:50::50:

Geçmiş olsun canım

merhaba karatay çıtırları ilk olarak menü bildirimi yapayım sabah kkk akşam tavukdürüm soda çok hasatayım kızlar bu öksürük bitmiyor oğlum hala hasta .Hedef60 cım sağol canım dileklerin için ama ben 2 çocuğumada hiç antibiyotik kullanmadım biri 11 diğeri 2,5 yaşında büyüğünün hiç hasta olduğunu bilmem biz ailecek hastalıktan kırılıyoruz onda tık yok maaşallah ya bende öksürük için çok şey içicem ama bir sfer içmeyle düzelmiyorki diyetimi bozucaz ya.Mahzencim slim in ramp iti yapıyorum lastikli olanından öyle deme o lastikler çok işe yarıyor gerçi ben almadım bir spor aletinin yanında vermişlerdi ama ablamlarda slim ini yapıyor aonlara serum lastiğialdırttım medikalden onlarla yapıyorlar olmadı kalın bel lastiğiylede oluyor bide plates bantlarıylada yapılıyor istediğini seç canım kızlar bir baklavadır gidiyor insanın canını çektirmeyin hiç aklımda yokken aklıma soktunuz valla.Kızlar ben regl olamıyorum yani büyük ihtimal sökülemiyorum bir fikri olan varmı

Ardıç yağı işe yariyor... Her gün yarım çay bardağı suya 3-4 damla koyup icersen adet söktürür.. Adet sancısı da azalır..'

Öğlen 12de yumurta peynir salatalık domates zeytin kayısı fındık ve badem
İkindi 16da bir kase ayran çorbası içinde biraz fındık ve badem
Akşam yarım tabak kabak yemeği bir kase yoğurt çorbası bol salata

Nihayet bugün ayran detoksum bitti ve normal menüme döndüm +2 kilo vermişimmm başardım
Ama karataya ihanet ettim sabahın 6sında hastaneye gitmek zorunda oldğm için yumurtalı kahvaltı yapamadım :(
sabah :1 peynirli poğaça ve şekersiz çay içtim
öğlen:küçük kapta yoğurt yedim
akşamda :azıcık bulgur pilavı (cidden azdı ama) 2 tane de tavuk butu yedim derisiz onlarda minicikmiş gözüm aç benim öf bide yoğurt yedim
Böyle sayınca ne çok oldu pöfff buraya yazmaya başlayalı kendimi size karşı sorumlu hissediyorum karşımda eli merdaneli öğretmenler var gibi geliyo biranda :) hepinizi seviyorumm çok,sağlıklı ve fit yaşayın Geleceğin Victoria hatunları :34:

Arkadaşlar kilo vermediginden şikayet ediyordum hatırlarsanız... Bugün farkettim ki kilo vermesem de selülitlerim yok olmuş... Üstelik daha 3 hafta olmuş...
daha önce söyledim mi bilmiyorum 1.63 boyunda 77kilodayim... Yani 17kilo kadar fazla var...
Normalde yemek benim için bir tür eğlenceydi... Ağzım hiç boş durmaz lezzetli lezzetsiz her şeyi yerdim. Dün öğleden sonra dörtte bir kase yoğurt yedim... Başka birşey yemeden yattım. Ertesi gün onbirde kahvaltı yaptım ve hiç acikmadım. Sadece biraz halsizlik başladı son dakikalar... İnanamadım... Ekmeği hiç aramıyorum... Bana ikram edilen tatlı hamur işi vs geri çeviriyorum... Kilo vermezsem de mutluyum...

Ardıç yağı işe yariyor... Her gün yarım çay bardağı suya 3-4 damla koyup icersen adet söktürür.. Adet sancısı da azalır..'

cemre gerçektenmi canım ya 2 dir gekdiğini belli ediyor fakat ne gelen var ne giden bugün migrenimde tuttu şuan ağrıdan ölüyorum.Hayat devam ediicek be"n diyete başladığımdan beri b12 iğnesi vuruluyorum 23 tane vurulmuşumdur bende hiç kalmamış kendileri şuanda 3 gündür falan dilaltı hapını kullanıyorum benim iştahımda sorun yok önceki diyetlerime göre o kadar rahatımki enerjim yerinde uyku halim yok doktorda söyledi b12 eksik olan zor kilo verir dedi dr bana 15 tane vurul üstüste dedi ben 23 tane vurulmuşum yeğenim hemşirede şimdi dilaltı hapıyla devam ediyorum b12 eksikliği çok kötü ben enzimi yok o yüzden sürekli aylık haftalık iğne vurulmam lazım gerçi ailecek enzim ekskliğimiz var ama farkındaysan karatay diyeti yapan bir insanda b12 eksikliği zor görülür yumurta et b12 deposu zaten ben hariç benimki farklı sorun.

Nihayet bugün ayran detoksum bitti ve normal menüme döndüm +2 kilo vermişimmm başardım
Ama karataya ihanet ettim sabahın 6sında hastaneye gitmek zorunda oldğm için yumurtalı kahvaltı yapamadım :(
sabah :1 peynirli poğaça ve şekersiz çay içtim
öğlen:küçük kapta yoğurt yedim
akşamda :azıcık bulgur pilavı (cidden azdı ama) 2 tane de tavuk butu yedim derisiz onlarda minicikmiş gözüm aç benim öf bide yoğurt yedim
Böyle sayınca ne çok oldu pöfff buraya yazmaya başlayalı kendimi size karşı sorumlu hissediyorum karşımda eli merdaneli öğretmenler var gibi geliyo biranda :) hepinizi seviyorumm çok,sağlıklı ve fit yaşayın Geleceğin Victoria hatunları :34:

Sonucun çok güzel.. Ben de bir gün yapıp bir kilo verdim. Çocuk emziriyorum o gün sütüm inanılmaz arttı ama kızım çok sancılandi... Malum nohut ve yoğurt...
Kısmet olursa bu hafta yine deneyeceğim...

Sonucun çok güzel.. Ben de bir gün yapıp bir kilo verdim. Çocuk emziriyorum o gün sütüm inanılmaz arttı ama kızım çok sancılandi... Malum nohut ve yoğurt...
Kısmet olursa bu hafta yine deneyeceğim...

Kuzucuğunu Allah analı babalı büyütsünn ve ne şanslı ki böyle iradeli bir annesi var,emzirme dönemi bitince yaparsın olmazsa ama cidden işe yarıyor aç hissettirmiyor Allahtan

Kuzucuğunu Allah analı babalı büyütsünn ve ne şanslı ki böyle iradeli bir annesi var,emzirme dönemi bitince yaparsın olmazsa ama cidden işe yarıyor aç hissettirmiyor Allahtan

Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin...
Çok iradeli olduğum söylenemez ama bu diyet çok kolay ve çok çabuk alışıyorsun. Hatta detoksta sık sık yemek bana çok garip geldi sıkıldım iki saatt bir yemekten:1:

Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin...
Çok iradeli olduğum söylenemez ama bu diyet çok kolay ve çok çabuk alışıyorsun. Hatta detoksta sık sık yemek bana çok garip geldi sıkıldım iki saatt bir yemekten:1:

Amin cnm :) Valla öyle yemek istemiyoruz zorla yediriyorlar hıh:9:

cemre gerçektenmi canım ya 2 dir gekdiğini belli ediyor fakat ne gelen var ne giden bugün migrenimde tuttu şuan ağrıdan ölüyorum.Hayat devam ediicek be"n diyete başladığımdan beri b12 iğnesi vuruluyorum 23 tane vurulmuşumdur bende hiç kalmamış kendileri şuanda 3 gündür falan dilaltı hapını kullanıyorum benim iştahımda sorun yok önceki diyetlerime göre o kadar rahatımki enerjim yerinde uyku halim yok doktorda söyledi b12 eksik olan zor kilo verir dedi dr bana 15 tane vurul üstüste dedi ben 23 tane vurulmuşum yeğenim hemşirede şimdi dilaltı hapıyla devam ediyorum b12 eksikliği çok kötü ben enzimi yok o yüzden sürekli aylık haftalık iğne vurulmam lazım gerçi ailecek enzim ekskliğimiz var ama farkındaysan karatay diyeti yapan bir insanda b12 eksikliği zor görülür yumurta et b12 deposu zaten ben hariç benimki farklı sorun.
Canım allah şifa versin... Geçenlerde esim bir kitap okuyordu orada yazıyor ardıç yağının faydaları.. Bir sürü şey var ama benim aklımda kalan en önemli şey bu... Normalde bir ay kullanıp 15 gün ara vermek lazım.. Bu şekilde yaparak sürekli kullanılabiliyor. Bir deme istersen. Ucuz da küçük bir şişe 5 tl...

Canım allah şifa versin... Geçenlerde esim bir kitap okuyordu orada yazıyor ardıç yağının faydaları.. Bir sürü şey var ama benim aklımda kalan en önemli şey bu... Normalde bir ay kullanıp 15 gün ara vermek lazım.. Bu şekilde yaparak sürekli kullanılabiliyor. Bir deme istersen. Ucuz da küçük bir şişe 5 tl... Biz hemen aldık esim düzenli kullanıyor... Ben arada sırada...

Canım allah şifa versin... Geçenlerde esim bir kitap okuyordu orada yazıyor ardıç yağının faydaları.. Bir sürü şey var ama benim aklımda kalan en önemli şey bu... Normalde bir ay kullanıp 15 gün ara vermek lazım.. Bu şekilde yaparak sürekli kullanılabiliyor. Bir deme istersen. Ucuz da küçük bir şişe 5 tl...

aman parası batsın ben söküleyimde ilç kullanmadan ben bu kşloları adet olamayınca dr gittim verdiler hormonu verdiler hormonu bide düzeltebilseydiler bari yıllarca prolaktinim yüksek gezdim düşüremediler prolaktin yüksekliğide zaten kilo yapıyormuş varın siz düşünün hamilede kalamıyordum yumurta çatlatıcı ilaç verdiler hem adet oldum hem hamile keldım 2,5 senedir düzenliydim ama 2 aydır ne battıysa gene yemin ederim hormonlarıma baktırmaya korkuyorum

Kizlar bu saat oldu hala ayaktayim derin ise daldim sirke ve salca yapmayla ugrasiyorum ilk defa yapacagim dun 12 kg domatesi kaynatmistim gece 1 e kadar sogusun diye ustunu kapatip balkona koydum aksam once üzüm sirkesi hazirlayip onuda balkona koydum sonrada domatesleri kevgirden ezerek gecirdim yarinda elma sirkesi hazirlayacagim hepsini karatay kitabinda yazan tarife gore yapiyorum

Back
X