Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben kesinlikle seni örnek almam

Iyi akşamlar kızlar :)

Zamanımı annemle geçirdiğim için nete giremedim umarım iyidir herkes:)

Sabah 09:30 1 yumurta+3zeytin+maydonoz+peynir+1 muz

Öğle 14:00 kısır+tere+ayran

Akşam19:30 1 tabak ıspanak üstü yoğurt+1 havuç

Spor: 1 saat yürüyüş+2 saat annemle avm gezme😃

İyiyim.

Tae bo yaptım, öncesinde 150 tanecik ip atladım. Sonrasında da biraz ip atladım.

İP ATLAYIN

Bacaklar, kasların en çok biriktiği yerdir. Onları güçlendirmek, kalorileri daha iyi yakabilmek ve metobolizmayı hızlandırmak anlamına gelecektir. Kalça kaslarınızı güçlendirecek egzersiz yapmak da yararınıza. Hiçbir şey yapamıyorsanız, günde en az 15 dakika ip atlayın. Böylelikle 100 kaloriden fazlasını harcayacaksınız!

Tüm bunları kendinizi sıkmadan yapın. Unutmayın uzmanlar haftada bir kilo ve 6 haftada bir beden incelmenin ideal olduğunu söylüyor.

Iyi aksamlar canim...hem spor hem yuruyus iyi olmus

Gece dogru durust uyuyamadin 1 den sonra yattim uyuyana kadar 2 oldu 2,5 ta kizkardesim arayip uyandirdi abla anahtari almayi unutmusum asagi kapiyi acarmisin dedi zile bastim acilamis yine bastim acilmamis bu seferde apartmanin otamati bozulmus kapi acilmiyor ustume hirka aldim karanlikta 4 kat asagiya indim kapiyi actim dizlerimi zorlaya zorllaya geri ciktim oglan hala cafedeymis o gelince seni arasin sen in ben inemem bi daha dedim ...oglan bunu aramis iniyorum demis tekrar uyumus cocuk kapida donmus bekle bekle sarj bitmis benide arayamamis ,,,,yattim yine uykum kacti sabaha dgru uyudum bu sefer kizin kalkma saati 8 de kalktim ona kahvalti hazirladim yattim yine uyuyamadim sersem sebelek sabah oldu

Ben senin yerinde olsaydım çok sinirlenirdim. Gece gece spor da yapmışsın.

Son düzenleme:
Ben senin yerinde olsaydım çok sinirlenirdim. Gece gece spor da yapmışsın.

Sinirlenmeyi bir becerebilsem,,,,hergece 3 ten once gelmiyorlar bide ayri ayri geliyorlar birinde anahtar varsa birinde olmuyor mutlaka biri beni kaldiriyor, aksama kadar yatiyorlar sabaha kadar geziyorlar

Sinirlenmeyi bir becerebilsem,,,,hergece 3 ten once gelmiyorlar bide ayri ayri geliyorlar birinde anahtar varsa birinde olmuyor mutlaka biri beni kaldiriyor, aksama kadar yatiyorlar sabaha kadar geziyorlar

Benim annem olsa keserdi bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…