İyi geceler..ben fırsat bulup geldim ama kimseler yok..gelmişken yediklerimi paylaşayım...
Kedi, sarmalar harika görünüyor...ben de istiyorum..
Sabah,
karatay kahvaltı
Ara,
Kahve, sabahtan kalan badem..(Artık bitiremiyorum kuruyemişimi doyuyorum..)
Akşam,
Fırın da balık
Salata
haşkanmış sebze (karnabahar,brokoli)
50 dk. yürüyüş
Gece dogru durust uyuyamadin 1 den sonra yattim uyuyana kadar 2 oldu 2,5 ta kizkardesim arayip uyandirdi abla anahtari almayi unutmusum asagi kapiyi acarmisin dedi zile bastim acilamis yine bastim acilmamis bu seferde apartmanin otamati bozulmus kapi acilmiyor ustume hirka aldim karanlikta 4 kat asagiya indim kapiyi actimdizlerimi zorlaya zorllaya geri ciktim oglan hala cafedeymis o gelince seni arasin sen in ben inemem bi daha dedim ...oglan bunu aramis iniyorum demis tekrar uyumus cocuk kapida donmus bekle bekle sarj bitmis benide arayamamis ,,,,yattim yine uykum kacti sabaha dgru uyudum bu sefer kizin kalkma saati 8 de kalktim ona kahvalti hazirladim yattim yine uyuyamadim sersem sebelek sabah oldu
Tadı da güzeldi.
Benim annem olsa keserdi bizi :)
İP ATLAYIN
klar, kasların en çok biriktiği yerdir. Onları güçlendirmek, kalorileri daha iyi yakabilmek ve metobolizmayı hızlandırmak anlamına gelecektir. Kalça kaslarınızı güçlendirecek egzersiz yapmak da yararınıza. Hiçbir şey yapamıyorsanız, günde en az 15 dakika ip atlayın. Böylelikle 100 kaloriden fazlasını harcayacaksınız!
Tüm bunları kendinizi sıkmadan yapın. Unutmayın uzmanlar haftada bir kilo ve 6 haftada bir beden incelmenin ideal olduğunu söylüyor.
Gece dogru durust uyuyamadin 1 den sonra yattim uyuyana kadar 2 oldu 2,5 ta kizkardesim arayip uyandirdi abla anahtari almayi unutmusum asagi kapiyi acarmisin dedi zile bastim acilamis yine bastim acilmamis bu seferde apartmanin otamati bozulmus kapi acilmiyor ustume hirka aldim karanlikta 4 kat asagiya indim kapiyi actimdizlerimi zorlaya zorllaya geri ciktim oglan hala cafedeymis o gelince seni arasin sen in ben inemem bi daha dedim ...oglan bunu aramis iniyorum demis tekrar uyumus cocuk kapida donmus bekle bekle sarj bitmis benide arayamamis ,,,,yattim yine uykum kacti sabaha dgru uyudum bu sefer kizin kalkma saati 8 de kalktim ona kahvalti hazirladim yattim yine uyuyamadim sersem sebelek sabah oldu
Iyi geceler canimİyi geceler..ben fırsat bulup geldim ama kimseler yok..gelmişken yediklerimi paylaşayım...
Kedi, sarmalar harika görünüyor...ben de istiyorum..
Sabah,
karatay kahvaltı
Ara,
Kahve, sabahtan kalan badem..(Artık bitiremiyorum kuruyemişimi doyuyorum..)
Akşam,
Fırın da balık
Salata
haşkanmış sebze (karnabahar,brokoli)
50 dk. yürüyüş
Duzelmisti ama dun otomat bozulmus oda bana denk geldi....gecmis olsun cnim,,benimde sag daki topuk dikenim agriyor iki gundurSizin elektirkler düzelmedimi daha..ben olsam iyi fırça atmıştım...
Bu ara benim ayağım çok kötü üzerine hiç basamıyorum...
Kardesimede oglumada kiyamiyorum ama onlar bana kiyiyorlar ..........o uykuya hasret kalmalari iyi bilirim 3 cocuk buyuttum uykusuz uykuszu ise giderdim izin alamazdim :'( allah yardimcin olsun canimSenin spor azmine bayiliyorum canim ya.okurken kalori yakiyorum sanki
Senin yerinde olsam telefonlarimi kapatirim abla gerçi anne olmak başka
3 yildir uykuya hasretim arkadaslar bende büyük oğlum 3 yasinda hala uykusu düzene girmedi.5 aylik küçük oğlum da sürekli emmek istiyor gece 7 defa uyaniyoruyumak istiyorum deliksiz
Bugünkü menüm
Sabah KKK sut yerine bir kase yoğurt yedim.
Aksam izgara köfte,havuç ve turp salatasi,kirmizi mercimek corbasi, 3 litre su,spor yarin...
Ben hemen yatağa koşar uydular :) opuyorum hayirli geceler arkadaşlar...
afiyet olsun canım...
Siz karadenizlisiniz sanırım...Karalahanayı sık görüyorum mönülerin de...
Senin spor azmine bayiliyorum canim ya.okurken kalori yakiyorum sanki
Senin yerinde olsam telefonlarimi kapatirim abla gerçi anne olmak başka
3 yildir uykuya hasretim arkadaslar bende büyük oğlum 3 yasinda hala uykusu düzene girmedi.5 aylik küçük oğlum da sürekli emmek istiyor gece 7 defa uyaniyoruyumak istiyorum deliksiz
Bugünkü menüm
Sabah KKK sut yerine bir kase yoğurt yedim.
Aksam izgara köfte,havuç ve turp salatasi,kirmizi mercimek corbasi, 3 litre su,spor yarin...
hayırdır canım hastalık anlamında mı canını sıkan bişey mi oldu
gece acıkırsın canım 8 olmadan ya yoğurt ye ya biraz kuruyemiş atıştır
Iyi geceler canim
Bugun sessiz topik
Tahin yemeyi unutmussun
Duzelmisti ama dun otomat bozulmus oda bana denk geldi....gecmis olsun cnim,,benimde sag daki topuk dikenim agriyor iki gundur
zaman zaman gelen sikintilar can sikintisi.. bakunun gerzek havasi hali.. sevmiorum burayi .. kiz okula baslayana kadar duralim dioruz ama gecen hergun bana dahada zor gelio. memleket cekio toprak cekio
günaydın güzel bir gün olsun herkese:) sabah kahvaltımı yazıyorum
1 bardak ceviz
2 adet haşlanmış yumurta
bır avuç peynır
domates salatalık 10 adet zeytın
şekersiz çay
hala kilo verememişim ama spor yapmassam sanırım veremiycem.
yinede bozmamaya çalışıyorum moralimi.benim gibiler de var okuduğum kadarıyla
bir umut birden veririm belki kiloları:)))
selensu, çok geçmiş olsun teyzene,Allah hayırlı şifalar versin..
Aylar sonra yeniden geliyorum kizlar. Ekim ayinda niyetlenmus ama sutumun azalmasi nedeniyle geri bazgecmistim. Simdi kizim 10 aylik. Artik ben de basliyorum, gem spora hem diyete. Hala cuma gunleri mi kilo bildirimi yapiyoruz. Kurallar nasildi? Bana bir hatirlatma gecseniz:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?