Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İyi geceler..ben fırsat bulup geldim ama kimseler yok..gelmişken yediklerimi paylaşayım...
Kedi, sarmalar harika görünüyor...ben de istiyorum..

Sabah,

karatay kahvaltı

Ara,
Kahve, sabahtan kalan badem..(Artık bitiremiyorum kuruyemişimi doyuyorum..)

Akşam,
Fırın da balık
Salata
haşkanmış sebze (karnabahar,brokoli)

50 dk. yürüyüş

Tadı da güzeldi.

Sizin elektirkler düzelmedimi daha..ben olsam iyi fırça atmıştım...
Bu ara benim ayağım çok kötü üzerine hiç basamıyorum...

selensu, çok geçmiş olsun teyzene,Allah hayırlı şifalar versin...

mydenizz,samimi ve sıcak yazılarını özlediğimi belirtmek istiyorum...umarım daha iyisindir..

Benim annem olsa keserdi bizi :)

Oglan yakinda ya askere gidecegim ya yurtdisina diye gece arkadaslariyla takiliyor, kizkardesimde ay sonu iznim bitiyor 7 ay yokum diye oglana yada kendi arkadaslarina takiliyor kessen kesilmiyorlar ki,,,,,ya cafede sohbet ediyorlr ya okey oynuyorlar ,,,ben evde sigara icirmedigim icin asagidaki cafe lere gidiyorlar ....

Senin spor azmine bayiliyorum canim ya.okurken kalori yakiyorum sanki

Senin yerinde olsam telefonlarimi kapatirim abla gerçi anne olmak başka

3 yildir uykuya hasretim arkadaslar bende büyük oğlum 3 yasinda hala uykusu düzene girmedi.5 aylik küçük oğlum da sürekli emmek istiyor gece 7 defa uyaniyor uyumak istiyorum deliksiz

Bugünkü menüm

Sabah KKK sut yerine bir kase yoğurt yedim.
Aksam izgara köfte,havuç ve turp salatasi,kirmizi mercimek corbasi, 3 litre su,spor yarin...

Iyi geceler canim
Bugun sessiz topik
Tahin yemeyi unutmussun

Sizin elektirkler düzelmedimi daha..ben olsam iyi fırça atmıştım...
Bu ara benim ayağım çok kötü üzerine hiç basamıyorum...
Duzelmisti ama dun otomat bozulmus oda bana denk geldi....gecmis olsun cnim,,benimde sag daki topuk dikenim agriyor iki gundur

Kardesimede oglumada kiyamiyorum ama onlar bana kiyiyorlar ..........o uykuya hasret kalmalari iyi bilirim 3 cocuk buyuttum uykusuz uykuszu ise giderdim izin alamazdim :'( allah yardimcin olsun canim
Ben hemen yatağa koşar uydular :) opuyorum hayirli geceler arkadaşlar...

:) firsat bu firsat kos canim. Iyi uykular

İnşallah hep sürer, amacım artık ömür boyu sporu bırakmamak. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

gece acıkırsın canım 8 olmadan ya yoğurt ye ya biraz kuruyemiş atıştır

günaydın güzel bir gün olsun herkese:) sabah kahvaltımı yazıyorum
1 bardak ceviz
2 adet haşlanmış yumurta
bır avuç peynır
domates salatalık 10 adet zeytın
şekersiz çay
hala kilo verememişim ama spor yapmassam sanırım veremiycem.
yinede bozmamaya çalışıyorum moralimi.benim gibiler de var okuduğum kadarıyla
bir umut birden veririm belki kiloları:)))

Son düzenleme:
Mutlu pazarlar güzel hanımlar....

Iyi geceler canim
Bugun sessiz topik
Tahin yemeyi unutmussun

Ev de yoktu canım...Alışveriş yaparken helva almak aklımdaydı ama unuttum..

Duzelmisti ama dun otomat bozulmus oda bana denk geldi....gecmis olsun cnim,,benimde sag daki topuk dikenim agriyor iki gundur

Tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum burkulan ayağım akşamları şişmeye başladı yeniden...bir de topuk dikeni iyice tavan yaptı...
Sana da geçmiş olsun..

zaman zaman gelen sikintilar can sikintisi.. bakunun gerzek havasi hali.. sevmiorum burayi .. kiz okula baslayana kadar duralim dioruz ama gecen hergun bana dahada zor gelio. memleket cekio toprak cekio

Mevsiim değişimi de etken sıkıntılı hallerimize..ben de çok mutsuz ve sıkıntılıyım bu aralar...
Artı yaklaşan mens dönemi de tuzu biberi oluyor...

neden erkekler hiç etkilenmiyor acaba mevsim değişimlerinden,dolunaydan vb.

Son düzenleme:

Günaydın,

Afiyet olsun..

Aylar sonra yeniden geliyorum kizlar. Ekim ayinda niyetlenmus ama sutumun azalmasi nedeniyle geri bazgecmistim. Simdi kizim 10 aylik. Artik ben de basliyorum, gem spora hem diyete. Hala cuma gunleri mi kilo bildirimi yapiyoruz. Kurallar nasildi? Bana bir hatirlatma gecseniz:?

Yeniden hoşgeldiniz,Allah bağışlasın bebeğinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…