kolay gelsin canım eşin evdeyse çocukla ilgilenir sana ayak bağı olmaz
karatayı sormadılarmı nasıl yapılıyor diye
selensu, çok geçmiş olsun teyzene,Allah hayırlı şifalar versin...
mydenizz,samimi ve sıcak yazılarını özlediğimi belirtmek istiyorum...umarım daha iyisindir..
günaydın güzel bir gün olsun herkese:) sabah kahvaltımı yazıyorum
1 bardak ceviz
2 adet haşlanmış yumurta
bır avuç peynır
domates salatalık 10 adet zeytın
şekersiz çay
hala kilo verememişim ama spor yapmassam sanırım veremiycem.
yinede bozmamaya çalışıyorum moralimi.benim gibiler de var okuduğum kadarıyla
bir umut birden veririm belki kiloları:)))[
1 adet havuç
balık salata turp bu günkü öğlen ve akşamı birleştirip yiyeceklerim:)
saat 15 30 gibi yemek yiycem ve akşam a artık yemem.çok acıkarsam biraz yoğurt yerim
sizlerle yediklerimi paylaştığım günden beri daha rahatım.bakalım nekadar zaman sonra az da olsa verebileceğim şu fazlalıkları
gurbet zor cnim insallah tez vakitte gelirsiniz...oglumda sevemedi bakuyu senin yazdiklarini okuyunca oglumda sevmemis de diyor:)...zaman zaman gelen sikintilar can sikintisi.. bakunun gerzek havasi hali.. sevmiorum burayi .. kiz okula baslayana kadar duralim dioruz ama gecen hergun bana dahada zor gelio. memleket cekio toprak cekio
kahvalti iyi kg vereceksin canim sen bizim motovasyoncu basini takip et:)günaydın güzel bir gün olsun herkese:) sabah kahvaltımı yazıyorum
1 bardak ceviz
2 adet haşlanmış yumurta
bır avuç peynır
şekersiz çay
bir umut birden veririm belki kiloları:)))
Sanada iyi pazarlarcanimMutlu pazarlar güzel hanımlar....
Ev de yoktu canım...Alışveriş yaparken helva almak aklımdaydı ama unuttum..
Tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum burkulan ayağım akşamları şişmeye başladı yeniden...bir de topuk dikeni iyice tavan yaptı...
Sana da geçmiş olsun..
Mevsiim değişimi de etken sıkıntılı hallerimize..ben de çok mutsuz ve sıkıntılıyım bu aralar...
Artı yaklaşan mens dönemi de tuzu biberi oluyor...
neden erkekler hiç etkilenmiyor acaba mevsim değişimlerinden,dolunaydan vb.
aramiza tekrar hosgeldiniz....bebek buyumuz massallahj...tarti gunu cuma....fisat buldukca menu blditrimi yaparsin kurallar 1, sayfamizdaAylar sonra yeniden geliyorum kizlar. Ekim ayinda niyetlenmus ama sutumun azalmasi nedeniyle geri bazgecmistim. Simdi kizim 10 aylik. Artik ben de basliyorum, gem spora hem diyete. Hala cuma gunleri mi kilo bildirimi yapiyoruz. Kurallar nasildi? Bana bir hatirlatma gecseniz:?
Sanada canimÇok teşekkür ederim😘
Herkese musmutlu pazarlar😀
Mis gibi olmus gule gule temiz temiz otur canim....Evet ablacim eşim sağolsun cikmadi cocuklara bakti bende yardimci arkadasla giristim temizliğe. .hamiLeligimin son ayından beri yardimci alıyorum yoksa cikamiyorum içinden. Günlerce sürüyor. .
Hava çok güzeldi halilar silindi balkonda havalandi..camlar perdeler her taraf dip köşe mis gibi oldu. Iyi geldi bana da:)
Karatayı biliyor hepside ablam anlattım defalarca ama yapmıyorlar. .kendileri bilir. .
Yenacigim canim çok zarifsin teşekkür ederim daha iyiyim. .eski deniz olsa çevrenin sorunlarına dünya başına yikilirdi ama artik yaşanan hayal kırıklıkları ve tecrubelerle büyüdüm sanirim..yine üzülüyorum ama öncelik kendimin artık. .
Seninde söylediğin gibi hava degisimi ve regl olamama beni de etkiledi.
sanirim Şubat ayindan dolayı gecikti 2 gün. Umarim olur bu gün. .
Sen de inşallah iyisindir canim. sagligin nasil iyi misin? Benim nezle olarak başladı. Bu hafta cok yogunum umarim ilerlemez.
Öpüyorum seni:)
günaydın güzel bir gün olsun herkese:) sabah kahvaltımı yazıyorum
1 bardak ceviz
2 adet haşlanmış yumurta
bır avuç peynır
şekersiz çay
bir umut birden veririm belki kiloları:)))[
1 adet havuç
balık salata turp bu günkü öğlen ve akşamı birleştirip yiyeceklerim:)
saat 15 30 gibi yemek yiycem ve akşam a artık yemem.çok acıkarsam biraz yoğurt yerim
sizlerle yediklerimi paylaştığım günden beri daha rahatım.bakalım nekadar zaman sonra az da olsa verebileceğim şu fazlalıkları
Balik yeyince tahin helvasi veya tahinli bisey yemek gerekiyorki omega 3 emilimi olsun
Kardesimede oglumada kiyamiyorum ama onlar bana kiyiyorlar ..........o uykuya hasret kalmalari iyi bilirim 3 cocuk buyuttum uykusuz uykuszu ise giderdim izin alamazdim :'( allah yardimcin olsun canim
:) firsat bu firsat kos canim. Iyi uykular
İnşallah hep sürer, amacım artık ömür boyu sporu bırakmamak. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Balik yeyince tahin helvasi veya tahinli bisey yemek gerekiyorki omega 3 emilimi olsun
yedim wallahi afiyetle helvaları:)) çok işime geldi helva mevzusu
gecen hafta kapamayan kot montun alt iki dugmeside kaPANDI cok sukur
Tebrikler😘başarılarının devamını dilerim cnm
Tebrikler canimgecen hafta kapamayan kot montun alt iki dugmeside kaPANDI cok sukur
biz distan gordugumuz icin bize guzel geliyor is icabi azerilerle cok toplanti ve yeneklerimiz oluyor davet ediyorlar ama gelme imkani olmadi daha...oglumda kizlar icin iyi seyler soylemedi benim istanbul da tanidiklarimdan daha kotuler diyordu.........siz esin icinmi oradasinizGul ablacim buranin sevilecek tek tarafi guvenli olusu yani kimse sana kapkac yapmaz ; parkta al kitabini git yanliz otur kimse sarkmaz bide meyve sebze yumurta yogurt vs hepsi organic koyden gelio bozulmamis yani.
onun disinsa havasi berbat gozunu acamazsin yeni yeni gelisio ben ilk geldigimde hic avm yoktu simdi yine 3 tane var 4. yapilio . cok pahali ben cocuklarin ve kendi kiyafetlerimi mumkun mertebe trden aliyorum . stokluyorum yani :)
icimizde azeri arkadasimiz varsa tenzih ederim ama insanina hic guven olmaz ozellikle hatunlar evil erkek avindalar/ turk erkeklerine olup bitiolar kac kisinin yuvasi dagili gitti burda belli degil bitaneside benim cok yakin arkadasimdi.. disarda dugune gider gibi gezerler bizim hatunlarda yatana kadar esarpla gezince adamlar ac gibi saldirio gerci ondanda kaynaklanmio bakimlida olsan yapan kafaya koyan illa yapiyor vede ilk karidan kisilan paraciklar azeriye tomar tomar yedirilior bilmem anlatabildimmi ..
birde cevre dar yani trden gelenlerde belli bir kesimden gelmisler burda hanim olmuslar .. benim gorustugum insan sayisi cok azdir zaten cocuklarla biyere gitmem kolay kolay gitsemde harcadigim vaktime deymesi gerekiyor.kendimi ifade edecegim insan yok esprilerimi bile anlayamiolar. tek dertleri gun yapalim - gun yapan arkadaslari tenzih ederim- 3 -5 bilezik fazla takalim kolumuza... anlayin iste ne demek istedigimi
yani manevi olarak cevre sana zevk verecekki maddi eksiklikleri batmasin .. ruslar bunlarin dinini imanini almis yerine zevki sefayi vermis ..kurtaj cok yaygin oglan cocuga cok duskunler 2 kizi varsa 3.de kizsa genelde aldiriolar ..kaynana gelin bir oturuyorlar . sart surt yok ..garip bi boy abdesti alma sekilleri var aliolarmi almiolarmi belli degil o yuzden bisey getirdiklerinde acikcasi yemiyorum ..
yinede islami acidan gelisme var ilk geldigim sene hic kapali yoktu bende gerci cok yeni 3 yil once kapandim ilk kapandigimda girdigim ortamdaki tek ben oluyordum mutfak camimdan nezaman baksam seytandanmidir nedir hep havali kizlar goruodum simdi cok cogaldilar ogreniyorlar islami. birde ezan sesi yok camiler kapali, cumayi bile gizli kapakli kiliolar.
kisa ve oz anlatmaya calistim daha cok sey var yaz yaz bitmez :)))
Selam kızlar :)
Sabah 09:30 1 yumurta peynir 2 ceviz 2 badem 1 çay 1 zeytin ( çok az yedim farkındayım)
Öğle 14:00 yarım tabak esmer bulgurlu pilav+1 kase yoğurt+yarım yabak ıspanak
Akşam 19:00 yarım tabak kıymalı kabak+salata+yoğurt
Spor shred 2/1 3 km yürüyüş
Kızlar bir problemim var canım acayip çikolata istiyor bu niye olabilir?yani başladığımdan beri ilk kez böyle oldum,şu am yeşil çay ile çubuk tarçın içicem umarım geçer
Tatli istegi omega 3 eksikliginden kaynaklanirmis
Çok mu az yiyorum acaba?ne yemeliyim ki gülcüm ?
Kahvaltiyi eksiksiz yapmak lazim ,,en onemli ogun kahvalti....
Selam kızlar :)
Sabah 09:30 1 yumurta peynir 2 ceviz 2 badem 1 çay 1 zeytin ( çok az yedim farkındayım)
Öğle 14:00 yarım tabak esmer bulgurlu pilav+1 kase yoğurt+yarım yabak ıspanak
Akşam 19:00 yarım tabak kıymalı kabak+salata+yoğurt
Spor shred 2/1 3 km yürüyüş
Kızlar bir problemim var canım acayip çikolata istiyor bu niye olabilir?yani başladığımdan beri ilk kez böyle oldum,şu am yeşil çay ile çubuk tarçın içicem umarım geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?