Gunaydin herkese sabah 8 gibi domates salatalik 10 adet zeytin bi avuc kadar zeytin 1 adet yumurta bir bardak ceviz yiyerek gune basladim ama moral yerlerde(((
problem nedir cnm?dayanamadın tartıldın mı
sevgili gülcüm o zaman biz de defne sabunu çok ünlüdür bliyorsun -ha ben kokusunu sevmem kullanmam o ayrı-bizim zeytin bahçelerimiz var sabunu zeytinyağlı defneli yapıyorlar köyde yapıldığından tipi yamuk yumuk ama sana yollamak isterim denemiş olursun %100 doğal:14
günaydın fıstıklar umarım gününüz güzel geçerhaftasonuna az kaldı hadi bakalım
sabah 07:50 1 yumurta+peynir+3 zeytin+3 ceviz+maydonoz+1 incir+1 kayısı+ 2 çay
Tartilmistim zaten dun ama tartilmasamda hissediyorum aldigimi goruntumde de hic bi degisiklik olmadi ama biraz daha deniycem arada da yurumeye calisicam belki bi sonuc alirim aslinda toplam cok verilecek kilom yok 8 kilo versem hersey muhtesem olacak:))))
Tartilmistim zaten dun ama tartilmasamda hissediyorum aldigimi goruntumde de hic bi degisiklik olmadi ama biraz daha deniycem arada da yurumeye calisicam belki bi sonuc alirim aslinda toplam cok verilecek kilom yok 8 kilo versem hersey muhtesem olacak:))))
Sevgilibabymom tesekkur ediyorum verdigin enerjiye insan biraz olsun tartida dustugunu gorunce mutlu oluyor.sizlerin sayesinde motivasyonum artiyorkozacim bu is biraz sabir isi cunku verdigin her gr mi kalici olarak veriyorsun..o yuzden uzulme yavas gitsin tam gitsin.. benimde bir 6 kgm var ama ben 77yle doguma girdim 70le ciktim hayatimda en kilolu halim 60iken yaklasik 3 yildir hep 65lerde geziodum.. taylan kumelinin listeleriyle dustum onada ama onu yapmakta zulum durmadan yemen gerek en son saldim 67-68lereciktim .. yani demem oki yillardir 54-53 u hayal ediyorum cunku hep o kgda ve 36 bedendim bebeklerimden once.. sabirla yavas yavas gidiyor karatayla.. sende umudunu yitirme olacak ama gayret lazim .. spor sart beslenmeni duzenlemen lazim bazen gercekten az yemek ama doyurucu yemek gerekiyor.. burda halledixez hepimiz .. topigin guzel enerjisine cok inaniyorum
günaydın canımuyuyupuyuyup uyandim yine.. sanki eroin basmislar gibi uyuyorum ozelliklede regl oncesi oluyor.. ustumden kamyon gecmis gibi oluyorum. spor yapamadim
uyaninca karbonatli su
9.30 kkk+1kivi+1 yesil cay
14.30 2 bardak kefir (sulandirilmis)
17.00 tavuk+ayran
18 3kuru kayisi kaymak ile +yesil cay
gun icinde limonlu tarcinli su
egzersiz> hicbirsey
5-6 aydir iciyorum hic kabiz olmadim.. 1 bardak suya 1 cay kasigi karbonat ekleyerek iciyorum. gribi vs cabuk atlattirior// feyste Kemal milar diye biri var onun sayfasinda karbonatla ilgili detaylari bulabilirsin.. ben once biraz sicak su ekliyorum karbonat erisin diye ustune soguk ekleyip kahvaltidan once iciyorum
sevgili gülcüm o zaman biz de defne sabunu çok ünlüdür bliyorsun -ha ben kokusunu sevmem kullanmam o ayrı-bizim zeytin bahçelerimiz var sabunu zeytinyağlı defneli yapıyorlar köyde yapıldığından tipi yamuk yumuk ama sana yollamak isterim denemiş olursun %100 doğal:14
günaydın fıstıklar umarım gününüz güzel geçerhaftasonuna az kaldı hadi bakalım
sabah 07:50 1 yumurta+peynir+3 zeytin+3 ceviz+maydonoz+1 incir+1 kayısı+ 2 çay
günaydın canım
defne sabununu biliyorum kızımın elinde yaralar çıkmıştı egzama gibi doktor defne sabunu kullansın dedi bursa dan geçerken almıştım iyi geldi, saça da çok faydalıymış, çok iyi olur canım ama nasıl yollayabilirsin sen İstanbul da mıydın
günaydın canımAkşam işten eve gıder gıtmez yemeğimi hazırladım..Köyden süt peynir almaya gıttıgımızde sağolsun teyze köy soğanı marul tere vermişti onlardan içine az peynır koyarak salata , az tereyağı ile yaptıgım sahanda yumurta ve bir kase yoğurt..kendim mayalamıştım güzel olmuş takdir ettim kendimi
22:30 da uyudum..
Sabah 2 rafadan yumurta , köy peyniri 1bardak ceviz fındık badem karışımı , 2 gün kurusu , 10 adet zeytinyağ içinde bırakılmış zeytin..Şimdi c vitamini ve omega3 tabletimi alıp işe başlıcam..Herkese bol eksiler..sevgiler..
Gunaydin herkese sabah 8 gibi domates salatalik 10 adet zeytin bi avuc kadar zeytin 1 adet yumurta bir bardak ceviz yiyerek gune basladim ama moral yerlerde(((
günaydın canımHerkese hayırlı günler diliyorum..
Sabah uyandığım da karnım çok açtı..Aç uyanmayı çok seviyorum..Gece yarıları deli gibi kola, hamurişi vb. tüketip yattığım da sabah uyanışımı hatırlamak dahi istemiyorum...O yüzden seviyorum bu hissi
Walla bilemedim uydum butun okuyup sizlerden duyduklarima ama vermek yerine kilo aldim gun gun yazdim buraya kimsede bu cok yanlis bunu yapma demedi:))sizin sorununuz nedir
günaydın canım
ben hala deliksiz uykuya hasretim, çocuklar büyüyünce uyurum dedim bu sefer rahatsızlıklar başladı yatıyorum dön dön uyuyana kadar yarım saat yada 1 saat geçiyor t uyuyamıyorum çok uyumuş gibi uyanıyorum gece su içmeye gittim bulaşık makinası hala bitmemiş takılıp kaldımı ki diye düşündüm baktım ki daha 1 saat olmuş demek ki yarım saat falan uyumuşum sonra yine dön dön uyku yok uyuyup tekrar uyanıyorum derken sabaha kadar 3-4 kere uyanıp uyuyorum toplamda 3-4 saat ancak uyumuş oluyorum...
zayıflatma etkisi oldumu
Antakya dayım cnm annemlere gideceğim bir hafta ondan alırım kargo ile yollarım 😀
günaydın canım
bu hafta senden iyi bir performans bekliyorum
Günaydın....
Dün;
Sabah...1 yumurta,zeytin,peynir ve ceviz çay...
Öğlen...mercimek çorbası,etli patates vardı etlerini yedim (7-8 küp kadar)cacık
30 dk.yürüyüş
İkindi..yok..
Akşam....1 kepçe yalancı paça çorbası,1 yemek kaşığı bulgur :44: 1 kase yoğurt
yarım ayva..çay ve yatarken bir kase yoğurt yedim...kedicikten kıskandım
Gül ablacım; geçen birisi fa.cemde uyuyamıyorum diye bir karikatür eklemiş benim sayfama o aklıma geldi..benimde şimdiden başladı nöbetlerim..hep uykuya hasret kaldım zaten( okul var uyuma,evlen uyuma,çocuk olsun uyuma..çalış uyuma..yaşlan uyuma..biz ne zaman uyucaz..:44::44:
Akşam bebişin beyazlarını yıkadım,renklileri de bu akşam yıkıcam..ütü işini bu hafta halledip çantamı hazırlıcam...dali.nin bebekler için yıkama sıvısı var..çok güzel kokuyordu..sabah kalktım balkona çıktım hala kokluyorum..eşimde gece yatarken bakmış hepsine..minik minik hepsi..Allahım tüm isteyenlere nasip etsin..
Kaaina,Ekin siz nerelerdesiniz ...
Herkese güzel bir gün diliyorum..
hep yazıyorsun Antakya diye bi an unuttum iştebazen insan sersem gibi oluyor sana zahmet olacak canım, doğal diye aldığımız bile karışımlı çıkıyor, bu doğal olduğu için kızım için de çok iyi olacak ellerini onunla yıkıyor diğer sabunlar alerji yapıyor,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?