Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

problem nedir cnm?dayanamadın tartıldın mı

Tartilmistim zaten dun ama tartilmasamda hissediyorum aldigimi goruntumde de hic bi degisiklik olmadi ama biraz daha deniycem arada da yurumeye calisicam belki bi sonuc alirim aslinda toplam cok verilecek kilom yok 8 kilo versem hersey muhtesem olacak:))))

gunaydinnn evet cumaya az kaldi :) heycanlaniyorum cuma oncesi

belki de hareketsizlikten böyle oluyordur....kendimden örnek vermek gerekirde herhalde bi 7-8 yıldır 57 nin altına düşmemiştim bu diyetle 56 yı gördüm:)ve ilk kez şu insanın yanları var ya hips denilen hani kot giyersin çıkar yanlardanbenim onlar kayboldu

bence umutsuzluğa kapılma ben bu hafta tartılmadım mesela verdim mi bilemiyorum ama vermessem de bırakmayı düşünmüyorum

kozacim bu is biraz sabir isi cunku verdigin her gr mi kalici olarak veriyorsun..o yuzden uzulme yavas gitsin tam gitsin.. benimde bir 6 kgm var ama ben 77yle doguma girdim 70le ciktim hayatimda en kilolu halim 60iken yaklasik 3 yildir hep 65lerde geziodum.. taylan kumelinin listeleriyle dustum onada ama onu yapmakta zulum durmadan yemen gerek en son saldim 67-68lereciktim .. yani demem oki yillardir 54-53 u hayal ediyorum cunku hep o kgda ve 36 bedendim bebeklerimden once.. sabirla yavas yavas gidiyor karatayla.. sende umudunu yitirme olacak ama gayret lazim .. spor sart beslenmeni duzenlemen lazim bazen gercekten az yemek ama doyurucu yemek gerekiyor.. burda halledixez hepimiz .. topigin guzel enerjisine cok inaniyorum

Sevgilibabymom tesekkur ediyorum verdigin enerjiye insan biraz olsun tartida dustugunu gorunce mutlu oluyor.sizlerin sayesinde motivasyonum artiyor

gunaydin ablacim... bugun neyse cok poziizif enerjim var.. dunden cok uyudum ondan olabilir cocuklarla sabahtan beri gulus cumbus ciglik ...:) bende uydum onlara ..heryer toplanacak camasir sepete koydum katliyim diye hepsi halinin ustunde... topluycam ama nezaman bakalim89**36+3
5

günaydın canım

ben hala deliksiz uykuya hasretim, çocuklar büyüyünce uyurum dedim bu sefer rahatsızlıklar başladı yatıyorum dön dön uyuyana kadar yarım saat yada 1 saat geçiyor t uyuyamıyorum çok uyumuş gibi uyanıyorum gece su içmeye gittim bulaşık makinası hala bitmemiş takılıp kaldımı ki diye düşündüm baktım ki daha 1 saat olmuş demek ki yarım saat falan uyumuşum sonra yine dön dön uyku yok uyuyup tekrar uyanıyorum derken sabaha kadar 3-4 kere uyanıp uyuyorum toplamda 3-4 saat ancak uyumuş oluyorum...

zayıflatma etkisi oldumu

günaydın canım

defne sabununu biliyorum kızımın elinde yaralar çıkmıştı egzama gibi doktor defne sabunu kullansın dedi bursa dan geçerken almıştım iyi geldi, saça da çok faydalıymış, çok iyi olur canım ama nasıl yollayabilirsin sen İstanbul da mıydın

Antakya dayım cnm annemlere gideceğim bir hafta ondan alırım kargo ile yollarım 😀

günaydın canım
afiyet olsun
omega 3 ü ana yemeklerden sonra içmemiz lazım canım, ben akşam yemeğinden sonra içiyorum
Gunaydin herkese sabah 8 gibi domates salatalik 10 adet zeytin bi avuc kadar zeytin 1 adet yumurta bir bardak ceviz yiyerek gune basladim ama moral yerlerde(((

günaydın canım

eksik kahvaltı yapmışsın

günaydın canım
bu hafta senden iyi bir performans bekliyorum
Walla bilemedim uydum butun okuyup sizlerden duyduklarima ama vermek yerine kilo aldim gun gun yazdim buraya kimsede bu cok yanlis bunu yapma demedi:))sizin sorununuz nedir

kilodan dolayı moralin bozuk ama hareket yok kır şu inadını hareket et canım, işleyen demir ışıldar

* yatmadan once spor yapincada rahat uyuyorum ama mesela hamileyken hic yatamazdim ozaman secde suresini okuyup yatiyordum cok rahat ediyordum denemek istersen diye soyledim ablacim..

*karbonatin zayiflamaktan cok yaglanmayi onleyici etkisi oldu ama beslenmeyle beraber cunku onu icerken bol sebze yemek ve bol su gerekiyor.. ben biara 2gune bir kavanoz nutella yiyordum ozaman hic etkisi olmamisti.. bobrek tasi icin icmeye basladim ben tasim var eritip eritmedigini merak ediyorum .. senelik trye gittigimde control ettiriyorum ama enerjide verio sanki

Günaydın....

Dün;

Sabah...1 yumurta,zeytin,peynir ve ceviz çay...

Öğlen...mercimek çorbası,etli patates vardı etlerini yedim (7-8 küp kadar)cacık

30 dk.yürüyüş

İkindi..yok..

Akşam....1 kepçe yalancı paça çorbası,1 yemek kaşığı bulgur :44: 1 kase yoğurt

yarım ayva..çay ve yatarken bir kase yoğurt yedim... kedicikten kıskandım

Gül ablacım; geçen birisi fa.cemde uyuyamıyorum diye bir karikatür eklemiş benim sayfama o aklıma geldi..benimde şimdiden başladı nöbetlerim..hep uykuya hasret kaldım zaten ( okul var uyuma,evlen uyuma,çocuk olsun uyuma..çalış uyuma..yaşlan uyuma..biz ne zaman uyucaz..:44::44:

Akşam bebişin beyazlarını yıkadım,renklileri de bu akşam yıkıcam..ütü işini bu hafta halledip çantamı hazırlıcam...dali.nin bebekler için yıkama sıvısı var..çok güzel kokuyordu..sabah kalktım balkona çıktım hala kokluyorum..eşimde gece yatarken bakmış hepsine..minik minik hepsi..Allahım tüm isteyenlere nasip etsin..

Kaaina,Ekin siz nerelerdesiniz ...

Herkese güzel bir gün diliyorum..

Son düzenleme:
Antakya dayım cnm annemlere gideceğim bir hafta ondan alırım kargo ile yollarım 😀

hep yazıyorsun Antakya diye bi an unuttum işte bazen insan sersem gibi oluyorsana zahmet olacak canım, doğal diye aldığımız bile karışımlı çıkıyor, bu doğal olduğu için kızım için de çok iyi olacak ellerini onunla yıkıyor diğer sabunlar alerji yapıyor,,,,

günaydın canım
bu hafta senden iyi bir performans bekliyorum

Sen iste yeter ki..

günaydın...

minicik miniciktir kıyafetler değilmi.??
Giydirmek eskitmek nasip olur inşallah...

Bu hafta gitmem herhalde ama haftaya gidince kesin çalarım No problem 😃evde de olabilir bi bakıcam ben kullanmıyorum bari sana faydalı olur😘

gunaydinnn sukur kavusturana :))

800gr odemle basladim gune// regl oncesi siskinlik olabilir. benimki hala duzene girmedi emzirmemden dolayi ..tibetten dolayi umutluyum bu ay surundurmesin die ama bakalim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…