Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gunaydinnn sukur kavusturana :))

600gr odemle basladim gune// regl oncesi siskinlik olabilir. benimki hala duzene girmedi emzirmemden dolayi ..tibetten dolayi umutluyum bu ay surundurmesin die ama bakalim...

Günaydın😘geçer inş cnm

Huhu kizlar site gelmis gunaydin...

Dünkü menüm

Sabah KKK

Aksam barbunya +yogurt+mercimek corbasi

40 dk spor
3 litre su

Bugün kalabalik misafirim var kizlar bakalum neler yiyeceğim:)

Bizim civcivler uyurken mutfağa kosmam lazim...

Bu arada ben de zeytinyağlı defne sabunu kullanıyorum.vücut sampuanlarinin içinde kimyasallar var birsuru...çocuklarda dogduklarindan beri onunla yikiyorum vucutlatini,brgun tvdede duymuştum bebekleerinizi zeytinyagli defne sabunuyla yikayin diyordu...

Opuldunuz hayirli günler arkadaslar

günaydınlar tüm toğimize
dilim şişti

valla bnm de hayatımda büyük bir boşluk vardı

dün öğle 12:30 etli patlıcanlı yemek+salata+mercimek çorbası

akşam 19:00 levrek ızgara+roka salatası+helva

spor shred 2/4

bu sabah 07:45 yarım yumurta(2 defa denedim haşlamayı nedense yumurtalar hep patladı ben de sağlam yarısını yedim)+3 ceviz +4 zeytin+peynir+1 incir+1 erik+1 kayısı

Günaydın.
Dün;
Zeytin
Taze kaşar peyniri
2 yumurta
Yer fıstığı
Portakal

Akşam yemeği;
Lahana çorbası (ama farklı, karadeniz usulü değil)
Ispanak
Yoğurt

Yolda giderken eve geç kalacağım için fıstık yedim.

Jillian 1/3 ripped
Siyah çay
Sirkeli su
Gün içinde karbonatlı su
Yatarken yoğurt, biberli

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Günaydın ...

Dün;

Sabah...kaşarlı yumurta,zeytin,peynir,ceviz ve çay..

Öğlen...yayla çorbası,2 köfte ,2-3 kaşık kapuska ve ayran..

İkindi....200 ml.süt,1 incir,1 kayısı ve 1 erik..

Akşam..Minik köfteli ve bulgurlu yayla çorbası,zeytinyağlı pırasa ve salata..

Çay,maden suyu...

kedicik yoğurt yiyemedim ben,bitmişti..bu sabah sütçü geldi kaynattım..1 haftadır hazır yoğurt yiyorum...

Yarın sabah dr.gidiyorum..miniğimi çok özledim..sanırım raporumda yazılacak.32.haftaya girdikHerşe yolundadır inşallah..

Güzel bir gün diliyorum herkese..

Günaydın,
Mutlu perşembeler

Tartılınca canım sıkıldı..Dünden 700 gr. fazlayım.;( Seviniyordum ikili rakamlara çok yaklaşıyorum diye bugün sonuç öyle olunca üzüldüm açıkçası..
artık reglmi olucam menopozamı giricem ne olacaksa olsun sürekli düzensizlik..

Son düzenleme:
merhaba kızlar
karatayda akşam yemeklerinde örneğin bulgur pilavı , zeytinyağlı fasülye ne kadar yemek gerekiyor. ölçü nedir. doyana kadar mı

Gunaydinlar sevgiler tüm topik dostlarıma)

2 gündür yoktum, harcadigim eforu görmenizi isterdim.15 kisilik bi misafir atlattim geldim cok şükür...bu bana bayaaa bi gider

Sali:
Sabah Kkk
Ara Yoğurt kuruyemis
Akşam salata barbunya ,özgür çıtır tavuk (firinda)

Dün
Sabah kkk
Misafirlerimle 1 yemek kaşığı rus salatası!!!
3 içli kofte, Mantarlı kozlenmis biberli salata,bir lokma börek yedim..
Akşam yok sütlü kahve ictim 8'den önce

Tokadi patlatin bana hakkettim fazlasiyla...milletin gazina geldim
Kedi bekliyorum hadi:) gerçi tatlilara dokunmadım ve tadina bakmadigim diğer tuzlularda var.ucuz atlattim aslinda..kalanlari dagittim ve buzluga attım ki gormeyim

Spor tabii ki bu tempoda yapamadım. Hafta sonu mola vermeyip açığı kapatmayi düşünüyorum.gece yatagimi zor buldum koltukta uyuyup kalmışım. Eşim ufaklıkla ugrasiyordu seslerine uyandim ve sadece kalkip yatağıma gittim.ne zaman uyudular bilmiyorum:)

merhaba kızlar
karatayda akşam yemeklerinde örneğin bulgur pilavı , zeytinyağlı fasülye ne kadar yemek gerekiyor. ölçü nedir. doyana kadar mı

Size de Merhaba

Bulgur sınırli..iki üç yemek kasigini geçmeyecek. .fazlasi kilo vermeyi yavaslatiyor duraklamalara sebep oluyor. Sebzeler doyana kadar yenebiliyor ama ben ilk başladığımda 2 tabakla doyuyorsam simdi 1 tabak yetiyor..tika basa doyana kadar yedigim zamanda kilo verme hizim düşmüştü. Doygunlugu hissettigim an birakiyorum

Canim sana da Günaydın:)
Bende bu ay düzensizlik yaşıyorum reglimde..basladi ama baslamadi gibi(
Ne zormuş. .soğan kürü iyi geliyormus.dun gece yatmadan içtim. .bir kac gün icecegim..tartida bende kötüyüm bu durumumdan dolayi.sabaha belki senin düzelir

Gunaydin herkese dun giremedim siteye sanirim sorun vardi eksikligini hissettim cok:)))) sabah kladik kkk oglen yogurt ve fasulye yemegi yiycem

Geçmişi okumaya çalıştım biraz, allahtan dün bakim varmış sitede yoksa hic yetisemezdim hızınıza masallah sohbetler edilmis bol bol :)

Canan ablacigim sen nasılsın? kızını durgun gördüğünü yazmissin umarım cok kafana takmamissindir bu durumu ve umarım gecicidir.haftaya gule oynaya karşılar seni inşallah prenses..

Prenscim ikinci prensin sağlıcakla giysin insallah cicilerini..mis gibi olmustur.ben de hala da.lin'in sivi bebek deterjanıni kullanıyorum.cok güzel kokuyor ..bebeklerin hassas ciltlerine dikkat etmek lazım

Benim esimde cok dalga geçti başlarda. Bu kadar çok yemeyle nasıl kilo vereceksin dedi durdu.ilk başlarda çabuk verememistim ben bu da tuzu bireri oldu:) ne zaman ki inceldim kilolar düzenli gitmeye başladı esimde sustu
Emin ol esinin yüz ifadesi seni cok mutlu edecek

Bende gunun birinde kaybedecekmiyim kilolar:)))) bir ayim pazargunu doluyor hic kaybim yok kazanim olmus aksine spor yspmaya dun itibariyle basladim yurumeye gayret edicem haftanin 3 gunu sizlerde durum nedir nezaman gitti kilolar

Günaydın herkese... dün girememiştim neyseki fazla bişey kaçırmamışım bakım yapılmış galiba
Dün çok fena boynum tutulmutu hiçç bişi yapmak istemedi canım.. gün boyu ağrısı bitirdi beni..ay bide huysuzdum ki niyeyse sinirliydim tüm gün.. o boynumdaki sabit ağrı neyseki bugün iyi biraz.. dün işten gittim yemek yenildi sonrada uzandım. Krem filan sürdürdüm eşime, spor yapamadım ama haftasonu yapılacak molayı dün yapmış sayacağım ...
Ben de regl olacağım tartıda eksiyi göremesemde hala artıda olmadığıma seviniyorum.. malum vücudum şişer kendimi davul gibi hisseederdim ama artık öyle olmuyorum çok hafif bi şişlik oluyor o kadar
Dün yediklerim sabah kkk bi elma
Öğlen yoğurt kedicik usulü
Akşam ıspanak, bi kaç parça tavuk
Spor hariç su, bitki çayı kahve ihmal edilmedi..

Hoş geldin canımm..

Ben de bir ara defneli zeytinyağlı sabun kullanayım dedim, saçta boya olunca keçe gibi oldu. Ama boyasız olsaydı saçım kesin kullanırdım. Kuaför arındırıcı gibi birşeyle düzeltmişti saçımı. Ama şu an ota...ı'nın defneli şampuanını kullanıyorum.

Bu hafta incir ve günlük süt alıp, incir uyutması yapsam mı diye düşünmekteyim.

Bende gunun birinde kaybedecekmiyim kilolar:)))) bir ayim pazargunu doluyor hic kaybim yok kazanim olmus aksine spor yspmaya dun itibariyle basladim yurumeye gayret edicem haftanin 3 gunu sizlerde durum nedir nezaman gitti kilolar
Ben 2,5 ay neredeyse hic veremedim. Sonra detayli tetkik yaptirdim.ileri derecede kansizligim varmış ki karatayla yükselmiş halidir eminim..dr kan hapı d vitamini yazdi.cinko yazdi.her gun kullanıyorum. .kisa sure sonra vermeye basladim.birde ilk zamanlar doyana kadar yiyordum ama zor doyuyordum.ogun miktarlarimi azalttim.hele şu aralar yemege önce salatayla başlıyorum koca bi borcam.3 öğün salata var..hani doyana kadar kisminda sıkıntı vardi bende:)) salatayla çözüm buldum..

Hoş geldin canımm..

Hosbuldum canim benim
sana da geçmiş olsun. Gecen ay bende de oldu.spordan kaynaklı oluyor muhtemelen çok yoğun yapiyoruz..bir kac gün krem sürüp surekli baglamistim ben.disari cikarken bile fular takiyordum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…