gunaydinnn sukur kavusturana :))
600gr odemle basladim gune// regl oncesi siskinlik olabilir. benimki hala duzene girmedi emzirmemden dolayi ..tibetten dolayi umutluyum bu ay surundurmesin die ama bakalim...
günaydınlar tüm toğimize
dilim şişti
merhaba kızlar
karatayda akşam yemeklerinde örneğin bulgur pilavı , zeytinyağlı fasülye ne kadar yemek gerekiyor. ölçü nedir. doyana kadar mı
Günaydın,
Mutlu perşembeler
Tartılınca canım sıkıldı..Dünden 700 gr. fazlayım.;( Seviniyordum ikili rakamlara çok yaklaşıyorum diye bugün sonuç öyle olunca üzüldüm açıkçası..
artık reglmi olucam menopozamı giricem ne olacaksa olsun sürekli düzensizlik..
Canim sana da Günaydın:)
Bende bu ay düzensizlik yaşıyorum reglimde..basladi ama baslamadi gibi(
Ne zormuş. .soğan kürü iyi geliyormus.dun gece yatmadan içtim. .bir kac gün icecegim..tartida bende kötüyüm bu durumumdan dolayi.sabaha belki senin düzelir
allahtan bişi olmazsa bende inatlaşıyorum bakalım sonuç ne olacak
eşimin bendeki değişiklik sonucu surat ifadesini merak ediyorum şuan benimle çok dalga geçiyor kendileri tamamen sağlıksız beslendiği için
Benim esimde cok dalga geçti başlarda. Bu kadar çok yemeyle nasıl kilo vereceksin dedi durdu.ilk başlarda çabuk verememistim ben bu da tuzu bireri oldu:) ne zaman ki inceldim kilolar düzenli gitmeye başladı esimde sustu
Emin ol esinin yüz ifadesi seni cok mutlu edecek
Gunaydinlar sevgiler tüm topik dostlarıma)
2 gündür yoktum, harcadigim eforu görmenizi isterdim.15 kisilik bi misafir atlattim geldim cok şükür...bu bana bayaaa bi gider
Sali:
Sabah Kkk
Ara Yoğurt kuruyemis
Akşam salata barbunya ,özgür çıtır tavuk (firinda)
Dün
Sabah kkk
Misafirlerimle 1 yemek kaşığı rus salatası!!!
3 içli kofte, Mantarlı kozlenmis biberli salata,bir lokma börek yedim..
Akşam yok sütlü kahve ictim 8'den önce
Tokadi patlatin bana hakkettim fazlasiyla...milletin gazina geldim
Kedi bekliyorum hadi:) gerçi tatlilara dokunmadım ve tadina bakmadigim diğer tuzlularda var.ucuz atlattim aslinda..kalanlari dagittim ve buzluga attım ki gormeyim
Spor tabii ki bu tempoda yapamadım. Hafta sonu mola vermeyip açığı kapatmayi düşünüyorum.gece yatagimi zor buldum koltukta uyuyup kalmışım. Eşim ufaklıkla ugrasiyordu seslerine uyandim ve sadece kalkip yatağıma gittim.ne zaman uyudular bilmiyorum:)
günaydın canım
defne sabununu biliyorum kızımın elinde yaralar çıkmıştı egzama gibi doktor defne sabunu kullansın dedi bursa dan geçerken almıştım iyi geldi, saça da çok faydalıymış, çok iyi olur canım ama nasıl yollayabilirsin sen İstanbul da mıydın
Ben 2,5 ay neredeyse hic veremedim. Sonra detayli tetkik yaptirdim.ileri derecede kansizligim varmış ki karatayla yükselmiş halidir eminim..dr kan hapı d vitamini yazdi.cinko yazdi.her gun kullanıyorum. .kisa sure sonra vermeye basladim.birde ilk zamanlar doyana kadar yiyordum ama zor doyuyordum.ogun miktarlarimi azalttim.hele şu aralar yemege önce salatayla başlıyorum koca bi borcam.3 öğün salata var..hani doyana kadar kisminda sıkıntı vardi bende:)) salatayla çözüm buldum..Bende gunun birinde kaybedecekmiyim kilolar:)))) bir ayim pazargunu doluyor hic kaybim yok kazanim olmus aksine spor yspmaya dun itibariyle basladim yurumeye gayret edicem haftanin 3 gunu sizlerde durum nedir nezaman gitti kilolar
Hoş geldin canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?