Kardesim benim kopyam

Kendiniarayankiz

Her seyin bir anlami olmamali...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
460
424
Ben ne yaparsam aynisini yapiyor kardesim
Her seyimi inceler , aynisini yapar.
Agzinda benim laflarım
Davranislari ayni ben
Yani baktığınızda davranis olarak benim aynimi görürsünüz
Ama skntim şu ki ben daha ergenlik donemindeyim ve davranislarimin en uc noktada olduguda oluyor ve bir bakima kardesim ergenligini benimle birlikte önceden yaşıyor.
İyi örnek olduğum gibi olamadıklarımda var
Ben çok agresifimdir
Zamanla o da öyle oldu
Bu durumu ben çok sonralari fark ettim ama belki yanlış yorumluyorumdur dedim ve bu konunun üstünde fazla durmadim.
Halam beni uyardi kardesin her seyiyle seni taklit ediyor ve sen istersen sevginle onu çok guzel yogurabilirsin dedi.
Yani soylemesede olumsuz özelliklerimi onun üstünde görmüş olmali.
Ben kardesime nasil örnek olabilirim.
Çoğu zaman sinir kat sayimi arttırıyor ama ona iyi örnek olmak istiyorum.
Benden bir şeyler ogrenecekse onlarda guzel seyler olsun istiyorum.

Kardesime nasil davranmaliyim?
Kizlar annelerini ornek alırlar kardeşimde beni.
Ama benim ne bilinçli bir davranışim var ne de onunla ilgilencek zamanim , sinava hazırlanıyorum , endiseliyim zaten.
Onunda benim gibi olmasını istemiyorum

Ne yapabilirim ?

Canım sen çok tatlı çok iyi bir ablasın.
Kardeşini böylesine düşünen birinin kardeşi iyi bir insan olur bence.
Herşeyin farkındasin.
Ben de ergenlik donemindeyim demene bayıldım çok güzel bir tespit. Karakterin tam anlamıyla gelişimini tamamlamadigi için kardeşinin etkilenecegini düşünüyorsun.
Zaten sen iyi bir ablasın bence canım.

sen çok bilinçli düşünceli bir ablasın kardeşine iyi örnek olarak seni taklit etmesini avantaja çevirmen çok güzel. Tatlı dilli hoşgörülü güler yüzlü sabırlı bir insan ol. Yaptığın her hareketle (ama iyi ama kötü) kardeşini de etkilediğinin bilincine var aklında hep bulunsun :KK24:

Ergenlerin malum konuları acmalarina alıştığımız için senin gibi bir konu görünce çok şaşırdım ve cok duygulandim. İnş benim evladım da senin gibi bilinçli olur. Sinirlendigi zaman kardeşinin yanından uzaklas mesela. Kardeşine de asla çocuk gözüyle bakma bi yetişkin gibi konuş onunla. Onu sevdiğini onemsedigini hissettir. Zaman buldukça da beraber vakit geçirin.

Demek ki seni çok seviyor :KK66: Sana benzemek istiyor..Ona sıkıca sarıl,daha çok vakit geçirin birlikte,onu dinle saçmalasa bile dinle ,kardeş çok güzel bir şey sakın unutma :KK66:

Canım onun olduğu ortamlarda daha sakin olmaya çalışırsan hem zamanla her şeye sinirlenmemeyi öğrenirsin hem de kardeşin için bu konuda endişelenmene gerek kalmaz..:KK15:Ne tatlısın ya, maşallah sana da kardeşine de.. :nazar:

sen naparsan yap o seni taklit edecek, çünkü idolu büyüğü sensin
böyle oluyor
daha az kötü davranışlar sergilemeye çalış

Ya mükemmel bir ablasınız bence :) Aynı yaştayız. Benim benden küçük kardeşim yok keşke olsa dedim şimdi :/ Bence ona daha açık şekilde anlatmalısınız büyüklerin her yaptıgı dogru olmayabilir diye.

bende birbirini kıskanan 2 genç kız sandım, kardeşin küçükmüş daha normal böyle olması. sende davranışlarına dikkat et

Keşke kardeşim de beni taklid etseydi.. Birbirimizden o kadar farklıyız ki. Benim tam tersim asosyal girişken değil aşırı duygusal off off bence bu durumun kıymetini bilip birlikte zaman gecirmelisiniz :)

Demek ki seni örnek alıyor, karakterinin şekillenmesinde senin de rolün olacak, büyüdükçe kendini bulacak kardeşin, senin de bunun farkında olup davranışlarına çeki düzen vermeyi istemen takdire şayan...

Biz sizin yaşlarınızdayken kedi köpek gibiydik. Şimdi iki kanka olduk:)

Kardeşine onu sevdiğini söyle bol bol, sarıl beraber eğlenceli vakit geçirin. Yanında pek sinirlenmemeye çalış ve madem seni örnek alıyor bol bol kitap oku ve ders çalış :KK66:

X