- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- Konu Sahibi pamukannesi
Kız Kardeşim 4 ay önce evlendi.. Annem, anneannem dedem ve bizim tarafımızdan bazı yakın akrabalar bilezik taktı. toplam 20 bin lira değerinde. neyse evlendikten sonra eşi demiş ki; altınları saklaması bi dert.. sen ver o altınları.. ben bir arsa alayım. o arsayı da senin üstüne yaparım.. o yerlerde alınan arsalar değerleniyor.. şimdi 20 bine alırsak atıorum 2 sene sonra 30 bin olur gibi bişey sölemiş.. kardeşim de düşünmüş, hem arsa benim üstüme olacak hem de değerlenecek die vermiş altınları.. neyse aradan 2 ay geçmiş. kardeşim daha alınacak die beklerken, eşine sormuş. ne yaptın bulamadın mı arsa falan die.. eşi de aldım demiş.. ama o dediğim yerden değil başka bi yerden aldım demiş...kardeşim tabi şok.. e hani benim üstüme olacaktı demiş.. madem böle bişey yaptın neden haber vermiosun demiş.. o da ben kendi üstüme aldım. senin üstüne olmadı. öle gerekti falan demiş.. sormadın ki nie söliyim demiş.. kardeşim de sinirlenmiş tavır yapmış. böle olacağını bilsem vermezdim demiş.. eşi de sen hem aramızda senin benim ayrımı yok diosun hem de bunun için tavır yapıosun.. helal olsun... ben bi yerden bulur veririm altınlarını sen merak etme şuna bak yaa falan filan demiş sinirlenmiş saydırmış işte... konu da bölece kapanmış. kardeşim de çok bozulmuş haliyle.. sizce bozulmakta ve tepki göstermek de haklı mı? nasıl davransın?