kardesimin igrenc mesajları..

ariyana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
3.254
2.931
merhaba hanımlar,
nasıl tepki verecegimi bilemedgim bi konu var.
erkek kardesim 26 yasında bekar ama 6 yıldır aynı kızla beraber.
ben hasbel kader elime gecen kondomdan dolayı aralarındaki ılıskının cinsel boyutu oldugunu tahmin ediyordum kaldı kı banane diyip kafa bile yormadım bu duruma.
ama ıkı gun once ulu orta bıraktıgı mesajları artık edepsizlik boyutuna ulastı..kıza oyle mesajlar atmıs ve kız oyle cvplar vermis ki iyi ki o msjları ben gordum babam gorse kalp krizi gecirirdi sanırım.
asıl sorun bu msjlar da degil benim kardesimin bu kızı tepe tepe kullanması ve evliligi ayrılıgı vs. iplememesi..dun agzını aradım.ayrılırsanız uzulur musun diye.ya ne bileyim diyor odun..peki evlilik diyorum,cocuk dusunursem evlenirim belki diyor..
o kıza agız dolusu laf sayasım var kendine bu kadar assagılık mesajları layık gorup hala buzuk dudaklı fotolarını yolladıgı icin... kardesiminde agzına edesim var dısarda kendini namus bekcisi gosterip o kıza o kadar igrenc msjlar attıgı icin..ama hicbisey yapamıyorum,uykularım kactı..kız minnak ufak tefek masum yuzlu anası babası yaslı insancıklar..bunlar ayrılırsa bu salak kız depresyona girer bidaha cıkamaz...offf
biraz gec cvp verebilirim minik bebegim var.
siz ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum.

kardeşinizle konuşun hayat böyle lay lay lommm olmadığını kızla gerçekten ciddi olup olmadığını yaniii Allah korusun başına başka şeyler gelebileceğini alıp karşınıza konuşun...

kızın yaşı küçük değilse ,herkes kendi özel hayatından sorumludur..yaşadıkları ilişki boyutu kendilerini ilgilendirir..6 yıldır da beraberlermiş,belki kız da evlenmek istemiyro bu durumundan memnun,neden cinsellik yaşayan ve fanatazisi olan bir kadın,illa evlenmek zorunda olsun ki..
bir de bu yönden bakın...

Yaşadıkları onları ilgilendirir zorla olan birşey yok sonuçta kendileri karar verecek yastalar
Yapacaginiz birşey olduğunu da sanmıyorum
Belki kardeşinizle konuda bilirsiniz ama onu da nasil yapacaksiniz ki gördükleriniz de soylenmez

ayy çok zor ya...
kardeşine al karşına konuş senin kızkardeşine aynı şeyler yapılsa hoşuna gider mi diye..gerçi kızda terbiyesiz...

kusura bakmayın da birbirlerini bulmuşlar.. boşuna karışıp siz kötü olmayın, neticede herkesin hayatı öyle ya da böyle sürüyor bir şey yapmak zorunda değilsiniz.

niye sadece kızı suçluyorsunuz tek mi yaşıyor bunları her ikisininde suçu var ..
tamam ama adamdaki düşünceye bakarmısın!
ayrılırsan üzülürmüsün
bilmiyorum ki !
böyle adamdan medet ummak ne kadar doğru ?
konu sahibi kusura bakma lütfen kardesin ama yaptığı doğru değil hani .

ablamın oğlu şu an üniversitede.daha lisedeyken sınıfında bakire kız olmadığını söylemişti.biz de salak gibi çocuğa aman dikkat et böbreklerini çalarlar falan diye korkutmaya çalışıyorduk:)))valla ne diyeyim şimdiki kızlar o hayatı kendilerine layık görüyorsa diyecek laf yok.facete sütyenli fotosunu koyan ve ailesi bile bunu gören kaç tane 18 yaşın altında kız var.bu zamanda dua et de kardeşinin başı yanmasın.eskiden kızları korurduk şimdi erkekleri korumak lazım bence...

bence siz kardesinizle konusmaniz lazim. Hatta bilidiginize dahil imalar yapin. Hatta ve hatta o mesajlari gördügünüzü söyleyin ... bence cok acik konusun yani... ve fikrinizi söyleyin... ondan sonra ne yaparsa yapsin elinizden baska birsey gelmez.

ya arkadaşlar neden terbiyesiz oluyorlar anlamadım ki..konu sahibinin yanında mı sevişmişler sanki!!!!!!!!!!
kendisi kardeşinin özel mesajlarını okumuş neticede..
kadın erkek kendi ilişkileir ve istedikleri gibi de fantazi yaparlar kime ne ki..ortada tehdit şantaj yok 6 yıllık bir ilişki var,gönül rızası var..eeeee o zaman sorun nedir??

mesajlar ulu orta derken. masanın üzerinde falan mıydı telefonu. öyleyse bile keşke merak edip okumak yerine odasına bıraksaydınız

bir de empati kurmak şart. illa telefonda olması zorunlu değil bu durumun siz eşinizleyken odanıza biri izinsiz girse nolurdu? hikaye aynı, durumlar farklı sadece.

belki evlenirler belli mi olur.
evlenmeseler bile siz şimdiden kıza kardeşim evlenmeyi düşünmüyor ağzını aradım. bence sende fazla bel bağlama gibi şeyler söyleyebilirsin ama kesinlikle ileri gitmeden karış bence işlerine