Kardeşimin merak konusu olan sevgilisi

bunny5322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
38
7
27
Meraba Arkadaşlar Sabah Konu Açmıştım Eşim hakkında ve kardeşim 'e anlattım böyle böyle forumda paylaştım eşime anlatıp yola getireceğim dedim şükürler olsun yola geldi hepinizden allah razı olsun gelelim kardeşimin konusuna Kardeşim'in sevgilisi Tekel bayii işletiyor siz'i seven biri böyle bir iş yapsa olumlu bakarmıydınız evliliğe yada evlenmesini etkilermi ? Sağolun Teşekkürler. Konuyu tam dile getiremedim Affola..

Ben olsam istemezdim, tekel bayiden su bile almayan biriyim. benim ailem de istemezdi çünkü inanclarina ters. Herkesin bir yaşam tarzı, inancı, bakış açısı var. Ailenizin yaşayış şeklini göz önüne alın. Ona göre ölçer tartar karar verirsiniz.

Arkadaşlar Biz biraz Dini değerlere önem veren insanlarız'Da ailemin istemeyeceğine eminim onun için ne düşünürsünüz ?

sattığı ürünler
Kusura bakmayın bir şey diyeceğim..

Tekel bayi işletince ne oluyor ? Sattığı ürünler diyorsunuz..
Bu onun işi. Alkol , sigara vs satıyor diye dini değerlere önem vermiyor diye mi görüyorsunuz veya düşünüyorsunuz anlayamadım ben.. ?

Yani burdan bu anlam mı çıkıyor..

Kusura bakmayın bir şey diyeceğim..

Tekel bayi işletince ne oluyor ? Sattığı ürünler diyorsunuz..
Bu onun işi. Alkol , sigara vs satıyor diye dini değerlere önem vermiyor diye mi görüyorsunuz veya düşünüyorsunuz anlayamadım ben.. ?

Yani burdan bu anlam mı çıkıyor..
Çocuk namazını fln kılıyorda haram para kazanıyor ..

X