• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin pubG sonrası sorunları! Aile içi şiddet

Of şu ergenlerin cücük boylarıyla öfke patlamaları yok mu, sinir oluyorum 🤦‍♀️ Ben çok tahammüllü bir insan değilim, yüzde doksan şimdiye dek bin sefer ağzını yüzünü dağıtmış telefonunu kırmıştım. Annesini itip kalkıyor anladığım kadarıyla yani bu çocuk öfke patlamasını geçmiş artık. Terbiyesiz kardeşiniz kusura bakmayın. Okuldaki öğretmenlerinden fikir alsanız ? Maddi durumunuz varsa yardım alsanız ?
Estağfurullah öyle zaten saklamaya gerek yok öğretmenlerine de kaç defa yapmış bu hareketleri disiplin cezası falan aldı maddi durumumuz olmasada çalışıyoruz elimizden geleni yaparız psikologla görüşturmye ikna edicem

Estağfurullah öyle zaten saklamaya gerek yok öğretmenlerine de kaç defa yapmış bu hareketleri disiplin cezası falan aldı maddi durumumuz olmasada çalışıyoruz elimizden geleni yaparız psikologla görüşturmye ikna edicem
Sözünü dinleyeceği dayısı amcası falan yok mu? Psikoloğa bir kez götürmek yeterli gelmez ama üç ay falan gidiliyor en az. Maddi durumunuz buna yetecek mi? Sizce neden böyle yapıyor, bir sebebi olmalı ? Hiç ilgi mi görmüyor acaba, veya ait olduğu yerde değil mi? Yani bence ergenlerde öfke nöbetlerine en büyük sebeplerden biri ait olduğu yerde olmamak. Misal okulu zengin çocukların gittiği okuldur ama çocuğun durumu yeterli değildir, bu çocukta bir hırs ve öfke yaratabilir. Aslında hikayeniz çok tanıdık, bizim de mahallede böyle ergen çocuklar vardı.Üzülmeyin rezil olan siz değilsiniz inanın, o sadece kendisini Rezil ediyor.

Benim kardeşimde de aynı sorun var. Oyun etkiliyor etkılemez arkadaşlar başka nedeni vardır demişler ama katılmıyorum. Başka nedenlerde etkılı olabilir ancak oyun gerçekten çok etkiliyor. Bana da sorsalardı oyun değil derdim lakin bizde yaşadık bu durumu ki benim erkek kardeşim gerçekten sessız sakin sevgi pıtırcığıydı. Ne zaman bu oyunlara başladı oyunda durup durup küfürler bağırmalar klavyeyi kaç kere kırdı. Yetmedi telefonunu ıkı kere parçaladı. Konuştuk olmadı derslerın yüzüne bakmazdı sabah kalkar direk oyun ve sabaha kadar yıne oynardı ıkı uc saat uyurdu. İnternet vs kapatmak işe yaramaz. Ki anneme bile bağıran bir çocuk oldu bana bile bir kere tekme attı san ki karşısında yanancı biri var erkekle kavga eder gibi vurdu. Babam konuştu böyle devam edersen ne harçlık ne istediğini alırım dedi. Ki benim ailem bir kere vurmuşluğu yok bilgisayar başında beyefendiyi ekmeğe git dersın gitmez şunu kaldır desen kaldırmazdı ellerını sıkardı babam eve gelir çağırır tenezzül etmez bır daha çağırırız yüzünü çevirir yumruk sıkardı. Zamanla konuştuk dilimizde tüy bitti ama artık azalttı düzeldi . Sizin yardım almanız şart ya da bir etkinliğe kursa yazdırın belki enerjisini atar iyi gelir.

Bak orada işler değişir
Siz ona fazla erkek payesi vermişsiniz
Sessiz kaldığınız için yapabiliyor, çağırın polisi kalsın bir gece nezarette falan
Evin camlarını indiren çocuğun psikolojisi falan hikayedir, alır elime bi temiz döverim ondan anlıyor demekki
bakın her seferinde döverim vs yazmışsınız. sizden ricam benim yazımı okumanız. şuan 16 yaşında ama ilerde o kızın annenin gücü yeter mi ? ben şiddet gördüm 195. boyunda koca adam nasıl dövebilirim söyler misiniz? polis kısmına defalarca gittim darp raporu dahi aldım ama bu aksine daha büyük şiddet olarak geri dönüyor. siz şöyle yapın siz böyle yapın diyerek gerçekten yaşamadığınız şeyler hakkında insanlar yanlış yapıyormuş algısı yaratmayın.siz dövüp sindirmiş olabilirsiniz ilerde erkek kardeşiniz fiziki güce ulaştığında da aynı yöntemi uygulayın o zaman sonuca bakalım. bu insanlar gerçek hasta ve gerçek hastalar asla hasta olduklarını kabul etmezler. tek çare doktordur gerekirse de aile anlaşmalı olarak gizli ilaç tedavisine başlayacak bu şekilde binlerce hasta var

Basiniz sağolsun mekanı cennet olsun inşallah dediginiz gibi evin içinde yürüsen batıyor konuşmamıza asla izin vermiyor dalga geçiyor bizle bizde inanın sizin yaptığınızın aynısını yapıyoruz kendisine çok güzel yerlere gelmesi için her yolu deniyoruz ama anlamıyor anneme çok üzülüyorum:KK43:
Bakın herkes saçma saçma şeyler yazmış yok sindirin yok dövün tek çareniz psikiyatr destekli ailevi olarak yardım almak. gelmek istemeyecek siz annenizle gidip gereken durumu anlatacaksınız. Bu şekilde binlerce hasta var psikiyatr arkadaşım gizli ilaçlarla sakinleştirerek kendilerini kabul eden ve gelen sayısız hastan oldu dedi. yaşı gereği bunu uygulamanız kolay. polis olayına bu yaşta girmeyin daha hırçınlaşır. benim kardeşim 30 yaşında olduğu için iş bu boyuta geldi. 16 yaşında bir çocuk o karakol, polis vs saçmalamış herkes pedagojik olarak iflas eder. doktor desteği alın

Ya gezdiği bir arkadaşı var gizli gizli ama sorsak bisey yok izini kaybettiriyor takip edemiyoruz ona gelince onda bisey yok ama bizimki felaket resmen
Sakın sakın kanmayin...Ben bir psikologla çalisiyorum ve suan aşiri derecde gunluk madde bagimlilari basvuruyor son 1 aydir madde bağimlilari röportaj dinledim okudum baya baya arastirma yaptim ve suan siz boyle diyince tamamen maddeye odaklandim.. size tavsiyen ve korkutmakta istemem maddeye odaklann kiyafetlerini koklayin ceplerini odasini arastirin bir parca cikicak illaki umarim yoktur hicbir gencin bu illete bulasmasini istemem allah yardimciniz olsun.

Sakın sakın kanmayin...Ben bir psikologla çalisiyorum ve suan aşiri derecde gunluk madde bagimlilari basvuruyor son 1 aydir madde bağimlilari röportaj dinledim okudum baya baya arastirma yaptim ve suan siz boyle diyince tamamen maddeye odaklandim.. size tavsiyen ve korkutmakta istemem maddeye odaklann kiyafetlerini koklayin ceplerini odasini arastirin bir parca cikicak illaki umarim yoktur hicbir gencin bu illete bulasmasini istemem allah yardimciniz olsun.
Allah'ım bütün gençlere yardım etsin inşallah

Allah'ım bütün gençlere yardım etsin inşallah
Amin amin dua edelim insllah allahim hicbir annenin babanin canini yakmasin gelen insanlara o kadar uzuluyorum o kadar aciz ce cagresizler ki kendimi toparlayamiyorum istemsiz ağliyorum ve hic aklimdan cikmiyorlar.. Hergun dualarimdalar allahim korusun genclerimizi

Amin amin dua edelim insllah allahim hicbir annenin babanin canini yakmasin gelen insanlara o kadar uzuluyorum o kadar aciz ce cagresizler ki kendimi toparlayamiyorum istemsiz ağliyorum ve hic aklimdan cikmiyorlar.. Hergun dualarimdalar allahim korusun genclerimizi
Bende öğretmenim her zaman dualarimdalar 🤲🤲

bakın her seferinde döverim vs yazmışsınız. sizden ricam benim yazımı okumanız. şuan 16 yaşında ama ilerde o kızın annenin gücü yeter mi ? ben şiddet gördüm 195. boyunda koca adam nasıl dövebilirim söyler misiniz? polis kısmına defalarca gittim darp raporu dahi aldım ama bu aksine daha büyük şiddet olarak geri dönüyor. siz şöyle yapın siz böyle yapın diyerek gerçekten yaşamadığınız şeyler hakkında insanlar yanlış yapıyormuş algısı yaratmayın.siz dövüp sindirmiş olabilirsiniz ilerde erkek kardeşiniz fiziki güce ulaştığında da aynı yöntemi uygulayın o zaman sonuca bakalım. bu insanlar gerçek hasta ve gerçek hastalar asla hasta olduklarını kabul etmezler. tek çare doktordur gerekirse de aile anlaşmalı olarak gizli ilaç tedavisine başlayacak bu şekilde binlerce hasta var

Herkes yaşadığını bilir
En küçük kardeşim 35 yaşında yani geçtik o zamanları hatta evimde büyüyen yeğenlerle bile geçtik
Bazen çıkar yol kalmadığında gerekli olanı yapmak gerekir, ilk mesajımda doktor yardımından ılımlı yaklaşımdan bahsettim konunun başında okumadınız sanırım. Annesine el kaldıran bir çocuktan anne korunmalıdır o çocuğun daha düzelmesi yok, hiç görmedim düzelen
Burası bir forum herkes kendince doğru bildiğini yazar, sizin bana şunu yazma deme hakkınız olamaz. Bana akıl öğretmeyin aklınızı kendi hayatınıza uygulayın, konu sahibine yorum yapın, benim olmuyorsa belki sizin faydanız olur

Gerçekten en iyi şekilde bir hayat sunmaya çalışıyoruz geleceğini garanti etmek tek temennimiz herşeyimiz onun için Ama hiç anlamıyor anneme kalk gidin diyor bu ev benim çok teşekkür ederim 🌸
evet bizimki evden değilde odadan kovuyodu odamdan çık falan e parasını kim veriyo diyince sen bana bakmak zorundasın diyodu yani bizde yaşadık ama sadece sabrettik kocaman bi anlayış gösterdik başka şekilde çıkarı yok bu dönemi atlatmanın allah yardımcınız olsun

Sözünü dinleyeceği dayısı amcası falan yok mu? Psikoloğa bir kez götürmek yeterli gelmez ama üç ay falan gidiliyor en az. Maddi durumunuz buna yetecek mi? Sizce neden böyle yapıyor, bir sebebi olmalı ? Hiç ilgi mi görmüyor acaba, veya ait olduğu yerde değil mi? Yani bence ergenlerde öfke nöbetlerine en büyük sebeplerden biri ait olduğu yerde olmamak. Misal okulu zengin çocukların gittiği okuldur ama çocuğun durumu yeterli değildir, bu çocukta bir hırs ve öfke yaratabilir. Aslında hikayeniz çok tanıdık, bizim de mahallede böyle ergen çocuklar vardı.Üzülmeyin rezil olan siz değilsiniz inanın, o sadece kendisini Rezil ediyor.
Kendisinden başka kimseyi gormuyo tamam babam öyle yapmış olabilir ama biz yetiyoruz bu çocuğa bize diyor evden çıkın maddiyatimiz çok yok iki kardeş çalışıyoruz borcumuzda var ama gene okulda olsun cevrede olsun en temiz en iyi şekilde giydiriyoruz

Back
X