- 30 Temmuz 2020
- 46
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi Zehirhayatt
Yasadiklarinizin hepsi mecvut bizde su an biz bisey kullandigindan şüphe ediyoruz artıkBenim kardeşimde de aynı sorun var. Oyun etkiliyor etkılemez arkadaşlar başka nedeni vardır demişler ama katılmıyorum. Başka nedenlerde etkılı olabilir ancak oyun gerçekten çok etkiliyor. Bana da sorsalardı oyun değil derdim lakin bizde yaşadık bu durumu ki benim erkek kardeşim gerçekten sessız sakin sevgi pıtırcığıydı. Ne zaman bu oyunlara başladı oyunda durup durup küfürler bağırmalar klavyeyi kaç kere kırdı. Yetmedi telefonunu ıkı kere parçaladı. Konuştuk olmadı derslerın yüzüne bakmazdı sabah kalkar direk oyun ve sabaha kadar yıne oynardı ıkı uc saat uyurdu. İnternet vs kapatmak işe yaramaz. Ki anneme bile bağıran bir çocuk oldu bana bile bir kere tekme attı san ki karşısında yanancı biri var erkekle kavga eder gibi vurdu. Babam konuştu böyle devam edersen ne harçlık ne istediğini alırım dedi. Ki benim ailem bir kere vurmuşluğu yok bilgisayar başında beyefendiyi ekmeğe git dersın gitmez şunu kaldır desen kaldırmazdı ellerını sıkardı babam eve gelir çağırır tenezzül etmez bır daha çağırırız yüzünü çevirir yumruk sıkardı. Zamanla konuştuk dilimizde tüy bitti ama artık azalttı düzeldi . Sizin yardım almanız şart ya da bir etkinliğe kursa yazdırın belki enerjisini atar iyi gelir.