- 30 Temmuz 2020
- 46
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi Zehirhayatt
-
Çok teşekkür ederimMadde kullanımı konusunu da iyice takip edip, araştırın derim.
Arkadaş etkisini de gözardı etmemekte fayda var.
Psikiyatrist konusunda ikna olmazsa,
doktorla önce siz görüşüp nasıl hareket etmeniz gerektiği konusunda yardım alabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.
Ablamın oğlu oynuyor .Kızınca kaldırıyor.Bu şiddet davranışlarının daha öncesi vardır cabım .Psıkolog ,Psıkıyatrı once gıtmenız gerek .Donrada oglunuzu goturmenız gerek yada kardesınızı.Birlikte bu zor gunlerı atlatmanız gerek .Merhaba Hanımlar
Bana akıl vermenizi istiyorum, yardımınıza ihtiyacım var. Benim 16 yaşında bir erkek kardeşim var. Pubg mobile oyununu oynadığından beri bu çocuğu kaybediyoruz resmen. Evde kırılmadık bir yer kalmadı, telefon hatlarına gelen yüksek faturalar var. Bir şekilde annemi kandırıp almış telefonunu aile içinde şiddete eğilimi var. Gözü dönüyor resmen her şeyi fırlatıyor kırıyor ve bu çocuk daha 16 yaşında. Ne yapalım biz buna? Ne laf dinliyor, ne anlıyor. Artık gerçekten terk etme derecesine gelmişiz
Detay; Biz babamızdan ayrı yaşıyoruz. Hiç bir şekilde sahip çıkmıyor annemle kardeşimle birlikteyiz terk etme derken babasına vermek istiyor annem gerçekten kadın olarak başa çıkamıyor çünkü iteliyor annemi dovmeýe kalkışıyor küfür ediyor inanın ağza alınmayacak küfürler bunlar belki bu şekilde olay yasayan vardır yardımcı olur bana (umarım yaşamamıştır kimse) yada psikoloji danışmanları vardır belki yardımcı olurlar
Ya canim su mesaji gordukten snra diyecek birsey kalmiyor aslinda.. 15 liraya veriyorlar alissin die esrari bagimlisi oluyor ve 15 liraya esrar yok zaten esrar alisiyor vucuda bir ustunu almak istiyor oda paraya bakiyor tabi ve yavastan evde hirsizlikla basliyor snra siddet hersey yaa dsari hayati basliyor o maddeye ulasmak icin dsarda hirszlik basliyor. Yaa o kadar kotu birsey ki kimseyi gözleri gormuyor kimseyi kendileri bile onemli degil yoksunluk cekiyolar yaa inanin o kadar kotu ki durumlari allah yardik etsin allahim onlara bir kapi gostersin yaa cok uzuluyorum bunlari yazarken bile ağliyorum asiri etkilemiyorum ve madde diyince kim olursa olsun canimdan biri kardesim kullanmis gbi hissediyorum..Zaten sabahtan beri dil dokuyoruz sadece konuşacak diyoruz senle hani niye bu kadar sinirlisin diye anlicak kendisi diyor zaten gozum biseyi görmüyor diyor kaybediyorum kendimi diyor ben bu çocuk annemden izinsiz adim atmayan biriydi çalıştığı annemin avucuna getirirdi şimdi evden çalıyor bu hareketleri tek başına yaptığına asla inanmıyorum bu kadar dengesiz değildi
Enerjisini dışa vuramadigi için oturduğu yerden oynadığı oyunu hayatının merkezi haline getirmiş. İlgilendiği bir spor dalı varsa yönlendirmeye çalışın derim. Çünkü şuan her türlü hormon had safhada. Yerinden kalkmiycak sporla ilgilenmiyceke kendini işe yarar hissetmesini saglamalisiniz. Küçük görevler vererek..vs. ve en önemlisi bir kız arkadaşı olmalı umarım zamanla asarsiniz. Baba ile ayrı yasamalarda erkek çocuklar genelde babayı tutar içten içe. Duygusal boşluğunu oyunla dolduruyorMerhaba Hanımlar
Bana akıl vermenizi istiyorum, yardımınıza ihtiyacım var. Benim 16 yaşında bir erkek kardeşim var. Pubg mobile oyununu oynadığından beri bu çocuğu kaybediyoruz resmen. Evde kırılmadık bir yer kalmadı, telefon hatlarına gelen yüksek faturalar var. Bir şekilde annemi kandırıp almış telefonunu aile içinde şiddete eğilimi var. Gözü dönüyor resmen her şeyi fırlatıyor kırıyor ve bu çocuk daha 16 yaşında. Ne yapalım biz buna? Ne laf dinliyor, ne anlıyor. Artık gerçekten terk etme derecesine gelmişiz
Detay; Biz babamızdan ayrı yaşıyoruz. Hiç bir şekilde sahip çıkmıyor annemle kardeşimle birlikteyiz terk etme derken babasına vermek istiyor annem gerçekten kadın olarak başa çıkamıyor çünkü iteliyor annemi dovmeýe kalkışıyor küfür ediyor inanın ağza alınmayacak küfürler bunlar belki bu şekilde olay yasayan vardır yardımcı olur bana (umarım yaşamamıştır kimse) yada psikoloji danışmanları vardır belki yardımcı olurlar
yaşı küçük bu yaşta karakol polis vs ilerde önünü alamazsınız. daha büyük suçlara alt yapı hazırlar emin olun bunu en azından eğitimci olarak söylüyorum. benim erkek kardeşim 30 yaşlarda başladı şiddete bu yüzden polis durumu kurtardı benim açımdan ama genç yaşta bunu yaşasaydık ve o yaştan karakol vs görseydi belki cinayete kadar giderdi bu işPolisten çok etkilenir demi öyle yaparsak rencide olur
evet aile onayı ile yapılan bir uygulamaymış bana da doktor tavsiye etti fakat yaşı büyük koca adam açıkcası annem istemedi korktu daha kötüsü olur diye. şuanlık suç duyurusu durdurdu bakalım nereye kadar daha çok yeni çünküGizli ilaç tedavisi uygulanan hastalar var mı ? Çok şaşırdım şu an .
Allah razı olsun canım Rabbim kimseye yasatmasin umarım bizimkide o değildir boşuna kuruntu yapıyoruzdur rabbim kimseyide sahipsiz bırakmasın en çok bundan dolayı bu çocuk bu halede geldiYa canim su mesaji gordukten snra diyecek birsey kalmiyor aslinda.. 15 liraya veriyorlar alissin die esrari bagimlisi oluyor ve 15 liraya esrar yok zaten esrar alisiyor vucuda bir ustunu almak istiyor oda paraya bakiyor tabi ve yavastan evde hirsizlikla basliyor snra siddet hersey yaa dsari hayati basliyor o maddeye ulasmak icin dsarda hirszlik basliyor. Yaa o kadar kotu birsey ki kimseyi gözleri gormuyor kimseyi kendileri bile onemli degil yoksunluk cekiyolar yaa inanin o kadar kotu ki durumlari allah yardik etsin allahim onlara bir kapi gostersin yaa cok uzuluyorum bunlari yazarken bile ağliyorum asiri etkilemiyorum ve madde diyince kim olursa olsun canimdan biri kardesim kullanmis gbi hissediyorum..
Şu an çalışıyor zaten bide babamızı hiç yanımızda görmedik gene biz anlıyoruz konuşuyoruz babamızla evinede gidip geliyoruz ama bu asla gitmek istemiyo babamı biseye saydığı yok bu çocuğun zaten bizde ha kölesi yiz ha evin içinde başka birşey herhangi birimiz bu çocuk için bisey ifade etmiyoruz bizi evden kovuyor gidin diyor bu ev benim o evde biz ona batıyoruz resmenEnerjisini dışa vuramadigi için oturduğu yerden oynadığı oyunu hayatının merkezi haline getirmiş. İlgilendiği bir spor dalı varsa yönlendirmeye çalışın derim. Çünkü şuan her türlü hormon had safhada. Yerinden kalkmiycak sporla ilgilenmiyceke kendini işe yarar hissetmesini saglamalisiniz. Küçük görevler vererek..vs. ve en önemlisi bir kız arkadaşı olmalı umarım zamanla asarsiniz. Baba ile ayrı yasamalarda erkek çocuklar genelde babayı tutar içten içe. Duygusal boşluğunu oyunla dolduruyor
Tamam babam bizleyken bu çocuk öyleydi maddiyatimiz vardı ama ayrıldıktan sonra yerle bir öldük hiç bir desteği yoktu ki hala da yok biz çalışa çalışa toparladık yıllardır ve gerçekten yokluktan anlıyordu yok dediğimizde tamam diyordu bisey asla istemezdi biz gene bir yolunu bulur arkadas icinde cekinmesin diye elimizden geleni yapardık ama sonradan ne olduda 180 derece değişti ben bunun altında başka şeyler arıyorum artık oyuna bağlıyordum biraz burdaki arkadaşlar sagolsunlar oyun hakkında beni bilgi sahibi ettiler o yüzden oyunu bur kenara bırakıp irdelicem konuyuBenzer sorun bizde var, daha doğrusu varmış farkında değilmişiz. Erkek kardeşim 26 yaşında, üniversiteyi bitirdi, saygılı, efendi, mantıklı konuşur, akıllı derdik meğerse altta bir canavar yatıyormuş. Her dediği yapıldığından uysal davranıyormuş, önceki bir kaç şeyi gençtir, ergenlik vs diye yutmuşuz. Meğerse kocaman bir problemimiz varmış. Önce hiçbir şey yokken bağırıp çağırıp evi terk etti, sonra dediğini yaptırmak için saçmalamaya başladı. Ergenlik, oyun vs sanmıyorum etkileyeceğini. Bu küçük yaşta her dediği yapılan, sınır çizilmeyen, istediğini çocukken ağlayarak büyüyünce de bağırıp çağırarak yaptırmaya alışmış olmasından kaynaklı. Ne yapılabilir bilmiyorum çok geç kalınmış.
BilemiyorumBizde oynuyoruz eşimle de neden böyle oldu ki kardeşiniz
Haklısınız konu degisince biraz bekleyip gözlememek istiyorum açıkçasıyaşı küçük bu yaşta karakol polis vs ilerde önünü alamazsınız. daha büyük suçlara alt yapı hazırlar emin olun bunu en azından eğitimci olarak söylüyorum. benim erkek kardeşim 30 yaşlarda başladı şiddete bu yüzden polis durumu kurtardı benim açımdan ama genç yaşta bunu yaşasaydık ve o yaştan karakol vs görseydi belki cinayete kadar giderdi bu iş
Merhaba Hanımlar
Bence yardım almalısınız .anne babanın ayrı olmasından ve üstüne ergenlik döneminde olmasından kaynaklı olarak bu kadar öfke Barındırıyor olabilir . Dersleri ile arası nasıl veya sosyal hayatı var mi? Tek dünyası bu oyun olduysa biraz zaman lazım. Allah yardımcınız olsunMerhaba Hanımlar
Psıkıyatrı ve psıkolog ıcın maddıyata gerek yok devlet hastanelerınde sehır hastanelerınde mevcut..ama daha en bastan bu sekılde gıtmeyı asla kabul etmez gıbı dusunulurse bır adım ılerleme olmaz artık iş işten gecmıs bıraz sınır koymalısınız gıtmez yapmaz etmez ıle kardesınız degıl kım olursa olsun bu yasına kadar ozgurce sınırsız kuralsız evın reısı gıbı buyuyen kım olursa olsun tepkı gosterır fakat bu sekılde işin içinden cıkamaz gun gectıkce daha da cıkılmaz yollara gırılır doktora senınle sohbet edecek bız ıletısım kuramıyoruz nasıl göz doktoruna gıdılıyorsa o sekılde cocuk ergen psıkıyatrısıne goturmenız ama artık yapamıyoruz bıktık laftan anlamıyorsun senı psıkıyatrıye goturcez seklınde damgalayıcı damarına basıcı bır cumle kurulursa tabıkı gıtmez..saglıklı keyıflı gunler bayramlar dılerımBizim herşeyine yetecek maddiyatimiz yok annemi hesaba almıyor psikiyatri bilemiyorum gitmeyi asla kabul etmez ama denicem
evet aile onayı ile yapılan bir uygulamaymış bana da doktor tavsiye etti fakat yaşı büyük koca adam açıkcası annem istemedi korktu daha kötüsü olur diye. şuanlık suç duyurusu durdurdu bakalım nereye kadar daha çok yeni çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?