• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin pubG sonrası sorunları! Aile içi şiddet

Benim erkek kardeşimde böyleydi. Onun ergenlik zamanında LoL meşhurdu. O da vura kıra sinirlenirdi. Ama cocugun meğersem karakteri buymuş. Suan da ara sıra ps oynuyor gene bağrınıyor. Cabuk sinirlenen ve sönen bir yapıya sahip. Muhtemelen sizin kardeşinizde öyle. Psikologtan yardım almanız gerek.

Mrb arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum biz sürekli ergenliğe ve oyuna bağlamıştık ama burda konu açtıktan sonra bazı arkadaşların yorumu dikkat çekiciydi o yorumlar üstünde yoğunlaştım ve bu sabah öğrendik meğer içiyormuş ama daha yeniymiş dediğine göre bayramımız zehir oldu dilerim allahtan tez zamanda kurtarırız kimseye yasatmasin hepinize iyi bayramlar diliyorum 🙏
İçki mi içiyor, parayı nerden buluyor ?

kendisine iyi gelmediğini kabul etmedikçe bir yardım alması da zor. Öncelikle bu oyunun onu saldırganlaştırdığını, mizacını değiştirdiğini söylemek lazım. Bu yaşta elinden çekip alamazsınız

Içki değil madde çalışıyor

Öncelikle para kaynağı nedir?
Madde bağımlılığında sosyal ortam çok önemli, teşvik eden kişilerden uzaklaşması lazım.
Genelde bağımlılar çevresindekileri o çukura çekmeye çalışır ki bedava madde alsın.

Bayram sonrası hemen uzmanına götürün, zaten bu konunun bilincinde olduğunuzu düşünüyorum.

Başlangıçta yakalanmış gibi görünüyor, çalmaya falan başlamamış, sıkı müdahele ile onu bu çukurdan kurtarabilirsiniz. 😊

Öncelikle para kaynağı nedir?
Madde bağımlılığında sosyal ortam çok önemli, teşvik eden kişilerden uzaklaşması lazım.
Genelde bağımlılar çevresindekileri o çukura çekmeye çalışır ki bedava madde alsın.

Bayram sonrası hemen uzmanına götürün, zaten bu konunun bilincinde olduğunuzu düşünüyorum.

Başlangıçta yakalanmış gibi görünüyor, çalmaya falan başlamamış, sıkı müdahele ile onu bu çukurdan kurtarabilirsiniz. 😊
Para kaynağı çalışıyor
Takıldığı sayılı arkadaşı var hangisi olduğunu biliyoruz gezme onunla dediğinde annem kıyametler kopuyir evde inşallah başarıcaz bugün izin vermedik hiç çıkmasına bakalım yarın ne yapacak

Öfke sevgisizlikten olur genelde.
Sevgisini açık açık dile getirir mi anneniz?
Öyle olsa bile baba sevgisinden yoksun kalıyor olması ergenliğe tuz biber ekmiş olabilir.

Back
X