- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- Konu Sahibi kastamonu777
kızlar mrb, öncelikle biraz anlamaya çalışarak yorum yapmanızı rica ediyorum nolur bazen çok ağır yorumlar yapılıyor üzülüyorum gerçekten şimdi mesele şu ki benim eşim kız kardeşlerine çok düşkün.. taparcasına.. annesine de öyle, onun için onlar bir melek.. neyse birkaç mevzu oldu aramızda benim kardeşlerini kıskandığımı düşünüyor ve doğru.. evet kıskanıyorum.. daha doğrusu eşimi kimseyle paylaşmak istemiyorum, onlar kardeşleri tabi sevcek ama benimde huyum böyle sevgisini gözüme sokmasın.. cep telefonu ekranına benim footoğrafımı kaldırmıs kardeşlerinin fotosunu koymuş bende gördüm bozuldum.. hastalıklı bir düşünceymiş bu kardeş kıskanmak, evet çoğu kişi şimdi aynı şeyi söyleyecek kardeş kıskanılır mı diyecek.. ama onlarda benden abilerini kıskanıyolar.. kayınvalidem eşime söylemiş seni kıskanıyolar paylaşmak istemiyolar diye.. ben bunu eşime hatırlatınca 'onlarada kızdım öyle şaçmalık olur mu sen karımsın onlar kardeşim' diyo.. ama biliyorum onlara kızmadığını bişey söylemediğini fakat bana tavır alıyo kardeşlerini kıskandığımı hissedince, kavga ettik sabah sabah ben bu saçma sapan kıskançlıktan nasıl kurutulabilirim ve en önemlisi sanırım kardeşleri ve annesi de benim onları kıskandığımın farkında.. facebooktan fotoğraf çekip çekip abilerine msj atıyolar ya bu kasti değil mi..