- 7 Ağustos 2017
- 9.990
- 37.313
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Carem yok baska keske bitse hemen ama. Bn enazindan o geldiginde odama kapandığımda takmiyorum. Konusunca kavga ediyoruzTabii ki yaramayacak, herşey daha beter olacak muhtemelen. Gerilip gerilip ipler kopuyor en son. Eğer olmuyorsa zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum.
Carem yok baska keske bitse hemen ama. Bn enazindan o geldiginde odama kapandığımda takmiyorum. Konusunca kavga ediyoruz
O geldiginde zaten gece 23.24 gibi geliyoe bn odama gidiyorum yatiyorum. Yüzüne bakmiyorum konuşmuyorum mis gibi. Bna dokunmadikca sorun yokBence bisüre birbirinizi görmemek iletişimi kesmek daha mantıklı.
Madde bagimlisi. Bosanamiyoruz iki medeni insan gibi. Insanliktan cikiyor mikrop. Suan bnde siginicak bi limanim yok çocuğum cok küçük 2 yasinda daha 4 yasinda anaokula baslicak ozamn kurtulurum insallah calisir ayaklarim ustunde dururum. Suan oyle bi imkani yok ailemde destek degil ama onlarında kendilerince hakli nedenleri varYarayacağını sanmıyorum ama eğer ayrılamıyorsanız ev arkadaşı gibi takılın, bu arada sorunuzu yazmamışınız neden ayrılamıyorsunuz?
Bn sogudum soguyacagim kadar.oda sogusun bni kendi istegiyle birakir insallahDaha çok soğur ortam.
Madde bagimlisi. Bosanamiyoruz iki medeni insan gibi. Insanliktan cikiyor mikrop. Suan bnde siginicak bi limanim yok çocuğum cok küçük 2 yasinda daha 4 yasinda anaokula baslicak ozamn kurtulurum insallah calisir ayaklarim ustunde dururum. Suan oyle bi imkani yok ailemde destek degil ama onlarında kendilerince hakli nedenleri var
Canim cocukla ilgileniyorum oda ilgileniyor enazindan kavga gürültü yok. Suan imkanim olsa bir dakka durmam ama caresizim yapack bisiyim yokBir dönem eşimle böyle yaşadık, ayrılma sürecine girdik vs
Aynı evin içinde öyle bir hayat çok zor. Çocuğunuz da var eski konunuzu hatırlıyorum. O gerilimi çocuğunuza yaşatmaya hakkınız yok maalesef. Biz en son evleri ayırma kararı aldık o sebeple çünkü çocuklar hissediyor.
Oturup düşünün kararınızı verin bence.
Bn sogudum soguyacagim kadar.oda sogusun bni kendi istegiyle birakir insallah
Oyle bisi olmaz. Bugune kadar vermedi. Icince sıkınti yok icmeyince var. Sinirli oliyor ama bitek bana. Cocuga bugune kadar sesinu bile yükseltmediYanlış anlamayın beni niyetim sizi yargılamak değil ama madde bağımlısı biriyle aynı evde kendinizi geçtim çocuğu nasıl tutuyorsunuz? En kötü sığınma evine gider insan en son çare. Nasıl güveneceksiniz?
Sinirlenip sinirlenip madde kullanıp size veya çocuğa bir zarar verirse ne olacak?
İmkanım yok suan.Neden ondan bekliyorsunuz siz ayrılın yanından.
Canim cocukla ilgileniyorum oda ilgileniyor enazindan kavga gürültü yok. Suan imkanim olsa bir dakka durmam ama caresizim yapack bisiyim yok
Daha once actim bosanamadik. Lutfen halden anlayin.caresizim suan para biriktiriyorum. Bnde kurtulmk istiyorum ama olmuyor olduramiyoruzpMesleğiniz var mı işiniz var mı?
Boşanma davası açın, nafaka tazminat talebinde bulunun. Madde bağımlısı ne demek ya?
Bakıcı tutarsınız ya da kreşe verirsiniz çocuğu, yeni bir hayat kurarsınız. Bunu yapan ilk kişi siz olmazsınız yani. Ailenize muhtaç değilsiniz.
İmkanım yok suan.
Oyle bisi olmaz. Bugune kadar vermedi. Icince sıkınti yok icmeyince var. Sinirli oliyor ama bitek bana. Cocuga bugune kadar sesinu bile yükseltmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?