Kari koca ilişkisi bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.990
37.313
548
29
Bunu ben istedim. Ailemde otur evinde diyor yapacak bisiyim yok suan. Ayri yatiyoruz konusmuyoruz. 5 gun oyleydi zaten. Bugun konustum kabul etti bide boyle deneyelim. Sizin basiniza geldimi. Bosanmadan iki yabanci gibi takılmak sizce ise yariyacakmi

Tabii ki yaramayacak, herşey daha beter olacak muhtemelen. Gerilip gerilip ipler kopuyor en son. Eğer olmuyorsa zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum.
Carem yok baska keske bitse hemen ama. Bn enazindan o geldiginde odama kapandığımda takmiyorum. Konusunca kavga ediyoruz

Yarayacağını sanmıyorum ama eğer ayrılamıyorsanız ev arkadaşı gibi takılın, bu arada sorunuzu yazmamışınız neden ayrılamıyorsunuz?

Carem yok baska keske bitse hemen ama. Bn enazindan o geldiginde odama kapandığımda takmiyorum. Konusunca kavga ediyoruz

Bir dönem eşimle böyle yaşadık, ayrılma sürecine girdik vs
Aynı evin içinde öyle bir hayat çok zor. Çocuğunuz da var eski konunuzu hatırlıyorum. O gerilimi çocuğunuza yaşatmaya hakkınız yok maalesef. Biz en son evleri ayırma kararı aldık o sebeple çünkü çocuklar hissediyor.
Oturup düşünün kararınızı verin bence.

Yarayacağını sanmıyorum ama eğer ayrılamıyorsanız ev arkadaşı gibi takılın, bu arada sorunuzu yazmamışınız neden ayrılamıyorsunuz?
Madde bagimlisi. Bosanamiyoruz iki medeni insan gibi. Insanliktan cikiyor mikrop. Suan bnde siginicak bi limanim yok çocuğum cok küçük 2 yasinda daha 4 yasinda anaokula baslicak ozamn kurtulurum insallah calisir ayaklarim ustunde dururum. Suan oyle bi imkani yok ailemde destek degil ama onlarında kendilerince hakli nedenleri var

Yanlış anlamayın beni niyetim sizi yargılamak değil ama madde bağımlısı biriyle aynı evde kendinizi geçtim çocuğu nasıl tutuyorsunuz? En kötü sığınma evine gider insan en son çare. Nasıl güveneceksiniz?
Sinirlenip sinirlenip madde kullanıp size veya çocuğa bir zarar verirse ne olacak?

Canim cocukla ilgileniyorum oda ilgileniyor enazindan kavga gürültü yok. Suan imkanim olsa bir dakka durmam ama caresizim yapack bisiyim yok

Oyle bisi olmaz. Bugune kadar vermedi. Icince sıkınti yok icmeyince var. Sinirli oliyor ama bitek bana. Cocuga bugune kadar sesinu bile yükseltmedi

Canim cocukla ilgileniyorum oda ilgileniyor enazindan kavga gürültü yok. Suan imkanim olsa bir dakka durmam ama caresizim yapack bisiyim yok

Mesleğiniz var mı işiniz var mı?
Boşanma davası açın, nafaka tazminat talebinde bulunun. Madde bağımlısı ne demek ya?
Bakıcı tutarsınız ya da kreşe verirsiniz çocuğu, yeni bir hayat kurarsınız. Bunu yapan ilk kişi siz olmazsınız yani. Ailenize muhtaç değilsiniz.

Kusura bakmayın ama şahsi fikrim çok saçma bir karar almışsınız. Eşinizin madde bağımlısı olduğunu ispatladığınızda rahatça boşanabilirsiniz. Kadın sığınma evleri var oralara başvurun. Çocuğunuz varmış üstelik madde bağımlısı baba ile yaşamalarını geçtim anne babanın 0 iletişim ile yaşadığı bir evde büyümeleri sizce onlar için sağlıklı mı? Siz zaten kendinizce kararınızı vermiş uygulamaya geçmişsiniz. İşe yarayacak mı diye sormuşsunuz ama anlamadım beklentiniz nereye varması ne için işe yarar mı diye soruyorsunuz?

Daha once actim bosanamadik. Lutfen halden anlayin.caresizim suan para biriktiriyorum. Bnde kurtulmk istiyorum ama olmuyor olduramiyoruzp

Oyle bisi olmaz. Bugune kadar vermedi. Icince sıkınti yok icmeyince var. Sinirli oliyor ama bitek bana. Cocuga bugune kadar sesinu bile yükseltmedi

Evet doğru mu hatırlıyorum dedim, doğruymuş. Çocuğunuz eşinizin odada bıraktığı sigara izmaritini yemişti değil mi? O sebeple rahatsızlanmıştı. Zarar vermediğine inanıyorsanız hala birşey diyemiyorum. Sağlıklı düşünmeye başlarsınız umarım en kısa zamanda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…