- 4 Ağustos 2015
- 24
- 14
- 43
- Konu Sahibi serpilll81
Merhabalar istanbulda karin germe ameliyati için önerebileceginiz doktorlar var mi ??karnini gerdiren bayanlar yazarsa cok sevinirim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer konuya yazdiğim gibi ercan karacaoğlu ve tugrul maral bir de yakup avsar var bende cok kararsizim ama artik karar vermem gerekiyoBende bu aralar bir tanidigim icin vücut (karin, kol vs.) operasyonlarinda gercekten isinde basarili bir doktor ariyorum...Kendisi 60kg kadar kilo verdi, türkce bilmiyor, burdaki doktorlarin yaptigi is de ortada... Eger (resimli) bir sekilde bilgi verebilen olursa cok sevinirim. Üye olma imkani dedigim gibi dilden dolayi yok, ayrica resim konusunda güvensizlik olmasin diye, ben arastiriyorum...
Diğer konuya yazdiğim gibi ercan karacaoğlu ve tugrul maral bir de yakup avsar var bende cok kararsizim ama artik karar vermem gerekiyo
Merhaba gecmis olsun volkan beye ne yaptirdiniz ? Resimleriniz varmimerhaba ben esteworld Serdar volkan otrakçı oldum ve süper oldu kendisi yeni nesil bir doktor olduğu için ne istediğinizi anlıyor şu an görüntümden son derece memnunum görüşmeler ücretsiz buda artı bir durum zaten ve dünya tatlısı asistanı kevser herkonuda yardımcı
hem burun hemde karın ve yanları gerdirdim ve geçen haftada yüzüme yağ enjekte ettirdim tüm ameliyatlarımdan da son derece memnunum düzdüz bir karnım ve gergin yanlarım var artık:)))))) resim paylaşmıyorum maalesef üzgünümMerhaba gecmis olsun volkan beye ne yaptirdiniz ? Resimleriniz varmi
Tüm bu işlemler kaca mal oldumerhaba ben esteworld Serdar volkan otrakçı oldum ve süper oldu kendisi yeni nesil bir doktor olduğu için ne istediğinizi anlıyor şu an görüntümden son derece memnunum görüşmeler ücretsiz buda artı bir durum zaten ve dünya tatlısı asistanı kevser herkonuda yardımcı