Karin germe için doktor tavsiyeleri !!

Bende bu aralar bir tanidigim icin vücut (karin, kol vs.) operasyonlarinda gercekten isinde basarili bir doktor ariyorum...Kendisi 60kg kadar kilo verdi, türkce bilmiyor, burdaki doktorlarin yaptigi is de ortada... Eger (resimli) bir sekilde bilgi verebilen olursa cok sevinirim. Üye olma imkani dedigim gibi dilden dolayi yok, ayrica resim konusunda güvensizlik olmasin diye, ben arastiriyorum...

Bende bu aralar bir tanidigim icin vücut (karin, kol vs.) operasyonlarinda gercekten isinde basarili bir doktor ariyorum...Kendisi 60kg kadar kilo verdi, türkce bilmiyor, burdaki doktorlarin yaptigi is de ortada... Eger (resimli) bir sekilde bilgi verebilen olursa cok sevinirim. Üye olma imkani dedigim gibi dilden dolayi yok, ayrica resim konusunda güvensizlik olmasin diye, ben arastiriyorum...
Diğer konuya yazdiğim gibi ercan karacaoğlu ve tugrul maral bir de yakup avsar var bende cok kararsizim ama artik karar vermem gerekiyo o_O

Diğer konuya yazdiğim gibi ercan karacaoğlu ve tugrul maral bir de yakup avsar var bende cok kararsizim ama artik karar vermem gerekiyo o_O

Cok sagol canim benim üsenmeyip iki yere birden yazmissin... Umarim bir gün benimde sana bir yardimim dokunur:KK15: Ercan Karacaoglu'nu duydum, ama ben baska birisi icin bile olsa, kendim icin arastirirmis gibi arastiriyorum...Bu Doktoru önerenler var, ama sonuc icin "daha iyiside" olabilirdi diyenlerde var. Yakup Avsar ne kadar basarili bilmiyorum, sadece pahali oldugu yaziliyor devamli...Tugrul Maral hakkindada negatif yorumlar okudum...
Karar verdiginde / ameliyat oldugunda bilgilendirirsen cok sevinirim, simdiden dualarim seninle, insallah hersey istedigindende güzel olur:KK200:

Tskler güzel dileklerin için cnm. Diğer yazdiğimiz konuda da herkes yardimci olmaya calisiyo umarim bi yanliş anlaşilma yoktur :KK54::KK15:

merhaba ben esteworld Serdar volkan otrakçı oldum ve süper oldu kendisi yeni nesil bir doktor olduğu için ne istediğinizi anlıyor şu an görüntümden son derece memnunum görüşmeler ücretsiz buda artı bir durum zaten ve dünya tatlısı asistanı kevser herkonuda yardımcı

merhaba ben esteworld Serdar volkan otrakçı oldum ve süper oldu kendisi yeni nesil bir doktor olduğu için ne istediğinizi anlıyor şu an görüntümden son derece memnunum görüşmeler ücretsiz buda artı bir durum zaten ve dünya tatlısı asistanı kevser herkonuda yardımcı
Merhaba gecmis olsun volkan beye ne yaptirdiniz ? Resimleriniz varmi

Merhaba gecmis olsun volkan beye ne yaptirdiniz ? Resimleriniz varmi
hem burun hemde karın ve yanları gerdirdim ve geçen haftada yüzüme yağ enjekte ettirdim tüm ameliyatlarımdan da son derece memnunum düzdüz bir karnım ve gergin yanlarım var artık:)))))) resim paylaşmıyorum maalesef üzgünüm

Merhaba Istanbulda karin gerdirme ameliyati icin tavsiye edebileceginiz doktor var mi hanimle ? Tesekkurler

Bende 11 inci ayda karin germe ve yag aldirma istiyorum iki doktor arasinda kararsiz kaldim dr elif eren taniyan varmi lütfen bana yardimci olurmusunuz

Tüm bu işlemler kaca mal oldu

X