• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARIN GERME VE liposuction

Her yerimde izler var tüp mide izi göğüs küçültme izi. Sezeryan belli değil zaten. Eee doğumlardan çatlaklar. Bir kısmı karın germe ile giderde işte benim şansıma onuda beceremeyen dr denk gelir. Yeni göbek deliği yaptılarmı ?
Yaptılar canım yani baya izin varmış minimuma iner belki

Ama zor bi süreç hani bende o kadar takıntı yaptım okudum ettim felan girdim ameliyata am acısı felan değilde sonrasındaki süreç çok zorladı beni 1 ay olacak hala uzun mesafe yürüyemiyoum daha tam dik değilim hani ilk zamanlar zaten hep birine ihtiyaç duyuyorsun hani suan ben nabtım kafasından zaman zaman çıkamıyorum açıkçası

Ben acıdan dolayı korkuyorum. Birde iz istemiyorum .tüp mide oldum dr bana tüp mide daha acılı. Ona dayandıysan bunada dayanırsın dedi. Sezeryan da oldum iki kere. Sezeryanlarımda zordu mesela. Onda az kesik var ve bir haftaya geçiyor ama karın germe daha uzun sürüyor dik yürüyemiyoruz diye okudum.aydınlatırsanız sevinirim.
İlk iki gün aşırı zordu benim için, ikinci gün taburcu oldum eve gelince daha rahattim ama ağrı acı devam ediyor tabiki 5. gün drenler çıkınca çok rahatladım, geçen hafta salı olmuştum ben tam bir hafta oluyor bugün iki gündür ağrı kesici kullanmıyorum ama gerginlik devam, eğik yürüme devam, oturup kalkarken özellikle zor, gülmek öksürmek hapşırmak asla istemem bütün dikişleri hissediyorum acısını.
Evdekinlere kızıyorum beni güldürmeyin diye 😅
Ben 7. Günden bildiğiniz duba gibiyim yanlarim göbeğim mide kısmi heryerim şiş kendimi michelin lastiği gibi hissediyorum ödemin çabuk inmesi için ne yapabilirim yardımcı olun bana🫩

Ama zor bi süreç hani bende o kadar takıntı yaptım okudum ettim felan girdim ameliyata am acısı felan değilde sonrasındaki süreç çok zorladı beni 1 ay olacak hala uzun mesafe yürüyemiyoum daha tam dik değilim hani ilk zamanlar zaten hep birine ihtiyaç duyuyorsun hani suan ben nabtım kafasından zaman zaman çıkamıyorum açıkçası
Canım bende senin gibiyim ne yaptım ben kafsindayim sonra kendimi rahatlatiyorum yaza nasıl gireceğini düşün diye , benim raporum 1 ay, 1 ay sonra ise baslayabilir miyim ki masa başı

İlk iki gün aşırı zordu benim için, ikinci gün taburcu oldum eve gelince daha rahattim ama ağrı acı devam ediyor tabiki 5. gün drenler çıkınca çok rahatladım, geçen hafta salı olmuştum ben tam bir hafta oluyor bugün iki gündür ağrı kesici kullanmıyorum ama gerginlik devam, eğik yürüme devam, oturup kalkarken özellikle zor, gülmek öksürmek hapşırmak asla istemem bütün dikişleri hissediyorum acısını.
Evdekinlere kızıyorum beni güldürmeyin diye 😅
Ben 7. Günden bildiğiniz duba gibiyim yanlarim göbeğim mide kısmi heryerim şiş kendimi michelin lastiği gibi hissediyorum ödemin çabuk inmesi için ne yapabilirim yardımcı olun bana🫩
Teşekkürler bilgiler için. İnş sizde hemen toparlanırsınız.. bir ay uzun süre işe başlarsınız bence.

Back
X