KARIN GERME VE liposuction

Yaptılar canım yani baya izin varmış minimuma iner belki

Ama zor bi süreç hani bende o kadar takıntı yaptım okudum ettim felan girdim ameliyata am acısı felan değilde sonrasındaki süreç çok zorladı beni 1 ay olacak hala uzun mesafe yürüyemiyoum daha tam dik değilim hani ilk zamanlar zaten hep birine ihtiyaç duyuyorsun hani suan ben nabtım kafasından zaman zaman çıkamıyorum açıkçası

İlk iki gün aşırı zordu benim için, ikinci gün taburcu oldum eve gelince daha rahattim ama ağrı acı devam ediyor tabiki 5. gün drenler çıkınca çok rahatladım, geçen hafta salı olmuştum ben tam bir hafta oluyor bugün iki gündür ağrı kesici kullanmıyorum ama gerginlik devam, eğik yürüme devam, oturup kalkarken özellikle zor, gülmek öksürmek hapşırmak asla istemem bütün dikişleri hissediyorum acısını.
Evdekinlere kızıyorum beni güldürmeyin diye
Ben 7. Günden bildiğiniz duba gibiyim yanlarim göbeğim mide kısmi heryerim şiş kendimi michelin lastiği gibi hissediyorum ödemin çabuk inmesi için ne yapabilirim yardımcı olun bana🫩

Canım bende senin gibiyim ne yaptım ben kafsindayim sonra kendimi rahatlatiyorum yaza nasıl gireceğini düşün diye , benim raporum 1 ay, 1 ay sonra ise baslayabilir miyim ki masa başı

Teşekkürler bilgiler için. İnş sizde hemen toparlanırsınız.. bir ay uzun süre işe başlarsınız bence.

Canım bende senin gibiyim ne yaptım ben kafsindayim sonra kendimi rahatlatiyorum yaza nasıl gireceğini düşün diye , benim raporum 1 ay, 1 ay sonra ise baslayabilir miyim ki masa başı
Başlarsın canım benim yarın 4 hafta oluyor eve geldim yeni çarşı gezdim hani bel ağrım oluyor ama yinede duramadım hani masa başı iş te hiç sıkıntı yaşamazsın

Sağol canım bnm cevabın için, senin ödemler nasıl oldu canım baya indimi bir ay dolunca resim atabilirmisin bana özelden canım ilk hafta ile 1 ay dolunca nasıl oluyor çok merak ettim hiç örnek bulamadım, ve ödemlerin inmesi için kendin birşey yaptın mı yada ilaç kullandin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…