Karıncalar yeni doğan bebeği canlı canlı yedi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Rusya'da yeni doğan bir bebek ormanda tek başına bırakıldı. Karıncaların canlı canlı yemeye başladığı zavallı bebek tesadüfen bulundu. Polis şimdi bebeği karıncalara yem olarak bırakan o aileyi arıyor.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Rusya'da bir adam, işe giderken ormandan geçen kısayolu kullanmaya karar verdiğinde ağlama sesi duydu. Sesin geldiği yöne ilerleyen adam, yaprak yığınının altında karıncalarla kaplı bir bebek buldu. Çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan bebeğin karıncalar tarafından yendiği belirlendi. Yaralı bebeğin halen göbek kordununun bağlı olduğu da görüldü.

Polis, 3 günlük olduğu tahmin edilen bebeğin eğer bulunmasa daha fazla hayatta kalamayacağını belirtti.Ailesi aranan bebeğin tamamen iyileşmesi bekleniyor.

http://www.milliyet.com.tr/ormanda-bu-halde-bulundu/dunya/detay/2068716/default.htm

ayyy kuzum ya ....
savunmasız o ya allahın belaları..........:KK62:

bunu yapan insan olamaz..neden bunlar çocuk sahibi oluyorlarda..isteyenler olamıyor..bende buna çok sinirleniyorum..anneyi bulup kısırlaştırmak lazım..:cry:

iyi ki bulunmuş ya gözlerinin haline bak, madem bırakcaksın çocuk esirgeme kurumunun falan önüne bırak, ormanda bebeği hayvanların yiyeceği belli bişey

ben bebek ve çoçuk içerikli haberlere tıklamıyorum ama birden açıldı sayfa.keşke okumasaydım.cidden kaldıramıyorum böyle şeyleri.çok manyakça ama sanki dünyada ki bütün bebekleri ben doğurmuşum gibi hissediyorum.
allahım merhamet versin hayvanlar bile yavrusuna sahip çıkıyor,

ben bebek ve çoçuk içerikli haberlere tıklamıyorum ama birden açıldı sayfa.keşke okumasaydım.cidden kaldıramıyorum böyle şeyleri.çok manyakça ama sanki dünyada ki bütün bebekleri ben doğurmuşum gibi hissediyorum.
bebeği ile mor çatıya sığınabilirdi bırakan,ailelerinden korkuyorlar,bebekte kendi canı kanı,cahiller,bir bebek için tüm herşeye göğüs gelinebilinir,beni yaşama bağlayan şey yavrum,rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın

ne kadar ağladım görünce. Of ya of rusya da olmuş olay.

ah yavrum yaaaa ne vicdansızlar var yaaaa biz karnımızdakine bişe olcak diye ödümüz kopuyo bu kadın dogurup ormana bırakmıs bu nası bişey yaaa :KK43:

manyakça falan değil gayet doğal ve güzel bi içgüdü bence ama bilmiyorum nedendir bazı kadınlarda kendi yavrularına karşı bile yok bu içgüdü malesef

X