Karışık duygular içindeyim..

Ezgi3435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
12
3
31
Merhaba arkadaşlar.. Söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum.. Kötü gözle mi bakarsınız,beni anlar mısınız bilemiyorum,belki de aynı durumu yaşayan vardır. Ben üniversite öğrencisi bir kızım 22 yaşındayım son sınıfım. Sanıyorum ki hocama ilgi duyuyorum eminim yaşayanlar vardır. Ortaokulda,lisede hep olmaz mıydı? O yaşlarda olsa ilgi,hayranlık der geçerdim. Şuan hissettiklerim nedir anlamlandıramıyorum .. Beğeni,hayranlık mı diyorum kendime hayır cevabını alıyorum. Aşk desem bilmiyorum.. Hocamla aramızda 9 yaş var belki daha fazla olsa buna hayranlık diyebilirdim. Bazı arkadaşlarım da bana sürekli " hoca seninle ilgileniyo,sana bakıyo" diyerek düşüncelerimi güçlendirdi. Dikkat ediyorum derste sürekli göz göze geliyoruz ders anlattığı için göz teması kuruyo diyorum ama anlık bakışmalar değildi bunlar en sonunda gözlerimi kaçırıyorum. Ve sürekli "naber,nasıl gidiyo,okuldan sonra çalışıcak mısın,okumaya devam mı ediceksin" gibi sorularına maruz kalıyorum. Kesinlikle kötü niyetli ya da apkın olarak nitelendiremeyeceğim kadar düzgün,sessiz,sakin birisi.Mülayim diyebilirim.. Etraftan da sürekli "yan yana geldiğinizde hoca-öğrenci gibi durmuyorsunuz" yakıştırmalarını çok alıyorum. Kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum. Son zamanlarda özellikle hep onu düşünüyorum,aklımdan hiç çıkaramıyorum. .... Kıymetli yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum. Sevgiler..

olabilir neden olmasın:)
Ya dimi gerçekten ama :) hani insan bazen gerçekten hisseder ya.. Bu gerçekten bir his mi yoksa istediğim için o yönde hayallerim mi adlandıramıyorum ama sanki ikimizi gelecekte bir evin içinde görüyorum sanki yemin ediyorum. Bu duygularımın farkına varmadan önce de içimde öyle bi his vardı. Ona hocam gözüyle bakarken de bunu hissediyodum. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin..

Ya dimi gerçekten ama :) hani insan bazen gerçekten hisseder ya.. Bu gerçekten bir his mi yoksa istediğim için o yönde hayallerim mi adlandıramıyorum ama sanki ikimizi gelecekte bir evin içinde görüyorum sanki yemin ediyorum. Bu duygularımın farkına varmadan önce de içimde öyle bi his vardı. Ona hocam gözüyle bakarken de bunu hissediyodum. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin..
amiiin:)
hayal kurmak çok güzel ama kesinlikle olmazsa hayırsızmış demeyi de bil lütfen:)
inşallah gönlüne göre olur ^_^

amiiin:)
hayal kurmak çok güzel ama kesinlikle olmazsa hayırsızmış demeyi de bil lütfen:)
inşallah gönlüne göre olur ^_^
Tabii ki de öyle :) o yüzden kendimi kaptırmamaya duygularımı kontrol etmeye çalışıyorum. Hayırlısı ileri,hayırsızsa geri :). Çok teşekkür ederim canım o kadar iyi geldi ki yorumların :)

X