karısını aldatan erkek

lou salome

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3.384
8.626
bunlara ne yapmalı sizce? karısına söylenmeli mi?

türk kadını genelde "ayyy hülya avşar da aldatıldı, nolcak canım, boşanmayayım. biraz kapris yapıp affedeyim" diyip sineye çekmeye hazır olduğundan, kötü olan yine bu durumu o kadına söyleyen mi olur yoksa? (ekonomik özgürlüğü olmayıp çaresizliğinden evliliğini sürdürenleri tenzih ederim)

bir de neden adamı pek suçlamaz bu toplum? genelde 2. kadını suçlar. oysa karısına ve varsa çocuklarına bağlılık sözü vermiş olan adamdır, dışardaki kadın değil.

son sorum; evlilik monotonlaştığı anda erkeklerin gözü genelde dışarı kayıyor. o erkekler, başka kadınlara yalvarıp peşlerini bırakmadıkları halde, neden "kesin o yelloz kocamın peşini bırakmamıştır" deniyor?

Son düzenleme:
Birinciyi başka kadın için bırakan adam o kadınıda diğeri için bırakır... Bizler hemcinslerimizin salaklığına şeyapıyoruz yani..aslında yine kadın dayanışması yelloz diye hitap ettiğiniz o kadınlar da aldatılıyor bunu onların beynine sokmak tüm amacımız:KK14:

Cunku ayni yastiga bas koydugun adamin serefsiz oldugunu, hatali oldugunu, ailesini hice saydigini, evliligine deger vermedigini kabullenmek zor, baskasina suc atmak kolay. Sevilmemek, deger gormemek zor seyler, bunu kabullenmek yerine sucu 3.bir kisiye atmak en kestirmesi.

Ben 2.ci kadinlara 1 mg suc bulmuyorm. Kimse kimsenin evliliginden, yuvasindan sorumlu degil, kmse baska bir kadinin evliligini onemsemek zorunda da degil. Evine, yuvasina deger vermesi gereken, evlilik defteride imzasi olan sahis erkek. Sorumlu davranmasi gereken o.

Adam yuvasini onemsemiyorsa, baska bir kadin neden onemsesin ki, elin karisina ne baska birinin evliliginden?

"O" kadini suclasaniz bile ne olacak ki dostlar, o kadin ustunde bir yaptiriminiz, gucunuz yok ki. Serefsiz kocanina soz gecirin once derler adama.

Kadinlar yüzünden!!! Evli adamlarla iliskisi olanlar --> Kadinlar..... Dirdirdan adami evden sogutan --> Kadinlar.... Aldatan kocayi affeden --> Kadinlar... Erkektir o adi cikmaz diyen --> Kadinlar... Ogullarini bu dünyanin en önemli varligi gibi büyüten --> Kadinlar.... Aldatan kocayi kuzu yapip o s..k ayartmistir benim kocami diyen --> Kadinlar... Evlatlarim icin affettim diyen --> Kadinlar.... Ayyy daha sayamiycammmm...:KK14:

Kadinlar yüzünden!!! Evli adamlarla iliskisi olanlar --> Kadinlar..... Dirdirdan adami evden sogutan --> Kadinlar.... Aldatan kocayi affeden --> Kadinlar... Erkektir o adi cikmaz diyen --> Kadinlar... Ogullarini bu dünyanin en önemli varligi gibi büyüten --> Kadinlar.... Aldatan kocayi kuzu yapip o s..k ayartmistir benim kocami diyen --> Kadinlar... Evlatlarim icin affettim diyen --> Kadinlar.... Ayyy daha sayamiycammmm...:KK14:

Sefayi catan, kaymagi siyiran => erkekler

Bazıları ciddi ciddi mazoşist de ondan, hoşlarına gidiyor. Erkeğin bir günde 10 kadınla beraber olabilecek kadar "nefis" sahibi olduğuna inanan, erkeği bir robot gibi gören kesim var.

Erkek sorumlu olmalı doğru ama kadında ay çokta tın keyfime bakarım diyorsa o erkek ile aynıdır

Ha erkek de denmez karaktersiz olduğu için

Aldatan adama kızıyorum, birinci kadına da kızıyorum ikinci kadına da. Ama en çok insanların özel alanlarına burunlarını sokup acaba karısına söylesem mi diyenlere kızıyorum...

Bana göre ikisinin de bu dünyada yatacak yeri yoktur ama neden kadınlar daha suçlu görünüyor diye sorarsak kadın kadının halinden anlayıp hemcinsinin yerine kendini koymalı bu yüzden de daha suçlu görünüyor.

Çünkü kıymetli kocişlerinde kusur bulamıyorlar. İmzayı atan, sadakat sözü veren, evli olan erkek ama aldatınca hatalı olan 2. kadın ne hikmetse.

Halbuki kocişleri doğru düzgün adam olsa, 2. kadın üstüne atlasa bile hayır der. Demeyince işte bütün suç diğer kadına kalıyor.

Siz duymadiniz mi daha erkek aldatir, birsey olmaz yeterki kürkcü dükkanina geri dönsün. Hatta daha da degere biner. Adeta kavga konusu olur iki kadin arasinda. Türk toplumunda erkek olsaydiniz hic bunlari sorguluyor olmazdiniz. Melek eslerin sucu yok tabiki onlar beynine ve uckuruna sahip cikamazlar iste ne yapsin adamcagizlar. Bu mentalite belki birgün degisir ama o zamana kadar yasamayiz be bacim. Ondan hic sorgulamayin daha iyi.

Ben oyle bir durumla karsilassam soylemem tabi cunku KADINLAR HISSEDER...karisi mutlaka supheleniyordur gereksiz yere kimsenin aile sorunnlarinin icine atmam kendimi...diger soruna gelince bence altadanlar monoton yasam tarzindan degilde karaktersiz bir kisiligi oldugu icin aldatir.hic bir mazeret aldatma nedeni olamaz.yoktur boyle bir sey rahatsiz oldugun neyse bosanirsin ne nane yersen yersin...ayrica aldatmada en buyuk suc ikinci kadindir...kocayi ele gecirdiginden degil,karaktersiz adama uydugundan.kimse kimseye silah zoruyla metreslik yaptirmaz dimi?

X