Cilt Bakımı Ürünleri karmadan yagliya donuk ciltler icin gunluk krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
benim cildim karma fakat alnimda sivilce var. senelerdir alnim sivilce dolu ve asla ama asla gitmedi. minik minik sivilceler hep.
alnim disinda baska bi yerde sivilcem yok. asla gitmeyen sivilcelerle dolu alnim.

bende duzgun bi bakima baslamak istiyorum. bana gunluk kullanabilecegim cildime uygun krem onerirmisiniz
gunluk ve gece kremi de olabilir.
ama 200 tl gibi ucuk fiyatlar olmasin lutfen. 50-60 liraya kadar olabilir

benim cildim karma fakat alnimda sivilce var. senelerdir alnim sivilce dolu ve asla ama asla gitmedi. minik minik sivilceler hep.
alnim disinda baska bi yerde sivilcem yok. asla gitmeyen sivilcelerle dolu alnim.

bende duzgun bi bakima baslamak istiyorum. bana gunluk kullanabilecegim cildime uygun krem onerirmisiniz
la roche posay..

Öncelikle cildini iyi temizliyor musun? Çünkü cilt bakımının en temel basamağı temizlik. Ben 1 senedir la roche posay effacler duo kullanıyorum. Pek bi artısını göremedim ama nemlendirmesi güzel ve sivilce yapmıyor. Aynı serinin temizleyicisini de öneririm çok memnunum

La Roche Possay Effaclar ya da The Body Shop mavi, deniz yosunlu olan serinin nemlendiricisi.
Neutrogena yağsız nemlendirici de iyi daha uygun fiyatlı bütçelere.

Ama bunlardan önce ilk kural düzenli temizlik.

X