karmakarışığım..

ozgeoyku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
1.141
927
Merhabalar,

2 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim kıskanç insandır , herşeyi beraber yapmak ister .Bir kıyafet alacak olsam hediye bakacak olsam beraber bakalım alalım, der kıyafetime karışır diz üstü etek , elbise giydirmez. Burada kendisi tek başına yaşıyor , ailesi başka şehirde yaşıyor.
Normalinde biz dışarıda görüşecektik , fakat yengesi yemek hazırladığı için eve gelin demişler yolda giderken, ben sordum hani gelmediler mi diye yok biz onlara gideceğiz dedi. Dışarıda konuşulmuştu ne gerek var eve gitmeye dedim ,benimde yeni haberim oldu yemek hazırlamışlar gidelim dedi.İnsan en azından sorar yanında ben varım yani dedim.
Abisine gittik ve inanılmaz rahatsız edici konuşmalar var ( lan gibi). İki konuşmasından biri veya konuşmaya başlamadan önce lan gibi konuşmalar, ben bu tarz konuşmalardan hiç hoşlanmıyorum , abisi eşini kaç kere aldatışı ve yengesi ise 9 kadından sonra bana döndü diye marifetmiş gibi anlatması beni inanılmaz rahatsız etti. Düğün istedim maddi durumum yok , ablam , abim nikah yaptılar , bizde nikah yapalım dedi . Bir kaç zaman sonra tamam nikah yapalım ama nikah sonrasında da eğlence olsun herkes kendi cebinden karşılasın dediğimde ona da yanaşmadıydı olur mu öyle şey diye. benim en büyük hayalim düğün .Eşyaları ortak alacağız uyguna bakalım dedi , sonuçta beraber ödeyeceğiz makul olan güzel olan ne ise o alınır yani.Kredi kartı borcu olduğu için adım atamıyoruz , ailesi abisinin kredi kartlarını hep ödemişler ,arabanın camı kırılsa baba para gönder babamı göndermiş. Ama buna kredi kartın var mı dediğinde yook ben kullanmıyorum diye cevap vermiş. Zamanında ben abim için çok laf ettim söylesem bana konuşurlar diye söylemiyorum dedi.Tamamen gurur yapıyor . Ne zaman bişeyler yapabiliriz dediğimde ben sana zaman veremem diye konuştuydu .Ben ne ben size , ne de siz bana ayak uyduramayız yapamyız yani ayrılalım dedim. Seni çok şımartmışlar ,her dediğin olduğu için şimdi de yine aynı olsun istiyorsun numunelik insansın,sna ayak uydurmak zor zaten , sen kendini nerede görüyorsun , sendeki bu ego ne gibi cümleler kurdu bana

Hafta sonu Ne zaman bişeyler yapabiliriz dediğimde ben sana zaman veremem diye konuştuydu.Bu ayrılık konusu üzerine ben sana bana zaman söyle dediğimde ben sana zaman verememiştim ama şimdi sırf ayrılmak istiyorum diye seneye söz nişan için istiyorum ona göre hazırlığınızı yapın derim aileme dedi.(Bana göre).Abimi duydun onlarda 3 senenin sonunda yapmışlar dedi.

Bir ayrı konu ise en çok kafamı karıştıran ,geçenlerde ıphone 6 plus almak istediğimi söyledimfiyatını sordu söylediğimde ise bize para lazım dedi . Şaşırdım ve niye diye söylediğimde ise biz eşya taksiti ödeyeceğiz deyince bana mı güveniyorsun diye çıkıştım. Hafta sonu yine konusu olunca benim gibi telefon al o kadar para verilmez dedi Hani bu ilk konuşmamızda direk söylemiş olsa anlayacağım , telefonun fiyatı yüksek çünkü gerçekten. (Düşünüyorum şimdiden benim paramın hesabını yapıyor gibi sanki)

Yardımlarınıza çok ihtiyacım var ,Ayrılırsam pişman olur muyum onu bile bilmiyorum, Abisinin o tarz konuşmaları yüzünden de ayrılmak istemiyorum herkes bir değil. Kafayı yicem düşünmekten gerçekten.Öğlen gelip konuşmak istediğini söyledi.

para hesabı yapılan ilişkilerde malesef mutlu sona erilmiyor..

Mesela, karşındaki gerçekten işinde gücünde olsa maddi durumu sürekli dillendirmese, seninde ozaman iphone plus almaktan vazgeçmen lazımdı.. Senin paran, benim paramdan ziyade bizim paramız olması gerekiyordu..

bende telefona çok para vermeye karşıyım. evet bencede parana güveniyor ama bu devirde eşinin parasına çalışmasına güvenmeyecek insan çok az (benim eşimde dahil) çünkü hayat şartları zor. bende düğün değil nikah yaptım benim eşimde eğlenceye yok mok dedi ama benı kırmadı sonra bi mekan tuttuk gittik konuştuk kişi bası 50 tl herkes kendi ödedi ki çağırırken sölüyosun zaten isteyen geliyor çokta güzel eğlendik. erkek öyle ay olurmu ayıptır misafire ödetilirmi ama napalım yeni evliyiz para lazım artık herkes bu şekilde yapıyor. ama seninki biraz katı gibi geldi bana

para hesabı yapılan ilişkilerde malesef mutlu sona erilmiyor..

Mesela, karşındaki gerçekten işinde gücünde olsa maddi durumu sürekli dillendirmese, seninde ozaman iphone plus almaktan vazgeçmen lazımdı.. Senin paran, benim paramdan ziyade bizim paramız olması gerekiyordu..

Bana ilk konuşmamda dese ki çok pahalı benim gibi telefon al , bozulan bir şey kendini sıkıntıya sokma dese gerçekten anlarım . Eşya taksiti ödeyeceğiz bizde zaman belli değil nişanlı değiliz niye öyle söyledi yani.her konuda bnim maddi durumum yok diye söyleyip duruyor

Her şeye de "abimler de öyle yapmış" diye cevap vermesi de çok hoş yani. Referansı mükemmel abisi.
Dokuz kadın yolda, hazırlan bence bacım.

o abimler öyle yapmış demesi zaten beni çıldırtan nokta. Nikah yaptılar ee kız istemedi ise benim suçum ne?
yavaş söyle canım kalbim var benim

aynen bide tarih olsa ortada tamam. tarih veremem diyor. ya bide şu eşyada ortak ödemede inanın çok problşem çıkıyo bırakın adette ne varsa herkes alacağını alsıan :)

bende telefona çok para vermeye karşıyım. evet bencede parana güveniyor ama bu devirde eşinin parasına çalışmasına güvenmeyecek insan çok az (benim eşimde dahil) çünkü hayat şartları zor. bende düğün değil nikah yaptım benim eşimde eğlenceye yok mok dedi ama benı kırmadı sonra bi mekan tuttuk gittik konuştuk kişi bası 50 tl herkes kendi ödedi ki çağırırken sölüyosun zaten isteyen geliyor çokta güzel eğlendik. erkek öyle ay olurmu ayıptır misafire ödetilirmi ama napalım yeni evliyiz para lazım artık herkes bu şekilde yapıyor. ama seninki biraz katı gibi geldi bana

bende çok karşıyım gerçekten ama çalışan insanım yani almak en doğal hakkım , o ödemeyecek sonuçta.hayat şartları tabiki zor herşey beraber yapılıyor ,nikah sonrası yemek dediğimde olmaz öyle şey dedi.haftasonu söylediğimde ee mekanı kapatıcaz diye anladım dedi ,hem borç olmasın istiyorsun hem de gelenlern parasını karşılıcaz o zaman ne anlamı kaldı ki giderim salonda düğünümü yapar ailelerimizle oluruz dedim yani

aynen bide tarih olsa ortada tamam. tarih veremem diyor. ya bide şu eşyada ortak ödemede inanın çok problşem çıkıyo bırakın adette ne varsa herkes alacağını alsıan :)

onu dün dedim yatak odasını ben alıp payıma düşeni alacağım gerisi sana ait dediğimde hani beraber alcaktık diye söylendi

Bu iş patlar bence.

Ailenin ahlak anlayışı çarpık yenge 9 kumayla övünüyor, abi zaten bomba. Bu insanlardan soğumadın mı?

Sevgilin zaten garip bir cins, bence sen arayı yavaştan aç.

çok iyi düşünmelisin evlilik zor ve ailede çok önemli devamlı o ailesiylede muatap olacaksın

Bu iş patlar bence.

Ailenin ahlak anlayışı çarpık yenge 9 kumayla övünüyor, abi zaten bomba. Bu insanlardan soğumadın mı?

Sevgilin zaten garip bir cins, bence sen arayı yavaştan aç.

evden aradıklarında arkadan abi telefonun çaldığını duyduğunda ayvayı yedi demesi allahım nasıl bir aileye giriyorum diye içimden geçirdim buz gibi soğudum

sende ufacık bi şüphelenmende eltinde bile destek alamayacaksın aman kıızm benimki 9uncu olur böle seler diyecek sana :KK43:

Maalesef burda hep sorunlar analatiliyor, okuyaninda eslerimizin veya sevgililerimizin iyi taraflari yok gibi geliyor yada anlatilmadigi icin o an sadece kötü taraflari düsünülüyor..
Su anlattiklarin üzeirnde balik bastan kokar derim, maddi acidan demiyorum ama sizin araniza senin benim diye girmis zaten.
En cok kafama takilan abisinin hareketleri, maalesef sadece eslerimizizle degil ailesiylede evleniyoruz. Esini aldatmis olmasi cok ürkütücü..

çok iyi düşünmelisin evlilik zor ve ailede çok önemli devamlı o ailesiylede muatap olacaksın

dedim canım onu da dedim ama işte onlarla mı evleneceksin sen benimle yaşayacaksın diyor ,tamam da birbirine gidip gelmeden olur mu sohbet ,muhabbet olmadan olur mu hiç

dedim canım onu da dedim ama işte onlarla mı evleneceksin sen benimle yaşayacaksın diyor ,tamam da birbirine gidip gelmeden olur mu sohbet ,muhabbet olmadan olur mu hiç
3 aylık evliyim benimkide öyle diyordu ama öyle olmuyor. illaki içlerinde oluyorsun helede oturacağınız yere yakınsa

aaa böyle birşeyide ilk defa duydum:) peki gelenler takı takıyor mu?

:KK24::KK24::KK24::KK24: hadi sana güle güle. kendini kaf dağında gören kendisi seni hep ezmeye çalışan kendisi hala üste çıkıyor ya.

aaa böyle birşeyide ilk defa duydum:) peki gelenler takı takıyor mu?
takı nihata takılıyor zaten canım törenli nikah yapıyorsun sonra sevdiğin insanlarla zaten nikah öncesi konuşup şu mekanı tuttun şu kadar ücretli gelirmisiniz deyip ona göre plan yapıyorsun orda herkes kendi parasını veriyor eğleniyorsun. tabi mekan sahibiyle konuşulmalı ücret önceden alınmalı yoksa sana patlar :)

Maalesef burda hep sorunlar analatiliyor, okuyaninda eslerimizin veya sevgililerimizin iyi taraflari yok gibi geliyor yada anlatilmadigi icin o an sadece kötü taraflari düsünülüyor..
Su anlattiklarin üzeirnde balik bastan kokar derim, maddi acidan demiyorum ama sizin araniza senin benim diye girmis zaten.
En cok kafama takilan abisinin hareketleri, maalesef sadece eslerimizizle degil ailesiylede evleniyoruz. Esini aldatmis olmasi cok ürkütücü..
çok düşüncelidir , değer verir, çok sever ama bu durumları da göz ardı edemem malesef ki.
ama daha ortada ne nişan ne eşya borcu bile olmadan bize para lazım demesi daha ürkütücü değil mi canım.aldatmayan erkek yoktur istisnalar kaideyi bozmaz ama bunu da daha evine ilk gelen insana düpedüz anlatılır mı bana bile lanlı konuşan insan.
Ben ayrılmak istiyorum dediğimde bende hayatıma mantığıyla hareket eden insanı istemiyorum dediydi.
ailenin sana yakışır birini mi buldu dedi bir nsan neden ayrılmak ister dedi,ne değişti diyor abinin olan konuşmalarını söylesem de onlar olamaz diyor ,altında başka bir şey arıyor

X