- 18 Mayıs 2015
- 231
- 73
- 35
- Konu Sahibi tagsforlikes
Merhabalar. Bi arkadasimin sorunu hakkinda sizlerden yardim istiyoruz. Arkadasim bi cocukla gorusuyordu ama cocuk baslarda pek yanasmadi ama bunlar bulusunca cocuk bayaa begendi arkadasimi ama cocuk hem istiyor hem istemiyor gibiydi. Hatta arkadasimin is yerine gelip bu kiz benim manitam diyecegim diye yari saka yari ciddi espriler falan yapmis. Arkadasimda baya ustune dustu bu cocugun hatta cocuk cok fazla uzerime gelme falan demis bu ona ragmen ilgileniyodu surekli. Bugun arkadasima arkadas kalalim beni bana birak bi sure senide kirmak istemiyorum demis arkadasimda nicin demis oda sanane nicinse nicin sana aciklama yapmak zorunda degilim diyince arkadasimda ikili iliskiyle ilgili mi demis oda evet demis arkadasim kotu olmus ama cocuk buna 3 senedir kimseyle gorusmedigini soylemis ve bahsettigi kisiyle 1.5 aydir ayri olduklarini ve karar aramasina olduklarini konusmadiklarini soylemis arkadasim aglayarak aradi beni anlatti. Cocuga demis ki bana 3 senedir kimse olmadigini soyledin neden yalan soyledin diyince oyle istedim gibi kustahca cevap vermis. Cocugun iliskiden korktugunu ama arkadasimida birakmak istemedigini anliyordum ama bunun gercek olmadigini dusunuyorum bence sirf arkadasim uzerine dusup rahatsiz etmesin bi sure kafa dinlemek icin yaptigini dusundum ama arkadasima unut bitti artik dedim. Cocuk yalan soyluyor bence. Arkadasimsa yikildi ama toparla kendini dedim baskasi varmis dedim. Cok serefsiz insanlar var gercekten