Karmakarışık bir erkek, ve sonunda üzülen ben..

Hera34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
384
386
Merhaba herkese. artık öyle bir hale geldim ki.. Düşündükçe daha çok içine batıyorum sıkıntının..
Dün gece ilişkim bitti.. İlişki içerisinde kıskançlıklarım da oldu ancak her birini mantıklı şekilde açıklamaya çalıştım erkek arkadaşıma, kendimi dizginledim, dur dedim, sakin ol..
Ayrılık sebebi olarak, ben kimseye bağlanamıyorum dedi bana..evime dahi bağlı değilim.. bugüne kadar hiç ciddi ilişkim olmadı, bir tane uzun ilişkim var yalnızca o da oldukça travmatik bir ilişkiydi zaten..
benim kıskançlıklarım mı bu hale getirdi bizi dedim, hayır, kıskançlıkların bir ilişkiyi bitirebilecek kadar sorun yaratmadı dedi.. Bir başkası mı var peki dedim.. Hayır yok dedi, senden sonra bir başkasının arayışlarına da girmeyeceğim.. travmatik olduğunu söylediği ilişkide karşı taraf biraz baskıcı davranmış, kıskançlık krizleri vs. ler ile.. ben onları yapmamaya çalıştım, elimden geldiğince de birçok şeye katlanmak zorunda kaldım.. Çünkü sevdim.. Aramızdaki iletişimin sonsuza dek bitmediğini söyledi bana, sarılarak vedalaştık.. Hatta bana dedi ki: eğer bir çözüm bulursan, bazı şeyleri düzeltmek adına, ara beni söyle, gerekiyorsa deneyelim.. Ama bu şekilde yorgunken devam etmek oldukça zor olacak, ve de sonunda kırılacaksın, nefret ederek ayrılacaksın..

Evet çoğu zaman erkekler yalan söylerler, bağlanamıyorum yalanı altına saklanırlar biliyorum..
ama ilişkimizin başından beri, zaten korkularından bahsediyordu.. başta herşey çok güzel gider, sonra herşey kötü hale gelir diyerek.. (Ekleme: Korkularından uzak tutmaya çalıştım hep onu.. o nedenle de elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım..)
Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
Başta ayrılacığınızı biliyo gibi anlatmışsın eğer öyleyse neden başlattınzo_O

İlişkimiz başladıktan sonra öyle cümleler kurmaya başladı..
Ve korkmasının saçma olduğunu, her ilişkinin sorunlu olmayacağını anlatmaya çalıştım her zaman..
Önceki ilişkisinde yaşadığı şeylerden dolayı böyle konuştuğunu düşündüm, sevdim ve de elimden geleni yapmaya çalıştım.. O nedenle başladı ve de o nedenle devam etti:KK42:

İlişkimiz başladıktan sonra öyle cümleler kurmaya başladı..
Ve korkmasının saçma olduğunu, her ilişkinin sorunlu olmayacağını anlatmaya çalıştım her zaman..
Önceki ilişkisinde yaşadığı şeylerden dolayı böyle konuştuğunu düşündüm, sevdim ve de elimden geleni yapmaya çalıştım.. O nedenle başladı ve de o nedenle devam etti:KK42:

Şuan ablamda böyle bir ilişkide onu ikna etmeye çalışıyo.Aslında dediği doğru sonra nefret edip ayrılcaktınz en azından iyihatırlıyo olucaksn.İnsanın karşısına çıkan herşey bir amac içindir.Bence düşün ve bunun sana ne öğrettiğini bul atlatmaya bak.Yaptığın hataları tekrarlama yeter o sana Hoppa

Şuan ablamda böyle bir ilişkide onu ikna etmeye çalışıyo.Aslında dediği doğru sonra nefret edip ayrılcaktınz en azından iyihatırlıyo olucaksn.İnsanın karşısına çıkan herşey bir amac içindir.Bence düşün ve bunun sana ne öğrettiğini bul atlatmaya bak.Yaptığın hataları tekrarlama yeter o sana Hoppa

Doğru diyorsun aslında ama, yıllardır sevmeyi unutup yeniden sevebildiğini gördüğünde.. Karşındaki adamın göründüğü halinden çok, gözlerinin ardındakini görmeye çalışıyorsun :) Umut işte.. Bir de hisler.. Hayatıma girdiği andan itibaren onu geleceğimde bir yerde hissetmiş olmam benim canımı acıtan tek şey..

Doğru diyorsun aslında ama, yıllardır sevmeyi unutup yeniden sevebildiğini gördüğünde.. Karşındaki adamın göründüğü halinden çok, gözlerinin ardındakini görmeye çalışıyorsun :) Umut işte.. Bir de hisler.. Hayatıma girdiği andan itibaren onu geleceğimde bir yerde hissetmiş olmam benim canımı acıtan tek şey..
Sana değer vermiş biraz belli.Vermese üzer uzartır zaman geçirir bırakır üzme kendini daha neleerrr görürüsün :KK60:

Sana değer vermiş biraz belli.Vermese üzer uzartır zaman geçirir bırakır üzme kendini daha neleerrr görürüsün :KK60:
Teşekkür ederim :)
Değer verdiğini biliyorum ama.. bu kadar çabuk pes etmesine kızdım çok.. Bakalım, zaman neler gösterir onu da bilemiyorum ama..
Onun ardından hayatıma birileri çok da kolay giremeyecek onu biliyorum..

Teşekkür ederim :)
Değer verdiğini biliyorum ama.. bu kadar çabuk pes etmesine kızdım çok.. Bakalım, zaman neler gösterir onu da bilemiyorum ama..
Onun ardından hayatıma birileri çok da kolay giremeyecek onu biliyorum..
Benm konuyada bakar mısın bi sıcak kanlı ile başlıyor seninkinin altında.Bende dertliyim biraz :KK14:

Merhaba herkese. artık öyle bir hale geldim ki.. Düşündükçe daha çok içine batıyorum sıkıntının..
Dün gece ilişkim bitti.. İlişki içerisinde kıskançlıklarım da oldu ancak her birini mantıklı şekilde açıklamaya çalıştım erkek arkadaşıma, kendimi dizginledim, dur dedim, sakin ol..
Ayrılık sebebi olarak, ben kimseye bağlanamıyorum dedi bana..evime dahi bağlı değilim.. bugüne kadar hiç ciddi ilişkim olmadı, bir tane uzun ilişkim var yalnızca o da oldukça travmatik bir ilişkiydi zaten..
benim kıskançlıklarım mı bu hale getirdi bizi dedim, hayır, kıskançlıkların bir ilişkiyi bitirebilecek kadar sorun yaratmadı dedi.. Bir başkası mı var peki dedim.. Hayır yok dedi, senden sonra bir başkasının arayışlarına da girmeyeceğim.. travmatik olduğunu söylediği ilişkide karşı taraf biraz baskıcı davranmış, kıskançlık krizleri vs. ler ile.. ben onları yapmamaya çalıştım, elimden geldiğince de birçok şeye katlanmak zorunda kaldım.. Çünkü sevdim.. Aramızdaki iletişimin sonsuza dek bitmediğini söyledi bana, sarılarak vedalaştık.. Hatta bana dedi ki: eğer bir çözüm bulursan, bazı şeyleri düzeltmek adına, ara beni söyle, gerekiyorsa deneyelim.. Ama bu şekilde yorgunken devam etmek oldukça zor olacak, ve de sonunda kırılacaksın, nefret ederek ayrılacaksın..

Evet çoğu zaman erkekler yalan söylerler, bağlanamıyorum yalanı altına saklanırlar biliyorum..
ama ilişkimizin başından beri, zaten korkularından bahsediyordu.. başta herşey çok güzel gider, sonra herşey kötü hale gelir diyerek.. (Ekleme: Korkularından uzak tutmaya çalıştım hep onu.. o nedenle de elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım..)
Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum..

Kin ne derse desin seven adam terketmez....

Travmatik bi ilişki atlattıysa neden bunu zamana bırakıp biraz daha kendi yaralarını kendisi sarmayı denemedi ki bence bunu sana açıklasa sende saygı gösterirdin ama bu şekilde davranarak hem seni kırdı yıprattı hem işleri daha da çıkmaza soktu ve belkide eski ilişkisinden kalan yarasına bi yara bi üzüntü daha ekledi. Bu durum kırık yıkık dökük bir temelin üzerine insaat yapılamamasına benziyor.İlişkinin başında birbirinize vermediğiniz zamanı şimdi vermenizi tavsiye ederim Hoppa

En azından daha fazla üzmemis .Oyalamamis
Bu iliski bitmiş canım üzülme geçmiş olsun..

Travmatik bi ilişki atlattıysa neden bunu zamana bırakıp biraz daha kendi yaralarını kendisi sarmayı denemedi ki bence bunu sana açıklasa sende saygı gösterirdin ama bu şekilde davranarak hem seni kırdı yıprattı hem işleri daha da çıkmaza soktu ve belkide eski ilişkisinden kalan yarasına bi yara bi üzüntü daha ekledi. Bu durum kırık yıkık dökük bir temelin üzerine insaat yapılamamasına benziyor.İlişkinin başında birbirinize vermediğiniz zamanı şimdi vermenizi tavsiye ederim Hoppa

Doğru söylüyorsunuz.. Zamanında gelip bana söyleseydi hiç bir şekilde canım yanmazdı bu kadar.. Ki ben kendisine de söyledim hem de sürekli.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, seversin ama alışmak zordur ya da.. Bana karşı dürüst ol yeter diye.. 30 yaşında bir adamın bu yaşa kadar hep bu şekilde ilişkilerinin olması da çok korkutucu.. Diyorum ya sürekli birilerini kıra kıra, yok ola ola devam edecek.. Sonunda ne kalacak ki elinde?

Canım kısmet diyorlar ya hep ona inanırım ama Rabbim size yardım etsin bu anlasmazliklari ayriliklari aşmanız icin :KK56:
AMİN! Dilerim hayırlısı neyse onu yaşatır bize.. Sabretmek dışında bir şey yapamaz oldum zaten, uykularım artık karmakarışık ki.. Aynı aklım gibi..:KK14:

Ah be güzelim.. Üzüldüm ayrilmis olmana ama "suan" en hayirlisi budur belkide. Basladiginda ne gibi hatalar yapmis bu adam emin degilim (eski bir iliskinin izlerini silmeden hazmetmeden yeni birseye atilmak gibi) ama dogru anladiysam okudugum kadariyla giderken düzgün gitmis sanki. Acik acik, dürüstce gitmis, kapris yapmadan trip atmadan. Kirmadan dökmeden. Bunu gör lütfen.

Iki hafta ver kendine. Vücudun yaralari iyilestirmesiyle ayni sürectir bu biliyor musun. 2-3 Hafta icerisinde vücut kendini, yaralarini onarir. Ruhun da ayni süreci kullanmasi ilginctir. Gece uyudugumuzde beyin kendini sifirlar. Uyku halinde beynimiz gün asiri birikmis bütün kirli, zararli bilgileri birer birer atmak icin yogun bir calismaya girer. Aslinda bilincimiz, vücudumuz ve ruhumuz yaratilis itibariyle kötüyü ve bize iyi gelmeyeni dislamakla proglanmis.

Biz kadinlar da altinci his denen birsey var. Onu bir dinlesek bu kadar canimiz yanmayacak. Neyin seline kapilarak unutmusuz yada gömmüsüz bu altin degerindeki güdüyü bende bilmiyorum.

Hissettiklerini cok iyi anlayabiliyorum ve cokta üzülüyorum senin icin. Cünkü bilirim o yanginin verdigi aciyi.

Üc gün evvel benimde 1 yillik iliskim bitti. Daha düne kadar icim disima cikti aglamaktan. Bugün biraz daha iyiyim.

Herseyden önce kendine saygili davran. Kendine iyi davran. Biz kadinlar bir erkegin pesinde sürüklenirken kendimizden uzaklasmayi cok iyi beceriyoruz, baskasinin yüreginde kaybolabiliyoruz hic düsünmeden. Yüregine dön kendine dön geri.

Sabret et.. Gececek emin ol.

o değil de,adamın dürüstlüğüne hem şaşırdım hem hoşuma gitti.
yani açıkça belirtmiş herşeyi.
buralarda çok denk gelmişsinizdir, önceleri çok sevip üstüne düşüp sonra hiçbir açıklama yapmadan kendini geri çeken karşı tarafı üzen,kızdıran,işkence eden odunsuları..
eminim ki üzülüyorsundur, ama geçecek ve daha mutlu oldugun biriyle mutlaka karşılaşacaksın

X