karmakarisik durum

yingyang6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
98
7
Arkadaslar oncelikle merhaba,
Ben soze nasil baslasam pek bilemiyorum ama fikirlerinize ihtiyacim oldugu kesin.Şubat 2013te sosyal bir ortama yeni girmistim ve ve yeni tanistigim bircok insan oldu ve suandaki sevgilim tanistigimiz siralar ilgisini belli etmisti ama resmi olarak hoslandigini soylemesi mayis 2013 filandi sanirim.Bu insani 3 ay istemedim olmaz dedim o gozle bakmamistim etkilenmemistim.arkadasligimiz bozulmasin dedim yeni kurulmus bi arkadaslik vardi neticede ve sonrasinda bi baktm aslinda hoslaniyorum ve sans vermek istedim.beni cok sevdigini cok istedigini biliyordum cunku vazgecmedi ve kabul ettirene kadar gonlumu fethetmek icin bicok sey yapti.derken biz cikmaya basladik agustos 2013te.sosyal cevresi buyuk kisileriz biz taninan kisileriz yasadigimiz sehirde ve herkes sasirdi cunku insanlar gozlerinde beni cok buyuttukleri icin o kisiyle yakistirmadilar.sen soylesin boylesin o sana gore cirkin yada tipsiz diyen oldu ki ben ztn o pesimden kosarken sen bnm tipim degilsin bile dedm.anlamiyordu cunku... ama sonra baktim hayata bakis acimiz cok uyuyor cok egleniyoruz birlikte vs. 2013 agustostan beri bir iliskim var 2 yil olacak ve bu iliskiye daha cok karsi tarafin ilgisi sebebiyle baslamistim.sonra ayni yil kasim ayinda askere gitti benim zorumla biraz da.cunku hayallerimiz oldu kisa surede..askerden gelir is bulur vs diye.ben de ztn ogretmenim.ama daha atanamadim.askerdeyken ilk zamanlar cok agladim cok uzuldm ama sonra beni cok sıktı cok bogdu disari cikmami istemedi vs.ben burda hapisteyim sen de hapiste ol mantigina burundu.derken biz bi ayril bir baris..her ayrilmamda yanima izne geldi.duzeltip geri gidiyordu ama ben yeteri kadar sevmedigimi anlamistim..belki askerden gelmesini beklemem gerekti ama beklemedim cnku yalandan askim bocegim yapamadim.acikca soyledim baskalarina bakabiliyorum dedim bu seni aldatmak olur bunu kendime yapamam durust olamam dedim ve ayrildim gelmesine 1 ay kala..hayatima kimseyi almadm ama arkadaslarimla tatile gittm gezdim hoslananlar oldu olurmu acaba dediklerim oldu ama hayatima bir turlu alamadim.midem almadi...yeni biten bi iliski vardi sonucta..arkadaslarim da yanlis arkadaslardi aslinda..sonra askerden geldi ve yeniden istedi benle olmak.asla donmem dedigim kisiye döndm..ozamandan buzamana 1 yil oldu doneli...bu 1 yilda surekli gecmis konustuk surekli yuzume vurdu tatile gitmemi vs.yiprandik..travmaydi onun icin askerlik sureci..haksiz oldugumu bildigim icin vicdan yaptim agladm uzuldm.onu sevdikce yaptiklarima daha cok uzuldm.yaninda olmaliydim diye kendi kendime agladim.intikam icin mi benle diye bile dusundm ama intikam alacak olsa baska kotulukler yapardi..ve bu gecmis acma olayi simdilerde azaldi ama hayatin temposunda onun girdigi isin stresi benim devlete atanip atanmayacagimin stresi,surekli tartisma derken askinin azaldigini goruyorm.gozundeki perde kalkmis da gercekleri goruyor gibi..ask sevgi diye bana geldigi zamanlar biraz gercekci ol derdim ona.ask karin doyurmaz derdim.smdi ben o durumdayim o gercekci...askini saglamlastirmak icin ne yapmaliyim arkadaslar...sevmiyormusun diyorm sevmesem senle olmam diyor ama eskisi gibi de degil..beklentimi gordukce daha da itici mi geliyor bilmiyorm ama resmen ona yasattgimi yasiyorum.haftaici yogun calisiyor aksam cikiyor isten ama haftaici gormek istemiyor bence beni.mesela dun gorusmicekmiyiz dedigimde sıkbogaz etme beni firsat oldukca gorusuyorz iste dedi.ne istedigni anlamiorm..

Senin önce kendinle yüzleşmen kendine dürüst olup itiraf da bulunan gerekiyor .Ilgi hoşuna gitti evet dedin alistin sevdin hayal kurdun askere gitti gerçekler gün yüzüne çıktı ama baktın hayat istediğin gibi akmıyor bir kere daha onunla denedin bu sefer de o eskide olanları unutamadi çünkü sana gelirken gerçek duygularla geldi senin gibi ilgiye evet demedi sonuç zamanla aşki tabikide bitti heycan tabikide kalmadı (normal olarak herkes de oldugu gibi) gözlerinde ki perde acildi sonuç oda şimdi kendine itiraf etme asamasinda ettiği vakit Senle konuscak tir .malesef kadinlar ilgiye kapilıyor ve o ilgi azıcık azalınca bütün dünyalar başlara yıkılıyor .Oysa birine ilgisi için değil kalp attığı için evet denmeli.Duyguları karistirmamak gerekiyor .

Once ne hissettiginden kesin olarak emin olmalisin. Sanirim seninki ask degil onun ilgisi hosuna gidiyor. Cunku onu gercekten sevseydin o askerdeyken ayrilmak istemezdin. Bir de nedense kacan kovalanir misali biz kadinlarin uzerindeki ilgi cekilince tam tersi olur, eski ilgiye yeniden kavusabilmek icin ugrasiriz, ilgi bitince panik oluruz.
Hayattan ogrendigim bir sey var: ne zaman kaybetmekten korksam kaybederim. Kaybetmelten korkma. Biterse bitsin gozuyle bak. Insanlar evliliklerini bitirip yeni bir hayata baslayabiliyorlar. Dunyanin sonu degil.Seni gercekten seviyorsa bu iliski devam eder merak etme. Biterse de uzulme. Hayat kimbilir karsina daha kimleri cikaracak.

Ben bu hikayeyi kendimden biliyorum :KK66: aynisini yillar once yasamistim care ayrilmak ve yenisini bulmak canim benden sana abla tavsiyesi :KK66:

Senin önce kendinle yüzleşmen kendine dürüst olup itiraf da bulunan gerekiyor .Ilgi hoşuna gitti evet dedin alistin sevdin hayal kurdun askere gitti gerçekler gün yüzüne çıktı ama baktın hayat istediğin gibi akmıyor bir kere daha onunla denedin bu sefer de o eskide olanları unutamadi çünkü sana gelirken gerçek duygularla geldi senin gibi ilgiye evet demedi sonuç zamanla aşki tabikide bitti heycan tabikide kalmadı (normal olarak herkes de oldugu gibi) gözlerinde ki perde acildi sonuç oda şimdi kendine itiraf etme asamasinda ettiği vakit Senle konuscak tir .malesef kadinlar ilgiye kapilıyor ve o ilgi azıcık azalınca bütün dünyalar başlara yıkılıyor .Oysa birine ilgisi için değil kalp attığı için evet denmeli.Duyguları karistirmamak gerekiyor .
Ben zaten diyorum itiraf ediyorum kendime ilgisi icindi ama smdi gercekten seviyorum.yani o zmnlar sevmiyordm yterince belki ama smdi seviyorum.ve bunu cok iyi biliyor...yapilacak bise yok mu diyorsunuz :KK43:

Once ne hissettiginden kesin olarak emin olmalisin. Sanirim seninki ask degil onun ilgisi hosuna gidiyor. Cunku onu gercekten sevseydin o askerdeyken ayrilmak istemezdin. Bir de nedense kacan kovalanir misali biz kadinlarin uzerindeki ilgi cekilince tam tersi olur, eski ilgiye yeniden kavusabilmek icin ugrasiriz, ilgi bitince panik oluruz.
Hayattan ogrendigim bir sey var: ne zaman kaybetmekten korksam kaybederim. Kaybetmelten korkma. Biterse bitsin gozuyle bak. Insanlar evliliklerini bitirip yeni bir hayata baslayabiliyorlar. Dunyanin sonu degil.Seni gercekten seviyorsa bu iliski devam eder merak etme. Biterse de uzulme. Hayat kimbilir karsina daha kimleri cikaracak.
Ne hissettigimi biliyorum onceden ilgisini sevdim ama sonradan zamanla sevdim.inan bana bitirdim zamaninda ama smdi o gucu kendimde bulamiyorum :KK43: biliyormusun dedigine katiliyorum seviyorsa birakmaz ne okursa olsun.birakiyorsa da yapabilecegim bise yokki :KK43: bir soz var firtinanin siddeti ne olursa olsun marti sevdigi denizi asla birakmaz..

İyi olmus bu hikayeyi çok severim
Baş rol kizimiz burnu havada ,umursamaz, aldigi ilgi ve sevgiyle simarikligin alasini yapar peşinden kosturmaya alisir ama fark etmeddeeen kendini kaptirir sonra esas oglumuz ilgiyi ve sevgiyi altindan bi anlık ceker ve kizcegizimiz yerdedir

Ne kadar yuksekten dusersen okadar canin acir

İyi olmus bu hikayeyi çok severim
Baş rol kizimiz burnu havada ,umursamaz, aldigi ilgi ve sevgiyle simarikligin alasini yapar peşinden kosturmaya alisir ama fark etmeddeeen kendini kaptirir sonra esas oglumuz ilgiyi ve sevgiyi altindan bi anlık ceker ve kizcegizimiz yerdedir

Ne kadar yuksekten dusersen okadar canin acir
Cok sagol guldurdun beni :) dogru soyluyorsun tam da boyle oldu :KK66: 2 gundur ben cektim kendimi..gitmek isteyen gider..ama sanirim gitcegimi anladi smdi o dusuyor uzerime..ben de cekerim ilgimi olur biter :KK66:

senin hareketlerinin intikamını alıyor ya da gerçektn senden soğumuş ta olabilir. sen zaten çok ta aşık görünmüyorsun.sevdiğini söylüyorsun ama. alışkanlık? niye zorluyorsun? yarın öbür gün evlenseniz,boşanırsınız bence.sevgiliyken böyleyseniz..

O seni safak sayiyor 30 29 diye dusunurken.
Sen terketme planlari yapmis hayatada gecirmissin.
Bence eden bulur.
Ben olsam bende sana boyle davranirdim.
Ama tekrardan sevgili olma ihtimalini dusunmezdim. Ve evet, bence intikam aliyor.

Oturup konus, pisman oldgunu ozur dilegini soyle o konuda.
Ve ikinci soru olarakta gidisatinizi sor.

senin hareketlerinin intikamını alıyor ya da gerçektn senden soğumuş ta olabilir. sen zaten çok ta aşık görünmüyorsun.sevdiğini söylüyorsun ama. alışkanlık? niye zorluyorsun? yarın öbür gün evlenseniz,boşanırsınız bence.sevgiliyken böyleyseniz..
Aliskanlik olsa buraya yazmam bile cok saolun dusunceleriniz icin.sogumussa ayrilir.ben asik olmasam ztn cekmezdm bukadar.evet hata ettm ama hayatima kimseyi almadm yada geri donusu olmayan hata yapmadm.uzdum onu farkindayim defalarca da ozur diledim.benden faydalanmasi da soz konusu degilki beni ceksin.suanda zaten ustune dusmuyorm benim uzerine dusmemi sevdi belki ama iliski bu sonucta karsiliklidir biseler.kaldiki ben onu askerde aldatmadm.yalandan askim bocegim de demedm.durustce soyledim artk bogmustu beni yormustu cunku.

O seni safak sayiyor 30 29 diye dusunurken.
Sen terketme planlari yapmis hayatada gecirmissin.
Bence eden bulur.
Ben olsam bende sana boyle davranirdim.
Ama tekrardan sevgili olma ihtimalini dusunmezdim. Ve evet, bence intikam aliyor.

Oturup konus, pisman oldgunu ozur dilegini soyle o konuda.
Ve ikinci soru olarakta gidisatinizi sor.
Madem hataliyim donmeyecekti.ben bunlari unutamam deyip yaklasmicakti bana.kaldiki benden faydalanmasi da soz konusu deil.askerden geldkten snra cok guzel gunlerimiz de oldu.surekli uzmus deil yani.ben piskince davranmadim hatami anladim ve telafi etmeye calistim.hala gecmiste takili kaldiysa gitmeli.benden intikam almk olsa amaci bence cok daha baska sekilde alirdi bana surprizler yaparak yada bi karar alirken bana gore alarak mi intikam alacak.ben sadece asamadigini dusunuyorum.deniyor ama goruyorm.

Madem hataliyim donmeyecekti.ben bunlari unutamam deyip yaklasmicakti bana.kaldiki benden faydalanmasi da soz konusu deil.askerden geldkten snra cok guzel gunlerimiz de oldu.surekli uzmus deil yani.ben piskince davranmadim hatami anladim ve telafi etmeye calistim.hala gecmiste takili kaldiysa gitmeli.benden intikam almk olsa amaci bence cok daha baska sekilde alirdi bana surprizler yaparak yada bi karar alirken bana gore alarak mi intikam alacak.ben sadece asamadigini dusunuyorum.deniyor ama goruyorm.

O zmn ikinci soruyu sor diyorum.

Ben olsam askerdeyken terk etmezdim ama size hak verdim. Tamam asker psikolojisi cidden çok zor ama "ben burda hapisim sen de orda hapis ol" mantığıyla size karışması çok bunaltıcı bir davranış. Yani askere gidip bunu yapmayan güvensizlikle insanı boğmayan erkekler de var...

Ben olsam askerdeyken terk etmezdim ama size hak verdim. Tamam asker psikolojisi cidden çok zor ama "ben burda hapisim sen de orda hapis ol" mantığıyla size karışması çok bunaltıcı bir davranış. Yani askere gidip bunu yapmayan güvensizlikle insanı boğmayan erkekler de var...
Inan bana tek hatali ben degildim.beni xok bogdu.3 aylik bi iliskiden sonra gitti askere ve 3 ay nedrki daha..buna siginmiyorum yaninda olmam gerekirdi ama insan iste mantikli dusunemeyebiliyor.ustelik karakterimde yalandan askim demeler olmaz benim.icimden gelmeyince onu daha da mutsuz ediyordum.24 yasindaydim ozmn.smdi 26 yasindaym ve olgunluksa devasa bi degisim yasadim..eden buluyor buna da inandim.bu konuda vicdanim hic rahat olmadi aldatmamama ragmen yada bi baskasi icin degil sadece hislerimin eksikliginden dolayi bitirmis oldugum icin.askerdeyken terketmeyim dedim goruselm bu sekilde sen gelince bakalim duruma dedim onu da kabul etmedi beni rahat birakmadi surekli geldi her sorun yasamamizda..yani illa duzeltmeye calismasi da beni yordu.ozmnlar bu sekilde dusunuyordm.sonra bi baktm bu adami seviyorum 2 yil oldu kimseye bakamiyorum bile..yani aslinda hata ediyorum evli degilm neticede..ama yapim bu sevmiyorsam sevmiyorum.seviyorsam da fazla seviyorum.bence o benim kendini ceken surekli surunduren kizi seviyordu.ben fazla sevince belki itici geldi bilmiormki..

X