karmakarışık

Kızı varken size düşmez zaten

Bence söyle bende hamileyşm şuan ve daha önce düşüklerim vardı bir sebepten söylemek zorunda kaldım kv bebeğim için en iyisi bu zaten 3 ay dolunca söyleyecekmişsin onara çok kalmamış 2-3 hafta en azından kv söyle o

Yalnız bu tuvalet ihtiyacını bu kadar ayrıntılı yazmasaydınız, midem bulandı ya

Kayinvalidemin dirseginden asagi alci var ve tek yuruyemiyor henuz degnegi yok ve basmamasi gerekmis evimizde de klozet olmadigindan eski usul tas falan osekilde de yanında bulundum bayagi zor oldu
Hamile olmasanız bile çok iğrenç.

Kendi evinde klozet varsa evinde dursun. İyileşene kadar da inip çıkmasa ne olacak...alışverişi falan oğlu yapsın.

Bugün aksilikler beni buldu yada herseyde vardır bir hayır diyorum en kotusunden sıyrılıp bu mu geldi başımıza ablam ve oğlu geldi benim oğlumla oyuna daldılar .arada kontrol ettim aralarında 2 yaş var benim oğlum yüksekte kalsa korkar imdat diye bağırır sen git o çocuktan cesaret al benimki masadan parkeye hopla yigenimde onun üzerine sözde eğlence ya bir ciglikta koştum direk hastaneye kırık varmış 15 gün sargı sonra kontrol odaya giremedim gözlerim doldu dua edin ilk defa başıma geliyor koşuyor oynuyor elini uzatamiyor

Kayinvalidemin dirseginden asagi alci var ve tek yuruyemiyor henuz degnegi yok ve basmamasi gerekmis evimizde de klozet olmadigindan eski usul tas falan osekilde de yanında bulundum bayagi zor oldu

Evinde klozet olan birinde kalsın veya tuvalet sandalye almanız gerekecek. Hamile halinizle öyle tutup duramazsiniz. Ya düşseniz felan.

Çocukların kırıkları çabuk iyilesiyor merak etmeyin. Bizim ardımızda iki kırık vakası var, şimdi ikisi de gayet sağlıklı. Büyükler gibi zorlanmiyor çocuklar kiriklarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…