- 8 Temmuz 2015
- 111
- 49
merhaba arkadaşlar. çok tuhaf bi insan oldum çıktım yahu. size derdimi anlatayım. bir ilişkim var sevgilim her dediğime tamam dedikçe dahada kısıtlıyorum o tamam dedikçe yüz buluyorum iyice çığrımdan çıktım. neredeyse dışarı çıkmasından bile rahatsızlık duyacağım o konuma geldim. onları geçtim her şeye çabuk öfkeleniyorum. öfke kontrolüm sıfır. her gece kabuslarla uyanıyorum. saçma sapan rüyalar görüyorum. hiç abartmıyorum ayda bir dışarıya çıkıyorum hep evdeyim. dışarı çıkarken tedirgin oluyorum resmen. evde diyelim ki gece 2 . saat gece 2den itibaren tuhaf sesler duyuyorm evin içinde biri koşuyo sanki habire sabah ezanına kadar devam ediyor bu ayak sesleri. halüsülasyonlarda görmeye başladım deliriyor muyum ben. geceleri zaten hiç uyuyamıyorum gün ışyınca uyuyabiliyorum. kafayı yemek üzereyim. psikaytrist önermeyin çözüm değil ilaçlar insanı daha berbat yapıyor. ağır deprasyon geçirdiğimi söyleyip üç farklı ilaca başlattı ama kullanmadm ilalarla yaşamak uyuşmak istemiyorum. fsrklı önerileriniz var mı