Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanmıyorum canım ağrın fln varmı? Hem zarar vericek kadar şiddetli olsa seni de düşürebilirdi. Annelik içgüdüsü işte herşeyi düşünüyoruz ama istersen doktorunu ara sor için rahat eder
Sanmıyorum canım ağrın fln varmı? Hem zarar vericek kadar şiddetli olsa seni de düşürebilirdi. Annelik içgüdüsü işte herşeyi düşünüyoruz ama istersen doktorunu ara sor için rahat eder
İçini ferah tut canım doktoruna da sormuşsun zaten bak. Bebişler çok korunaklı yerdeler hemencik bişi olmaz. Rabbim bebişlerimizi korusun onları bize bağışlasın aklına kötü bişi getirme canım.