Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bebegin hickirdiginda o sesi duyarsin merak etme...kizlar 16 haftalık hamileyim bazen karnımda kalp atıyor gibi sesler duyuyorum sürekli değil bu neden olur korkuyirm
Tabiki normal...benim iki cocugumda boyle oldugunda doktorum soylemisti endiselenmeCanm sagol tekrar peki hıçkırmasi normal mi
Allah Razı olsun canm şimdi hep böle olsun istiyorum cok güzel duyguhareket ediyor bebeğin :) ilk başlarda böyle zayıf eder
Ister istemez aklıma geliyor kötü seylerTabiki normal...benim iki cocugumda boyle oldugunda doktorum soylemisti endiselenme
Canm daha doktora gitmedim haftaya gidicemdoktor ne diyor
cevabini bizede yazCanm daha doktora gitmedim haftaya gidicem
Tmm canm merak etmecevabini bizede yaz
Ne oldu gorustunmu doktorlaTmm canm merak etme
Merhaba bugün doktora gıttık ve karnımdakı kalp atışının nedenını sordum bebegının nabzı olsbılecegını söyledi hareketlerı dıye sevınmıstımHayır Yarin gitcem canm
Daha
Allah allah, nabzı hissedemezsin ki.Merhaba bugün doktora gıttık ve karnımdakı kalp atışının nedenını sordum bebegının nabzı olsbılecegını söyledi hareketlerı dıye sevınmıstım
Bılmıyorm canim ama karnımda birsey gezıyor balık yara solucan gıbı anlamdımHıçkırması sağlıklı olduğunu gösteriyordu sanırım.
Doktorum ile söylendi amaAllah allah, nabzı hissedemezsin ki.
Canım bebeğin hareket ediyor çok normal.. Ohoo ilerki zamanlarda ayağını kolunu bacağını bile hissedeceksin. tekme atıp uykundan edicek.Bılmıyorm canim ama karnımda birsey gezıyor balık yara solucan gıbı anlamdım
O zaman biz kalbini dinlemek için boşu boşuna ultrasona giriyoruz..Doktorum ile söylendi ama