Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım göbeğin düşmüş olabilir yaklaşık 3 parmak kadar inebiliyor bu sonlara doğru
Bebek dönüş yapmış sanırım aşağı
Bebeğin başı rahim kanalına doğru ileremiş demeyi. Bu zamanlarda öyle oluyo. Rahat nefes alırsın organların üzerinde ki bebek baskısıda azalıyor bi rahatlama geliyor Yani Bende öyle olmuştu
Bende onu dogum belirtisi olarak okumustum ama hemen degil :) doguma 4 hafta kala oluyormus.. Sende 36. haftadaymissin saten yani dogru olabilir
Aynen benim ki de oyle suan canim gogusumle karnim arasin da baya bosluk oldu karnim asagida duruo anlican :)) son zamanlar oluomus boyle gerci benim ki bayadir boyle demek ki bana doktor bunu demeye calisiodu erken dogum olabilir die :))
Offf o bende de var bacagimin arasinda ki kemik yok mu resmen seyimin kemigi agrio. Ozellikle sabah kalktgimda gece wc ye kalktigimda falan. Zor yuruorum ordek gibi8 temmuzda kontrolum bakalım bize ne diycek bizim dogum tarihi konusu karışık oturup adam gibi konuşmam lazım doktorla..
bugün aşırı Çatı Ağrım var yürürken Ayrılacak sanki şeyimden
Offf o bende de var bacagimin arasinda ki kemik yok mu resmen seyimin kemigi agrio. Ozellikle sabah kalktgimda gece wc ye kalktigimda falan. Zor yuruorum ordek gibi
Canim dunde ben oyleydim bazi gunler cok kotu oluyorum. Agri kesici falan alma sakin yat dinlen yarina iyi olursun insallah
Canim gecmis olsun ust uste gelmis senin ki de yaaaa. Allah yardimcin olsun. Insallah cabuk duzelirsin yaainşallah canım direniyorum resmen.. Birde çürüğüm var 20 dişim cürüdü bir yandan başka bir yerde yirmilik dişim çıkıor allahım deli oldum deli herşey üst üste kız daha yeni kalktım yataktan :/
Canim gecmis olsun ust uste gelmis senin ki de yaaaa. Allah yardimcin olsun. Insallah cabuk duzelirsin yaa
Aynen Bende onu da dicektim unutmuşum çok sık wc ye gidiliyor son zamanlar. Doğumdan sonra wc ye gittiğim de çok şaşırmıştım ne kadar idrar yaptım diyeevet onu son gunlerde cok net hissettim eskiden zorlanirdim nefes almakta simdi gayet normale donduk mide sorunum da ortadan kalkti..
tek bisi var sık sık wcye gidiorum :)
:) azar azar sık sık gelio :)Ay
Aynen Bende onu da dicektim unutmuşum çok sık wc ye gidiliyor son zamanlar. Doğumdan sonra wc ye gittiğim de çok şaşırmıştım ne kadar idrar yaptım diye
Hamileyken az yapmaya alışınca
Evet yürüyüş çok ii geliyo bu zamanlar az ara ile sık sık Yani dinlenerek ben doğumdan bugün önce 3saat yürümüştüm:) azar azar sık sık gelio :)
inşallah saglıkla kavusuruz inşallah siz kavusmussunuz ne güzel..
bugün çatı agrımve şeyim baya ağrıyor sanırım çatım genişlio