Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben ne zaman karnımı okşasam 5-10 saniye sonra bebişim kımıldıyor :) Bunu bilinçli yapıyor yani tepkisel birşey değil mi? :)Sizlerde de oluyor mu?
Arkadaşlar ben ne zaman karnımı okşasam 5-10 saniye sonra bebişim kımıldıyor :) Bunu bilinçli yapıyor yani tepkisel birşey değil mi? :)Sizlerde de oluyor mu?
ben her aksam oynuyorum kizimla elimle ovuyorum kimildiyor hafif durtuyorum tekme atiyor bazen gece solum yatiyorum ve ogle oksuyorum gobigimi hemen hareketleniyor :)
Benim oglusum da kimil kimil gun icinde. Arada bir yer degistiriyor. 20. Haftalarda en rahat pozisyonunu ariyormus geceleri soluma yattigimda onun da rahat ettigini hissediyorum. Bana degil de babasi geceleri ben uyurken seviyo bazen, hareketlerine uykudan uyaniyorum. Oglum babasina aşık simdiden ☺