Karnınızı Okşayınca Bebeğiniz Tepki veriyor mu?

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Arkadaşlar ben ne zaman karnımı okşasam 5-10 saniye sonra bebişim kımıldıyor :) Bunu bilinçli yapıyor yani tepkisel birşey değil mi? :)Sizlerde de oluyor mu?

Arkadaşlar ben ne zaman karnımı okşasam 5-10 saniye sonra bebişim kımıldıyor :) Bunu bilinçli yapıyor yani tepkisel birşey değil mi? :)Sizlerde de oluyor mu?
:-) bende bu sabah oldu, ve 10 dakika boyunca oynadi.. Sanki icimde biseyler patliyo gibi. sabah 5 ti . uyutmadi bi :-)

ben her aksam oynuyorum kizimla elimle ovuyorum kimildiyor hafif durtuyorum tekme atiyor bazen gece solum yatiyorum ve ogle oksuyorum gobigimi hemen hareketleniyor :)

Benim de öyle ama yana yattığımda çok hareket ediyorsa acaba rahat mı edemedi diyorum, pozisyonumu değiştiriyorum :)Yoksa hiç durmuyor prensesim.

Evet hep oynuyor benim yaramaz. Hatta gobegimin alto altini Hizli Hizli keslee gibi yapinca hemen tepki veriyor. Tapki veriyor buiyi bbirşey yani:)

Evet,ama onların da uyku saati varmış,çok da rahatsız etmeyin bebişleri :) Doktorlar 2 saatte bir en az 10 oynama olmasını sağlıklı kabul ediyor.

Evet,ama onların da uyku saati varmış,çok da rahatsız etmeyin bebişleri :) Doktorlar 2 saatte bir en az 10 oynama olmasını sağlıklı kabul ediyor.
bizim kiz sabah beni uyandirmak adina zaten 15 defa hareket diyor yarim saat icinde :)
gunduzleri saymiyorum bile :)
masallah bebislerimize :nazar::anneadayı:

Benim oglusum da kimil kimil gun icinde. Arada bir yer degistiriyor. 20. Haftalarda en rahat pozisyonunu ariyormus :KK66: geceleri soluma yattigimda onun da rahat ettigini hissediyorum. Bana degil de babasi geceleri ben uyurken seviyo bazen, hareketlerine uykudan uyaniyorum. Oglum babasina aşık simdiden ☺

X