Karşı komşum

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Kızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız

var o tiplerden bizim apartmanda 9 numaralı dairedekileri tanımıyoruz mesela 12 sene olmuştur hadi kızları arada güleryüz gösteriyor karı koca vebalıyız gibi kaçıyor

Kızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız

hayır yok merhaba diyen birine cevap vermemek çok garip bişey, asosyal olabilirler

Eşi yine normal cevap veriyor ama kadın çok tuhaf hani bişeyde yapmadım niye bole anlamadım

Eşi yine normal cevap veriyor ama kadın çok tuhaf hani bişeyde yapmadım niye bole anlamadım

Anlamak için uğraşma bence. Sen de Selam verme bundan sonra.. Belli ki konuşmak istemiyor. İnsanlar dışardan normal görünüyor ama o kadar çok tuhaf insan var Ki..

Komşuluk ilişkisine ben de pek sıcak bakmam. Selam vermek selam almak tamam da..
Sizi tenzih ederek söylüyorum. Öyle insanlar var ki bir selamdan 40 yıllık dost muahbbetine çevirebiliyorlar olayı.
Belki komşunuzun olumsuz tecrübeleri vardır ve risk almak istemiyor olabilir.

bizde de var o tipten uzaktan kadını görünce panik oluyorum :) çünkü selam versem bazen alıyor bazen görmezden geliyor takmaya takmıyorum hani ne oldu da selam vermedi acaba birşey yaptım gibi düşünmüyorum takmıyorum yani sizde öyle yapın :)

Selam almaması çok ayıp olmuş ama yine de iyi niyetle düşünün belki duymamıştır.
Ben de komşularımla çok sıcak ilişkiler kuramadım çalıştığım için.
Hafta içi toplanıyorlar beni de davet ediyorlar ama gidemiyorum çalıştığım için bu yüzden beni ev sahibinin eşine şikayet etmişler:KK70:

Sizinki sadece konuşmuyor selam verince selamı almıyormuş bence dert etmeyin öpüp başınıza koyun en azından yararı da yok zararı da, benim karşı komşum şizofren bir de benim durumumu düşünün.

Asosyaldir, insanlarla iletişim kurmaktan hoşlanmıyordur vs vs. Niye bu kadar kafanıza taktınız ki?

biizim bina da 33 daire var 30 nu da tanımıyorum ..Çok ta umrumda.....

Ben üst ve alt komşumu ayrıca karşı komşumu tanımam görmemde, yan komşumu tanıyorum sadece
Koca binada 50 daire var topu topu 3 kişiyi tanırım. Oda nasılsın merhaba, gidip gelme yoktur.
Herkes asansör kullandığından mıdır nedir (ben asansör kullanmam) kimseyi görmüyorum eve çıkarkende
O nedenle yeni taşındığım zamanlarda da hoşgeldine gelen olmadı. Kalmadı komşuluk artık
Zaten görüştüklerim bana yeter. Garip gelmiyor bu bana
Siz de bu kadar takmayın. Ne var bunda sonra şu komşum şöyle dedi. Komşum buna gitti bana gelmedi.. yok beni çağırmadılar..sonra da bunlara takarsınız.

komşu sevmiyodur
asosyaldir
sizi sevmemiştir
psikolojik sorunları vardır
deli olabilir
psikopat olabilir
...

bir sürü şey olabilir. cevap vermiyorsa sende selam verme. niye kafana taktın ki bu kadar?

X