karşılıklı bedava fal

chopinnocturne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
791
86
34
Merhabalar çok küçüklüğümden beri sezgilerim cok güçlüdür ve ne desem çıkar. Yani doğuştan fal bakma yeteneğim var. Eğer isterseniz karşılıklı bedava fal bakabiliriz. Ama bir şartım var karşılıklı olsun. O zaman fincan resimlerimi atiyorum. İlişkim yok ama aşık olduğum var. Karşılıklı duygular gibi
1427451528612.jpg
1427451617700.jpg
1427451600757.jpg
1427451571669.jpg
1427451553975.jpg

Merhabalar çok küçüklüğümden beri sezgilerim cok güçlüdür ve ne desem çıkar. Yani doğuştan fal bakma yeteneğim var. Eğer isterseniz karşılıklı bedava fal bakabiliriz. Ama bir şartım var karşılıklı olsun. O zaman fincan resimlerimi atiyorum. İlişkim yok ama aşık olduğum var. Karşılıklı duygular gibiEki Görüntüle 1471525 Eki Görüntüle 1471522 Eki Görüntüle 1471519 Eki Görüntüle 1471517 Eki Görüntüle 1471516

SIkIntilarinizdan siyrilmissiniz duygulariniz savrulmus sanki icinizde firtinalar kopuyor adeta cok derin duygular hissediyorsunuz ama disa vuramiyorsunuz kendi icinizde hersey bambaska
ç harfli bir kimse var bu insanin üstüne yükler binmis cok zorluk cekiyor sanki tüm maddi manevi bir yükü var sirtinda ...
gün geliyor cok icin yaniyor gün geliyor gözyasi döküyorsun cok yaralisin icine hapsettiklerin o kadar derinki.. dolup tassmissin artik
2 kisinin nazarini aliyorsun diikkatli olmalisin
gidip gelecegin 2 yol var henüz kapali düsünüyorsun gitmeyi kisa bu yollar senin kismetlerinde cok acik görünüyor ama sen istemiyorsun .. 3 ayri erkek var gibi tam kestiremiyorum
sana ç harfli birinden bahsetmistim bu kisi maddi olarak sorunlarini atlatmak istiyor aklinda yüzük cikiyor .. ve bu kisi sana karsi bos degil akli sende ama kendinde cok cesaret yok ... sadece uzaktan izlemekle yetiniyor
E.C harflari ile baslayan kisilerle aran iyi degil bu insanlarla ters düsmüssün
Tabagina gectim
E harfli bir kisi var
uzun boylu oldukca zayif cok esmer degil kumral gibi bir erkege benziyor bulusma görünüyor sanki iler vade icin
3 kez bulusma var bu kimse ile ba$baa$a konusmalar var
kücük bir tartisma yasiycaksin seni cekemeyen insanlarda var cevrende senin mutlu olmandan hirslerini almak isteyecekler ve tartisma cikaricaklar
C,i gibi harfler cikiyor bu konuda
dislerine cok dikkat et canim

simdilik bu kadar yorumlayabildim eger yorumlarsan kahve falimi eklemek isterim

Yorumlarsaniz sevinirim

Eklentiler

• 20150328_165114.jpg
    20150328_165114.jpg
    161,4 KB · Görüntüleme: 89
  • 20150328_165247.jpg
    20150328_165247.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 87
  • 20150328_165254.jpg
    20150328_165254.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 89
  • 20150328_165302.jpg
    20150328_165302.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 81
Merhabalarr çokçok teşekkurler. Peki su an aşık olduğum kişi ile ilgili ne gözüküyor ?
Hemen bakiyorim falınıza
canim rica ederim simdi verdigim harflerden birine uyuyosa özellikle ç harfi gibi hissettim ben dogrudur degildir bilmiyorum ama bu kisinin sana ilgisi var ama cok aktif göremedim simdilik görüsmeler konusmalar var ama net adim atmasi icin sanki cesaretsiz gibi duruyor en azindna bu fal icin böyle idi yarinin ne getircegi belirsiz

Bir komuda kafanız o kadar karışmış ki resmen öyle kara kara düşünüyorsunuz ne olacak diye. Kendinizi büyük bir cıkmazdaymış gibi hissediyorsunuz. Ama size birden bire o sıkıntı çektiğiniz konu ile ilgili çok güzel bir kapı açılacak. Tek yapmanız gereken sabırla beklemek. Çok sevineceğiniz bir olay olacak. Resmen kalbinizin tam ortasında güller açılacak. Bu günlerde kendinizi çok hırpalamışsınız. Biraz kendinize vakit ayırmalısınız. Ve üzerinizde nazar var. Falınıza bakarken kaç defa esnedim :) kurşun doktürmelisiniz bence :)
Bir ortama girdiğinizde hemen insanlarım dikkatini çekiyorsunuz. Hani derler ya şeytan tüyü var diye. İşte öyle bir şey var sizde.ilişkiniz varsa ilişkinizde yepyeni ve çok guzel bir kapı gözüküyor. Sanki ilişkiniz dallanıp budaklanacak. İlişkiniz yok ise yeni bir ilişkiye başlayacaksınız. Ve sanki kalabalık bir ortamda bulunacaksınız düğün, parti gibi. Orda o kişiyi bulabilirsiniz :))

Bir komuda kafanız o kadar karışmış ki resmen öyle kara kara düşünüyorsunuz ne olacak diye. Kendinizi büyük bir cıkmazdaymış gibi hissediyorsunuz. Ama size birden bire o sıkıntı çektiğiniz konu ile ilgili çok güzel bir kapı açılacak. Tek yapmanız gereken sabırla beklemek. Çok sevineceğiniz bir olay olacak. Resmen kalbinizin tam ortasında güller açılacak. Bu günlerde kendinizi çok hırpalamışsınız. Biraz kendinize vakit ayırmalısınız. Ve üzerinizde nazar var. Falınıza bakarken kaç defa esnedim :) kurşun doktürmelisiniz bence :)
Bir ortama girdiğinizde hemen insanlarım dikkatini çekiyorsunuz. Hani derler ya şeytan tüyü var diye. İşte öyle bir şey var sizde.ilişkiniz varsa ilişkinizde yepyeni ve çok guzel bir kapı gözüküyor. Sanki ilişkiniz dallanıp budaklanacak. İlişkiniz yok ise yeni bir ilişkiye başlayacaksınız. Ve sanki kalabalık bir ortamda bulunacaksınız düğün, parti gibi. Orda o kişiyi bulabilirsiniz :))
Yorumlarsaniz sevinirim

saol canim tesekkür ederim i$im yok sevgilimde yok
insallah i$ bulurum

Bu da bugünkü falımm bakarsaniz çok çok sevinirim :) ilişkim yok aşık olduğum var :))
IMG_20150328_113037.jpg
falımm
IMG_20150328_112914.jpg
IMG_20150328_113101.jpg

Eklentiler

• IMG_20150328_113020.jpg
    IMG_20150328_113020.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20150328_113051.jpg
    IMG_20150328_113051.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 70
İş konusu olacak :) ama sabredersen, sevgilide çok kalabalik bir ortamda bulunacaksin, orda olacak:))
Aslinda benimde sevdiğim adamda ç harfi yok hahaaha :) ama c harfi var ilk isminde :)
Canim o harf bazen karisiyo bende C ise dedigim kisidir o zaman cünkü sonucta harf ayni centik farki var olabiliyor böyle karisiklik
Saol canim iyi dileklerin icin insallah sende bu kisiye kavusursun net iletisiminiz oldugu takdirde bu kisi zaten ilgisi var hersey aciga cikacaktir ..

Canim o harf bazen karisiyo bende diy
Canim o harf bazen karisiyo bende C ise dedigim kisidir o zaman cünkü sonucta harf ayni centik farki var olabiliyor böyle karisiklik
Saol canim iyi dileklerin icin insallah sende bu kisiye kavusursun net iletisiminiz oldugu takdirde bu kisi zaten ilgisi var hersey aciga cikacaktir ..

dedigim kisidir o zaman cünkü sonucta harf ayni centik farki var olabiliyor böyle karisiklik
Zaten yaklaşık olarak her gün konuşuyoruz :) iki defa da buluştuk :))
Bana hatun diyir
Zaten biz devamli konuşuyiruz

Banada birisi bakarmi?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 69
  • image.jpg
    image.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 61
  • image.jpg
    image.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 63