Merhabalar çok küçüklüğümden beri sezgilerim cok güçlüdür ve ne desem çıkar. Yani doğuştan fal bakma yeteneğim var. Eğer isterseniz karşılıklı bedava fal bakabiliriz. Ama bir şartım var karşılıklı olsun. O zaman fincan resimlerimi atiyorum. İlişkim yok ama aşık olduğum var. Karşılıklı duygular gibi
Eki Görüntüle 1471525 Eki Görüntüle 1471522 Eki Görüntüle 1471519 Eki Görüntüle 1471517 Eki Görüntüle 1471516
SIkIntilarinizdan siyrilmissiniz duygulariniz savrulmus sanki icinizde firtinalar kopuyor adeta cok derin duygular hissediyorsunuz ama disa vuramiyorsunuz kendi icinizde hersey bambaska
ç harfli bir kimse var bu insanin üstüne yükler binmis cok zorluk cekiyor sanki tüm maddi manevi bir yükü var sirtinda ...
gün geliyor cok icin yaniyor gün geliyor gözyasi döküyorsun cok yaralisin icine hapsettiklerin o kadar derinki.. dolup tassmissin artik
2 kisinin nazarini aliyorsun diikkatli olmalisin
gidip gelecegin 2 yol var henüz kapali düsünüyorsun gitmeyi kisa bu yollar senin kismetlerinde cok acik görünüyor ama sen istemiyorsun .. 3 ayri erkek var gibi tam kestiremiyorum
sana ç harfli birinden bahsetmistim bu kisi maddi olarak sorunlarini atlatmak istiyor aklinda yüzük cikiyor .. ve bu kisi sana karsi bos degil akli sende ama kendinde cok cesaret yok ... sadece uzaktan izlemekle yetiniyor
E.C harflari ile baslayan kisilerle aran iyi degil bu insanlarla ters düsmüssün
Tabagina gectim
E harfli bir kisi var
uzun boylu oldukca zayif cok esmer degil kumral gibi bir erkege benziyor bulusma görünüyor sanki iler vade icin
3 kez bulusma var bu kimse ile ba$baa$a konusmalar var
kücük bir tartisma yasiycaksin seni cekemeyen insanlarda var cevrende senin mutlu olmandan hirslerini almak isteyecekler ve tartisma cikaricaklar
C,i gibi harfler cikiyor bu konuda
dislerine cok dikkat et canim
simdilik bu kadar yorumlayabildim eger yorumlarsan kahve falimi eklemek isterim