Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cunku beni sevmiyo onu sevdigimi bilgidi haldeniye karşılıksız
nerden tanıyorsun, ne şekilde öğrendi detay versen belki yardımcı olur insanlarCunku beni sevmiyo onu sevdigimi bilgidi halde
Cok yakin arkadaslarim tanistirdi bizi. Bundan yaklasik 7 8 ay once. Baslarda hersey guzeldi.. gorustuk bulustuk ettik. Sozde kendileri evlencek birini aroyodu o amacla tanismistik. Herneyse.. baslarda guvenmeye calistik falan. Daha dogrusu ben guvendim, cunku safim salagim bu kadar erken guvendim adam sandim. Kendileri oncesinde kotu bi sevgililik donemi gecirdiginden kizlara guveni gitmis. Ince eleyip sık dokuyodu tabi. Bu arada yuzyuzede gorusuyoruz. Evlilikten falan bahsediyodu, iste gelecege dair planlarindan, ailesinden, hayata bakisindan herseydenkonusuyoduk. ama ortada henuz bi iliski yoktu. Sonra bigun bi anlik ofkeyle mi desem ne oldugunu bilmedigim bi dolmuslukla `duymak istedigin buysa evet sana karsi hislerim var benim` dedim. Sonrasinda adam kacti gitti. Hayir... benim anlamadigm zaten bu vasitayla gorusuyoduk, ben soyledikten sonra ne degistide kactin gittin. Tabi ortak arkadaslar cocuga karsi tavir aldilar ufaktan. Banada arama sorma bosver. Niyeti evlilik degilmis demek dediler. Haklilardi da.. ben ona soyledikten sonrasinda biz bununla 3ay kadar gorusmedik. Sonra yuzyuze gorustuk bununla. Gittik biseyler ictik. Arda kirginlik yok gibiydi, ama eski samimiyette yoktu. Benim duygularimin konusunun acilmasina bi sekilde ikimizde firsat vermedik. Sonra ayrildik o gun. O gun bu gundur de gorusmuyoruz. Ne o aradi sordu ne de ben...nerden tanıyorsun, ne şekilde öğrendi detay versen belki yardımcı olur insanlar
Iste bende o durum olmadi. Yani isi arkadasliga cevirecek durum... suanda sifir iletisim var aramizda onunla. Haklisin cok sabir lazim. Ama bu surede de bisey yapamiyo insan. Yapamadikca umutsuzluga kapiliyo falan. Sen ne guzel kavusmussun bi zamanlar. Nasil oldu peki anlatirmisin o surede olanlari ?Ben varım. Ne zaman ilgilenmeyi bıraktım, işi gerçekten arkadaşlığa çevirdim kendisi geldi. 2 sene beraberdik ayrıldık sonra. Hakkında hala iyisini isterim. Olur yani olmaz diye bir şey yok ama çok sabır lazım. Benimki bana hoşlandığı kızı falan anlatırdı ahahahha. Hey gidi günler.
Hakkimizda hayirlisi dedikleride bu olsa gerek :)aynı kişiyle değil
başkasıyla oldum hem de çok
iyiki onunla olmamış dedim
Çok mu seviyorsun unutamayacak kadar mı? Daha kendi adım attığı halde arkasında duramayacak biriymiş. arada egosunu tazelemiş o kadar. madem istemiyor onu görebileceğin, haber alabileceğin her yolu kes bir de böyle dene. çünkü hiç bir aşk sonsuz değil bana göre. o yaşlıların arasında olan özendiğimiz varya işte o da aşk değil.Cok yakin arkadaslarim tanistirdi bizi. Bundan yaklasik 7 8 ay once. Baslarda hersey guzeldi.. gorustuk bulustuk ettik. Sozde kendileri evlencek birini aroyodu o amacla tanismistik. Herneyse.. baslarda guvenmeye calistik falan. Daha dogrusu ben guvendim, cunku safim salagim bu kadar erken guvendim adam sandim. Kendileri oncesinde kotu bi sevgililik donemi gecirdiginden kizlara guveni gitmis. Ince eleyip sık dokuyodu tabi. Bu arada yuzyuzede gorusuyoruz. Evlilikten falan bahsediyodu, iste gelecege dair planlarindan, ailesinden, hayata bakisindan herseydenkonusuyoduk. ama ortada henuz bi iliski yoktu. Sonra bigun bi anlik ofkeyle mi desem ne oldugunu bilmedigim bi dolmuslukla `duymak istedigin buysa evet sana karsi hislerim var benim` dedim. Sonrasinda adam kacti gitti. Hayir... benim anlamadigm zaten bu vasitayla gorusuyoduk, ben soyledikten sonra ne degistide kactin gittin. Tabi ortak arkadaslar cocuga karsi tavir aldilar ufaktan. Banada arama sorma bosver. Niyeti evlilik degilmis demek dediler. Haklilardi da.. ben ona soyledikten sonrasinda biz bununla 3ay kadar gorusmedik. Sonra yuzyuze gorustuk bununla. Gittik biseyler ictik. Arda kirginlik yok gibiydi, ama eski samimiyette yoktu. Benim duygularimin konusunun acilmasina bi sekilde ikimizde firsat vermedik. Sonra ayrildik o gun. O gun bu gundur de gorusmuyoruz. Ne o aradi sordu ne de ben...
Hic bi ask sonsuz degil tabikide ama suan yasadigim bu aciyida cekmem gerekiyo sanirim. Bununda vardir illaki bi suresi. bi gun bende unuturum kimbilir..Çok mu seviyorsun unutamayacak kadar mı? Daha kendi adım attığı halde arkasında duramayacak biriymiş. arada egosunu tazelemiş o kadar. madem istemiyor onu görebileceğin, haber alabileceğin her yolu kes bir de böyle dene. çünkü hiç bir aşk sonsuz değil bana göre. o yaşlıların arasında olan özendiğimiz varya işte o da aşk değil.
Zaten gururdan dolayi yalabilecegim hicbisey yok artik, beklemekten baska. Dua ediyorum sadece. Hayirlisiysa olsun diye..yani karşılıksız aşk yaşamışızdır illaki ama senin durum çok farklı. arkadaş olarak başlamamışsınız niyet belliymiş. Belli olduğu halde olmamışsa unutmaya çalış önüne bak çok elle tutulur biri değilse. yoksa zaman kaybı gibi geldi bana. sen geri çekil belli etme ilgini. ama onuda bekleme önüne bak. olursa olur zaten hayırlısı