Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ürünü merak ediyorum aslında ama pek olumlu yorumlar okumadım,sen gelişmeleri paylaşırsan çook memnun olurum canımEosse kaş kirpik serumuna başladım ama daha bir hafta oldu 3 ay kadar beklemek gerekiyor sanırım o nedenle şu an fikir veremeyeceğim
Canım ben de olumlu yorumlar gördüğüm için aldım,en önemlisi komşumuz kullandı ablanın kaşı kirpiği çok azdı,kaşı coğaldı kirpikleri uzadı memnundu yani ben de deneyim dedim canım,gelişmeleri bildiririm, altı haftada belli olmaya başlıyomuşBende bu ürünü merak ediyorum aslında ama pek olumlu yorumlar okumadım,sen gelişmeleri paylaşırsan çook memnun olurum canım
Sağol canım bakıcam.Canım bu yazıya bakmanı öneririm, doğal ve oldukça etkili bir tarif.. Faydalı yazılarda.. benimtutkumm. blogspot. com
Bu ürün de onaylı bir ürün denemenizi tavsiye ederimarkadaşlar bu konuda birşey bulamadım,neler kullanıyorsunuz kaş ve kirpiklerinizin daha iyi olması için??
Canım bu kirpik uzatmak için sanırım,ben daha önce uzatıcı bir ürün kullandım ama incelterek uzattı ve uzayanlar döküldü daha sonra,ben güçlendirmek istiyorum o yüzden,uzatmak değil.Bu ürün de onaylı bir ürün denemenizi tavsiye ederim
Süper bişey o zaman bu badem yağı,bende birkaç gündür sürüyorum,sanki daha iyi gibi görünüyor gözüme kirpiklerim,psikolojik olabilir tabi bu kadar kısa sürede etki etmesi zor,ama devam edeceğim.Ben kısa bir süre denemek için badem yağı sürmüştüm kaş ve kirpiklerime
Kaşlarımda pek bi etkisi olmadı o kısımda çok bekletmediğimden de olabilir dağınık olduğundan korktum fazla süremedim ama kirpiklerim gürleşti özellikle alt kısımdaki kirpikler bayağı farketti
O kısım seyrek olur ya genelde rimelle falan belirginleşir. şimdi hiç bişey sürmeden rimelli gibiler
Süper bişey o zaman bu badem yağı,bende birkaç gündür sürüyorum,sanki daha iyi gibi görünüyor gözüme kirpiklerim,psikolojik olabilir tabi bu kadar kısa sürede etki etmesi zor,ama devam edeceğim.