kas üstü yuvarlak ?

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.253
371
doktorum dokum olduğu içi kas üstü ve yuvarlak takıcağını söyledi..bende damla istemiyodum zaten ama bi tane damla yaptığı hastayı gösterdi güzel geldi gözüme bide çok top gibi durmasından korkuyorum öyle durmayacağını söyledi ama sizce nasıl olur boyutunu ameliyatta karar vericekmiş ama c kup olucak büyük ihtimal..bide doktorum çok içime sindi ama yinede başkalarıyla görüşmeye gerek var mı sizce hemen olsun bitsin istiyorum

doktorum dokum olduğu içi kas üstü ve yuvarlak takıcağını söyledi..bende damla istemiyodum zaten ama bi tane damla yaptığı hastayı gösterdi güzel geldi gözüme bide çok top gibi durmasından korkuyorum öyle durmayacağını söyledi ama sizce nasıl olur boyutunu ameliyatta karar vericekmiş ama c kup olucak büyük ihtimal..bide doktorum çok içime sindi ama yinede başkalarıyla görüşmeye gerek var mı sizce hemen olsun bitsin istiyorum
valla arastırmalarıma göre dokusu olanlarda kas ustu tercıh edıyorlar...daha dık ve sıkı olması için...dokusu olmayanlarda kas altı tercıh edıyorlar doku olmadıgı için protez bellı olmasın dıye.damla ve yuvarlak konusunda pek birşey diyemem tercıh meselesı...

Canım benim C cup, yuvarlak, izlemeye alıyorum, fikrin olur. Fotoğrafların başlığında kaç aylık oldukları yazıyor.

tatlım, dokusu olanlara evet kas üstü yerleştiriliyor. şekli konusunda tercih senin tabi ki..
ben özellikle oval seçtim kendi vücut yapıma daha yakışır olacağını düşündüğüm için.
kendi formları da oval olmadığı için.. denildiği gibi top gibi olmuyor tabi ki :KK70:

tatlım, dokusu olanlara evet kas üstü yerleştiriliyor. şekli konusunda tercih senin tabi ki..
ben özellikle oval seçtim kendi vücut yapıma daha yakışır olacağını düşündüğüm için.
kendi formları da oval olmadığı için.. denildiği gibi top gibi olmuyor tabi ki :KK70:
oval dediğin yuvarlak dimi..kas üstü olduğu için korkuyorum kas altı olanlar daha doğal duruyo sanki

Büyük bi şey olmazsa sanmam yapay durmaz kab üstü ve yuvarlak vardı forumda bence Dr una bırak o ne derse daha iyisini bilir

oval dediğin yuvarlak dimi..kas üstü olduğu için korkuyorum kas altı olanlar daha doğal duruyo sanki
evet yuvarlak. belli bir dokusu olanlara kasaltı yapılması tercih edilmiyor doktorlar tarafından çünkü; double bubble denilen sendrom oluşabiliyor. doktorum bana dokum olduğu için neden kasüstü seçmem gerektiğini bu şekilde açıklamıştı. kas altı daha doğal gibi gözükse de daha sert oluyor ve "bence" doğal durmuyor.. (zira nereden biliyorum; benim ilk operasyonumdaki memeye kas altı yerleştirilmişti.) kesinlikle doktoruna bırakmalısın canım..
sevgiler..

canım top gıbı durmuyor bnmkı suan kasustu yuvarlak oncden kasaltıydı 2.amelıyatı oldum kasüstune alındı ayrıca hemen olsun bıtsıne getırme ıyıce arastır doktorunu

canım top gıbı durmuyor bnmkı suan kasustu yuvarlak oncden kasaltıydı 2.amelıyatı oldum kasüstune alındı ayrıca hemen olsun bıtsıne getırme ıyıce arastır doktorunu
aynen bu hafta birsürü kişiden randveum var fikir olsun en azından canım..ama kas üstü istiyorum bende bakalım öteki doktorlar ne diycek..çok ağrın oldu mu senin kas üstü rahat diyolar

aynen bu hafta birsürü kişiden randveum var fikir olsun en azından canım..ama kas üstü istiyorum bende bakalım öteki doktorlar ne diycek..çok ağrın oldu mu senin kas üstü rahat diyolar

kasaltına kıyasla cok rahat kasaltında cok agrım oldu ama suan cok rahatım dokun varsa kasaltına gerek yok bunu anladım

Bende sırf kas üstü daha ağrısız oluyor diye kas üstü istiyorum. Ağrısı az tabiki ama kapsül alma riski daha fazla oluyormuş. Kas altı ise daha ağrılı bir süreç fakat mikrop yani kapsül riski daha az oranla.. Hayırlısı olsun herkes için.. Ne var accık etli oluvereydi sağlam eti kestiriyoz meme sahibi olacaz die :KK70:

X