• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset test silik erken gebelik testi negatif. Hamile miyim?

Carter14

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
19
2
286
37
Kızlar salı günü adetim gecikmeden kaset test yaptım iki tane. İkisi de gördüğünüz gibi silik çıktı. Doktora gittim test verdim. Hcg 1.20 çıktı.
Hala adet olmadım. Yumurtalıklarım ağrıyor. Bu akşam erken gebelik testi yaptım. Çizgi var mı yok mu bilemedim. Hamile miyim sizce? Hcg düşük ama regl de olmuyorum. Test neden böyle çıktı?

Eklentiler

• IMG_9483.webp
    IMG_9483.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 771
  • IMG_9499.webp
    IMG_9499.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 752
Kızlar salı günü adetim gecikmeden kaset test yaptım iki tane. İkisi de gördüğünüz gibi silik çıktı. Doktora gittim test verdim. Hcg 1.20 çıktı.
Hala adet olmadım. Yumurtalıklarım ağrıyor. Bu akşam erken gebelik testi yaptım. Çizgi var mı yok mu bilemedim. Hamile miyim sizce? Hcg düşük ama regl de olmuyorum. Test neden böyle çıktı?
testın adı ne? bazı testlerde yalancı cızgı cıkıyor boyle malesef:S

Teste göre hamilesin ama hcg ilk kanda yüksek çıkar daha sonra idrarda yüksek çıkar bu durumda kandaki düşükse hamilelik gözükmüyor ama yinede bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır o zaman netleşir

Teste göre hamilesin ama hcg ilk kanda yüksek çıkar daha sonra idrarda yüksek çıkar bu durumda kandaki düşükse hamilelik gözükmüyor ama yinede bi kaç gün sonra tekrar kan testi yaptır o zaman netleşir
Tamam canım yaptıracağım. ben hayalimden görmüyorum dimi çizgiler var testte 🥲
Kanda neden yükselmesi anlamadım.

Erken gebelik days doctor kasetlerden biri artımed diğerini hatırlamıyorum.
zaten artımedpislik bi test. tam tazmınat davalık hala pıyasada olmasının sebebını bı cozemedım. de erken gebelık testındekı cızgı sankı testın kendı cızgısı gb grı grı. neyse zaten ıdrarda ne cıkarsa cıksın esas alıncak olan kan. ama suphen varsa sonta tekrar kan ver. ıdrar yapmadan. yanı cok denk geldı okudum ıdrar enfeksıyonu falan proteın mı benzesıyormus ne bhcg var gıbı cızgı cıkartıyormus dıye de ne kadar dogru bılemıycem

zaten artımedpislik bi test. tam tazmınat davalık hala pıyasada olmasının sebebını bı cozemedım. de erken gebelık testındekı cızgı sankı testın kendı cızgısı gb grı grı. neyse zaten ıdrarda ne cıkarsa cıksın esas alıncak olan kan. ama suphen varsa sonta tekrar kan ver. ıdrar yapmadan. yanı cok denk geldı okudum ıdrar enfeksıyonu falan proteın mı benzesıyormus ne bhcg var gıbı cızgı cıkartıyormus dıye de ne kadar dogru bılemıycem
Cidden mi? Kan testi tekrar yaptıracağım salı günğ. O güne kadar adet olmazsam. Enfeksiyon belirtim yok ama 7-8 ay önce geçirmiştim. Bu kadar yüksek oran yazmalaeı yasaklanmalı o zaman. Şikayetlere baktım da cidden dediğiniz gibi o marka hakkında çok şikayet varmış.

Ben iki testte de çizgi görüyorum.

kızlar benim de adetime 3 gün var sonucuma bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_3006.webp
    IMG_3006.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 242
Back
X