Kasik agrisi bi bakin lutfenn:(

DerinWood

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
78
21
3
32
Merhaba kizlar ben 7 aylik hamileyim bu aylarda rahimde baski oluyormus idrara cikma hissi gibi bendede oyle oluyor ama wcye gidiyorum ck az geliyor sonra tekrar tekrar boyle devam ediyor ve kasik bolgelerimde az acili bir agri varr sizce bu aylarda normalmii evin icinde cok is yapiyorum ondan olabilirmi acaba bidurumu yasiyanlar paylasabilirmi smdiden tesekkurler

Belirtiler bana enfeksiyon gibi geldi siz en kısa zamanda bir idrar kültürü yapmasını isteyin doktordan. Idrar tahlili değil kültürü yaptırın çünkü bende de sürekli tekrarlayan enfeksiyon var. Sürekli idrar hissi ve az az idrar yapma oluyor.

Bende çık ayakta durunca veya temızlık yapınca aynı hislerı yasıyorum ıdrar testı yaptırdım bır sorun yok bana doktorum bebegın duruş pozısyonundan dolayı fazla baskı sonucu oluyor dedı

Tesekkur ederim bu hafta gittigimde idrar kulturu isteyecegim ilginiz icin tesekkur ederim insallah birsey cikmaz

Bende çık ayakta durunca veya temızlık yapınca aynı hislerı yasıyorum ıdrar testı yaptırdım bır sorun yok bana doktorum bebegın duruş pozısyonundan dolayı fazla baskı sonucu oluyor dedı
Bu hafta gidip ogrenicem insallah benimde sadece bebegin durusundandir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…