• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dikkat ediyorum ama napayım ben yapmasam yapabilecek başka kimse yok. Bende mutfak dolaplarını sildim ama şu an acayip sırtım ağrıyor :110:
Kız bayağı gebesin heralde yoksa bende tonlarca iş yaptım bi tane bile bel ağrısı olmadı ya 🤦🏻‍♀️😅

Ay umutlanmazmı insan her ay hüsrana da uğrasak yine de her ay o umudu da kaybetmiyoruz hep deniyoruz buna da şükür inşaAllah hayırlısı olsun hakkımızda benim bu ayda olmazsa ovulasyon denicem artık zaten bi denemediğim o kalmıştı 🤦🏻‍♀️

İnşAllah olur canım 🤲🏻

Bende dün yaptım da bugün gözüm yemedi çokta sıcak bana da aşırı sıcak basıyor kendi kendime heralde menopoza girecek kadınlar gibi oldum öyle bir şey her yer her yerde benim bugün iş falan yapmayacam canım da istemiyor 😂

Amaaan bir gün görüyon ikinci gün aynı oluyor 😂

Bende tam buraya yazıyordum :KK68: sonuçlarım çıktı 47,6 değerim pazartesi tekrar gitcem değer yükseliyor mu ona bakcaz :dua: hemşire kendini zorlama dedi her ihtimale karşı öyle işte İnşAllah pazartesiye kadar kanama felan yaşamam :110:
İnşAllah canım Benim inşAllah olmaz , değer iyimi yani anlamadığım için soruyorum

Daha senin adetine var ama daha da yükselir inşAllah bak ne güzel bir tutunacağın yer var 🥰

7 Temmuz’da bana da 1 yıl oldu tesadüfe bak çok şaşırdım 🥰
Aaa aaaa inanmıyorum gerçekten bu kadar tesadüf olur çok sevindim ikimiz de aynı tarih bir de ikimiz de bu ay hamile kalırsak bak sen ya ☺️

Hamilelik olduğunu gösteriyor ama çok yüksek değil normalde 3 haftalık gebeliklerde 50-70 arası gibi bi değer çıkması lazım
Haydi gözün aydın kuzum benim gebelik var değer yine de iyi bence adetine daha olduğu için inşaAllah artar haydi bismillah 😍

Benimde gecikmemin 7. Günü kasik ağrım var göbeğime doğru geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve şuan test yapmaya korkuyorum

Aaa aaaa inanmıyorum gerçekten bu kadar tesadüf olur çok sevindim ikimiz de aynı tarih bir de ikimiz de bu ay hamile kalırsak bak sen ya ☺
İnşAllah canım benim gerçekten ben de çok şaşırdım 6 Temmuz’da da kınam vardı 7 Temmuz’da düğün vardı 🥰

Back
X