kasik agrisindan 1 gun sonra iliski gebelik icin dogru zamanlama mi?

sensiz_olmazki

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
471
865
Kizlar cumartesi aksam kasiklarim patlayacak gibi agridi.muhtemelen yumurtluyorum dedim.ama o gece iliski olmadi.pazar gecesi oldu.kasiklarin agrimasi yumurtladigimizi mi yoksa yumurtanin catladigini mi gosteririz sizce?dogru zamanlama oldu mu acaba?mersi:)

Sanırım yumurtanızın çatlamasına işaret ama kesin yumurtlama gününüzü tespit etmek için ovulasyon testi alabilirsin cnm inşallah tutmuştur da bebeğin seninledir. :anneadayı:

Sanırım yumurtanızın çatlamasına işaret ama kescatlain yumurtlama gününüzü tespit etmek için ovulasyon testi alabilirsin cnm inşallah tutmuştur da bebeğin seninledir. :anneadayı:
O zaman catlama ise gec kalmis olabilirim.daha yeni basladik bebek dusunmeye zaten.bu ay da tutmazsa almayi dusunuyorum.tesekkur ederim yorumun icin.umarim isteyen herkes bebegini kucagina saglikla alir.

O zaman catlama ise gec kalmis olabilirim.daha yeni basladik bebek dusunmeye zaten.bu ay da tutmazsa almayi dusunuyorum.tesekkur ederim yorumun icin.umarim isteyen herkes bebegini kucagina saglikla alir.

Amin inşallah herkes hayırlısıyla sağlıkla kucağına alsın bebislerini darısı basıma :)

A
[QUlTE="fiyonkbakery, post: 39802704, member: 596468"]Amin inşallah herkes hayırlısıyla sağlıkla kucağına alsın bebislerini darısı basıma :)[/QUOTE]
Amin:)ssenin daha var mi adetine?

X