kasilma konusunda bi bakarmisiniz kizlar..

bernagy

♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
596
258
34
Kizlar bu benim ikinci gebeligim oglum olacak kismetse 30 haftaya girdik ama benim 5 inci aydan itibaren kasilmalarim cok fazla suan bunu yazarken bile karnim kasiliyor. Ilk gebeligimle bu gebeligimin arasi 3 ay yani kizim 3 aylikken hamile kaldim erken dogumu tetikliyormus buda korku sardi icimi gun icinde 30 kere rahat kasilmam oluyor yani kisa kisa belkide daha fazla ama kizimda boyle degildi acaba ikinci gebeliklerdemi boyle oluyor ikinci gebeligi olan arkadaslar bilgilendirirmisiniz beni Teşekkürler simdiden..

Benim ilk gebeliğim daha kasılma nedir bilmiyorum.Karnın bir anda çok sertleşmesi ,pozisyon değişince geçer diyorlar ama bu bana ayyylardırr olan birşey,şükür bebişim hala karnımda. Yerinizde olsam dfoktoruma bi açıp sorarım.

Bende ikinci gebelikle ilgisi yok her hamilelik farklı geçer canım benimde çok kasılmam oluyordu sürekli karnım sertleşiyordu sak katı kesiliyordum dediğin gibi günde 20 30 kere . Haraket edince geçmezse problem ben ayağa kalkıp iki dakika yürüyordum ovalıyodum karnımı geçiyodu

benim de karnım çok kasılıyor, çok gerginleşiyor. dün gece uyuymadım bu yüzden. ayaklarım da ağrıyor.çok kötüyüm ya size de böyle oluyor mu daha 5. aydayım.

Benim 16. Haftamdan beri var 30. Haftadan sonra daha sik olmaya basladi. Ama cok sukur hicbir sikintim yok. Nstye girdim defalarca gercek sanci kasilma cikmadi. bu durumu cok yasadigim icin cok arastirdim. daha ilk gebeliklerde az, daha sonraki gebeliklerde daha sik yasanirmis yalanci kasilmalar. Duzenli degilse, rahim agzi boyunu kisaltmiyorsa sikinti yok.. allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

Vallahi gecmiyor pozisyon degistirmeyle falan pes pese uc dort kere kasiliyor birer dk arayla hemen hemen pozisyon degistirmeye calisincada karbim aciyor dogurucam saniyorum bazen :/

Benimde son bi kaç gündür çok kasılmaların sancim oluyor dün bütün gün boyunca sancım kasılmam vardı moral bozukluğu sınır stres etki ediyor mu acaba erken doğumdan çok korkuyorum

Gelip geciyor ama sinir oluyorum bu kasilmalara cok sik oluyor erken dogum korkusu sardi durduk yere icimi kizlar :KK43:

X