• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

Ama yoldas cok fire verdim ben kizz gelirken 60 kurustu sogan markette doldurdum poseti cok iciyomus gibi eheheh

Benimkide ole diyo saff diyo koklaya koklaya cekiyosundur kesin diyo :))) kiz masalah iyisin haa hic fire vermedin

ya 1 gunluk kayiptan birsey olmaz cnm. bebisini dusun,gozlerini kapa,burnunu tika:1: sonraa hop mideye:9::16:

Günaydın Kızlaaar :16:
yeni bi güne daha başladık bat'a kaldı 12 güncük.
Ne güzeeel bi gün :33:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrr ne güzel bir günnnn

ayşenur dün gece su gibi gitti valla alıştım herhal, zaten en etkili adetten 7 gün sonraymış ya ben iyi alıştırma yaptım şimdi düzenli gidersem epey etkisini görcem herhalde :32: :32:

günaydın kızlarrr :3:

sanada gunaydin cnm:16:

ayşenur dün gece su gibi gitti valla alıştım herhal, zaten en etkili adetten 7 gün sonraymış ya ben iyi alıştırma yaptım şimdi düzenli gidersem epey etkisini görcem herhalde :32: :32:

gunaydin canimm:16: bak soyledim sana. hatta senin zamanlaman bendn daha iyi. benim adetin 4. gunu daha:1: iciyorum ama bakalim faydasi olacak mi:6:

aslında benimde az değil o moral düzeltme açısından öle şeyettim :1:
bugünün ne güzel bi gün oldugunu tek düşünen de ben değilmişim :1:

Ama yoldas cok fire verdim ben kizz gelirken 60 kurustu sogan markette doldurdum poseti cok iciyomus gibi eheheh

Ben hala adet olmadım kızlar bugün 54.gün:-) inşallah olmam arkadaşımın testindede sonradan çıkmış üzülme dedi bi daha test yapmadım:/

Ezo bi test yapmadın gitti haaa bunca zaman bekledin ya pesss diyorummm

Evet yaa hava mis gibi güneş var süperrr

Günaydın Kızlaaar :16:
yeni bi güne daha başladık bat'a kaldı 12 güncük.
Ne güzeeel bi gün :33:

günaydın kızlarrr :3:

gunaydin tatlim:16:
benim bata cok var. saymak bile istemedim:43:

Herkese Günaydın kızlaar, :29: :16:

Back
X