• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

ooo içtim bile :2::2::2:

2,5 yıl izinmi o nasıl olyo kııııız

iç o zaman niye soruyosun çıllgınn senii :9: sütlü dut pekmezi hoşuna gitmedi sanırım.. mm çok severim

2,5 yaşına kadar bebişe bakacak diye anladım ben ama ? demek herkes çıkışını bekliyor...Kahraman bu bebekler :1:

iç o zaman niye soruyosun çıllgınn senii :9: sütlü dut pekmezi hoşuna gitmedi sanırım.. mm çok severim

2,5 yaşına kadar bebişe bakacak diye anladım ben ama ? demek herkes çıkışını bekliyor...Kahraman bu bebekler :1:

memura ücretsiz izin varya 2 yıl

yok kız severimmmm :9: pişmanlık yaşıyom şuan :17:
yok anam baksana evrak giriş çıkış diyo memurdur dedim baktım hee memurmuş :52:

aynen canımmmm ballı lokma tatlım benimmmm ohhhhh bende kpss 2014 e hazırlanıyom işala bende memur olurum die tabiii yaparsın izniniii bide doğum parası mama bez parası alıyon ekstra :51:

yok kız severimmmm :9: pişmanlık yaşıyom şuan :17:
yok anam baksana evrak giriş çıkış diyo memurdur dedim baktım hee memurmuş :52:

aynen canımmmm ballı lokma tatlım benimmmm ohhhhh bende kpss 2014 e hazırlanıyom işala bende memur olurum die tabiii yaparsın izniniii bide doğum parası mama bez parası alıyon ekstra :51:

doğum parası 170 lira başka verilmiyoki :19:
biz ödeme birimiyiz hatta hiiiç öle bişi vermedik :19:
yeni mi çıkmış yoksammm:1:
inş. darısı başınıza ben şikayet ediyorum da özel daha zorludur eminim. gerçi özelde olan arkadaşlarımızı da görüyoruz akşam ettiler kk da :1:

inş. darısı başınıza ben şikayet ediyorum da özel daha zorludur eminim. gerçi özelde olan arkadaşlarımızı da görüyoruz akşam ettiler kk da :1:

doğru diosunda canım iş garanti deil her an sepetlenebiliriz:4:

yaa ne bilim öle bi kanunmu çıktı ne hani haberlerde gösterdi doğum yapana 2 binmi 3 binmi ne para verilcek ayy o evleneniydi yoksa evet doğru diyon diğeride aylık 30 tl mi neydi harçlık gibi :9:

yaa devlet güvencesindesin ömür boyu düzenli özelde ne olcan belli değilki
hiç sorma kızzzzz bu ara sinek avlıyom ben ama yoğun oldummu beni bulamazsınız vallah burda evde olursam tamamda :111:

oooo topicimizin yeni çiçeği burnunda hamişleri burdaymış nasılsınız hanımlarrrrrr
siz söleyin çay kahve tüketimi ne durumdaydı önceden içtinizmi içmedinizmiii

13.30- 15:30 arası bizde tam evrakların geliş saati. Bu saatler arasında ortalıktan kaybolan iş arkadaşlarıma avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum ama işte sesi çıkan suçlu oluyo :47:
şimdi gelirler tabi birer birer çünkü gelen evrakların hepsi bende :2:
Ayy kızlar bebişim olsunda 2.5 yıl iznimi çatır çatır kullanayım artık :2:

Yaa nerde 2.5 yıl izin 16 haftalık izni zorlaa 18haftaya çıkardılar:(
Keşke o kadar olsa 2.yi hemen yaparım vallahi;)

oooo topicimizin yeni çiçeği burnunda hamişleri burdaymış nasılsınız hanımlarrrrrr
siz söleyin çay kahve tüketimi ne durumdaydı önceden içtinizmi içmedinizmiii

evet yaaa okuyorlar heralde geçmişi şimdi bu yazıya gelene kadar 1 saat geçer :1:

Yemek yaptım geldim konu nerelere gelmiş:-) :-)

bende bendee bendee evimde yemek yapıp çocuk bakıyım bi elimde market poşeti bi elimde bebek çantası bi elimde anahtar diğerinde bebek kapıyı açmaya çalışıyımmm
ne yemek yaptın :1:

ne yaptın akşama ne var ellerine sağlık heyecansız meraksız daş kalpli kadınnnnn :19:

bende bendee bendee evimde yemek yapıp çocuk bakıyım bi elimde market poşeti bi elimde bebek çantası bi elimde anahtar diğerinde bebek kapıyı açmaya çalışıyımmm
ne yemek yaptın :1:

Ayyy ne güzel hayalll gözümde canlandırdım kızzz :24::24::24::24:

bugün 2.kez kan verdim. doktorum ilki 385 çıktığı için bunun 700lü çıkması gerekiyor telaş yapma dedi.
az önce baktım internetten 836 çıkmış. 2 katından fazla yani:( sizce bu kötü mü? dış gebelik olabilir mi?

Back
X